2777
2789

بچه ای که از سینه مادر محرومه شیر خشک میخوره پستونک هم نمیخوره اذیت نمیشه بنظرتون 

داشتین همچین بچه ای 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من شیشه شیر خالی میک میزد به جایه پستونک

معدش پر باد نمیشد؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

اشکالی نداره هر نوزادی یک جور علاقه مندی ای داره ، یکی عاشق مکیدن پستونکه،یکی انگشت شصتش😁😍

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
اشکالی نداره هر نوزادی یک جور علاقه مندی ای داره ، یکی عاشق مکیدن پستونکه،یکی انگشت شصتش😁😍

اخه همش غر میزنه

نه والا اونو میک میزد میخوابید الان ۶سالشه دخترم

تا چند وقت اینکارو میکردین؟ 

اخه همش غر میزنه

عزیزم😍 مطمئن شو سیر شده باشه، ممکنه حجم شیرش کم باشه، یا دفعات شیر خوردنش کم باشه، حتما شیشه رو با آب داغ تمیز کن، و اینکه باد گلوشم بگیر ،کار خیلیییی سختیه، صد برابر سخت تر از شیر دادن مادره🌹🌹🌹🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
عزیزم😍 مطمئن شو سیر شده باشه، ممکنه حجم شیرش کم باشه، یا دفعات شیر خوردنش کم باشه، حتما شیشه رو با ...

آخه شیر که میدم نمیخوره یاتازه شیرخورده باز دستشو میخوره 

دختر من شیرخشکی بود ولی پستونک نمیخورد

ااذیت نمیکرد؟مثلا بی تابی غر غر