2777
2789
عنوان

هرسوالی دارید بپرسید:جواب میدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفاً توی کلاس باهم چت نکنید  عع خب سوال

بفرمایید

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

چرا میگن شبنم چرا نمیگن روزنم🤔😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
لعنتی مغزم گنجایش این سوالو ندار ه فردا بپرس خخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

استارتر فک کنم استاد رف سوالات گواه بیارع برات😂

لعنتی مغزم گنجایش این سوالو ندار ه فردا بپرس خخ

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

امیر المومنین علی علیه السلام کدامیک را گناه دانسته و نتیجه آن را چه میداند؟

1-زیاده روی در خودآرایی-محاربه با حق

2-زیاده روی در خودآرایی-ضعف دینداری

3-خودآرایی برای جلب توجه دیگران-محاربه با حق

4-خدا راهی برای جلب توجه دیگران-ضعف دینداری

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
تاپیکو قفل کنم تا استاد نیومده؟    

ن بابا 

نمره صفر میگیری😂

گواه؟

قلم چی 

سوالات گواه دارع منظورم اونه ی سری سوالا ک از تو کتاب خود کانون میاد تو تراز هم تاثیر دارع

آفرین شاگرد وفادارم  این یه نمره تشویقی داره

مرسی گل😂