2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست
سلام کسی هنل تکسیم گونن رفته موقعیت مکانیش خیلی برام مهمه مخصوصا نزدیک مترو باشه

خیلی نزدیک میدوون تکسیم همه هتل‌های اتاقهای استاندارد دو تخته خیلی کوچیکه انتظار اتاق بزرگ نداشته باشید

سلام به همه دوستان عزیز . من دیروز از استانبول برگشتم و از اونجا که از اطلاعات دوستان در اینجا بسیااااررررر استفاده کردم و خدارو شکر همه جارو براحتی رفتم گفتم بیام ی ذره از سفرم هم اینجا بنویسم شاید بدرد کسی بخوره. 

اول اینکه پروازمون ترکیش ایرلاینز بود که خوب عالی بود و بدون تاخیر انجام شد. هتلمون هم متروپلیتن بود که تا میدون تکسیم تقریبا 5 دقیقه بدون شیب فاصله داشت. هتل خیلی تمیز بود اتاقاش هم مناسب بود صبونه نسبتا خوبی داشت ولی هر روز تکراری بود که البته مشکلی نداشتیم و در کل از هتل خیلی راضی بودیم.

من با خودم دلار بردم که روزای اول 100 دلار رو 470 لیر چنچ می کردیم که روز آخر تا 435 لیر هم دیدم رسیده!!

قیمتا بنظرم خیلیییییی گرون بود شایدم من توقعم خیلی بالا بود که قیمتا پایین باشه ولی خیلی از دبی لباسا گرون تر بود و حتی به شیکی لباسای دبی هم نبود. جواهیر، استقلال و استانبول فروم رفتم که شاید بخاطر بالا رفتن دلار قیمتا از قبل بالا رفته. در کل خیلیییییییی از ایران گرون تر بود. فقط ی روز رفتیم کاله سنتر اونجا کوتون خیلی قیمتا مناسب بود و کلی خرید کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کل بنظرم دبی و حتی تایلند واسه خرید مناسب تر باشه البته احتمالا الان بخاطر نرخ ارز همه جا گرون شده باشه. برا همین پیشنهاد می کنم بیشتر تفریح کنین و از دیدنیهای این شهر زیبا لذت ببرید تا همش توی پاساژا بچرخید. البته این قضیه کاملا سلیقه ای هست. مسجد سلطان احمد و کاخ توپکاپی هم رفتم که بنظرم اصلا چیز خاصی نداشت و جالب نبود. مناطق تاریخی ایران هزار برابر قشنگ تره. قسمت آسیایی و خیابون بغداد هم رفتم قشنگ و شیک بود ولی ارزش این مسیر طولانی رفتن رو نداشت خیلی برای برگشت به تکسیم اذیت شدیم و خیلی خسته شدیم. اما جزیره بیوک آدا، تور تنگه بسفر و قدم زدن توی خیابون ها و کافه گردی هاش رو بشدت پیشنهاد می کنم. بازار ادویه و گرند بازار هم رفتیم که حال و هوای جالبی داشت و دیدنش خالی از لطف نیست.

در ضمن برای رفت و آمد هم اکثرا از مترو و گاهی اوقات دولموش و اتوبوس استفاده می کردیم که با داشتن آدرس ها خیلییییییییی راحت بود و هیچ مشکلی نداشتیم. البته ب لطف دوستان عزیز این تاپیک

در ضمن برای رفت و آمد هم اکثرا از مترو و گاهی اوقات دولموش و اتوبوس استفاده می کردیم که با داشتن آدر ...

ممنون از توضيحات عزيزم. ميخواستم بدونم ساعت كار مترو تاكي هست؟ يعني شب تا چه ساعتي هست؟ مثلا تا ده شب كه مراكز خريد باز هست مترو هم كار ميكنه يا نه؟

سلام دوستای عزیزم.من دوتاسوال مهم دارم اول اینکه پولمون روکجا نگهداری کنیم؟صندوق اتاق امنه؟ودوم شنید ...

آره عزیزم صندوق امانات امن هست. پول و پاسپورت رو بزارین و فقط محظ احتیاط کپی پاسپورت رو همراه داشته باشین. والا منم از بانک ملت ارز مسافرتی گرفتم و براحتی بهم دادن. البته من از شیراز رفتم اما مشکلی نبود.

سلام به همگی بنده قصد دارم ۲۶ خرداد به مدت ۸ روز برای بار دوم به استانبول برم بیشتر قصد خرید دارم تا گردش لطفا اگر کسی درباره جشنواره استانبول اطلاعاتی داره بیاید بگه خیلی لازم دارم  واقعا راسته که فروشگاها تخفیف ۶۰ تا ۷۰ درصد دارن ؟؟؟ کجاها بشتر تخفیف داره ?  در ضمن کسی تاحالا شهرک ویالند رفته میخواستم بدونم ارزش این راه دور رو داره چون در واقع خارج از شهره !!! 

سلام دوستای عزیزم.من دوتاسوال مهم دارم اول اینکه پولمون روکجا نگهداری کنیم؟صندوق اتاق امنه؟ودوم شنید ...

بله سیف باکس داخل اتاق امنه من و کسایی که درجریان سفرشونم که تا حالا هیچ مشکلی نداشتیم

سلام به همگی بنده قصد دارم ۲۶ خرداد به مدت ۸ روز برای بار دوم به استانبول برم بیشتر قصد خرید د ...

شهرک ویالند رو من نمیدونم کجاست ولی یه شهربازی داره استانبول که اسمش ویالنده و یه مرکز خرید هم به همین نام کنارشه اگه قصدتون رفتن به شهر بازیه که خوب میتونین به مرکز خریدشم سر بزنین وگرنه اگه نمیخواین به شهر بازی برین واقعا رفتنش براتون فایده ای نداره .

مرسی اروشا جان که مثل همیشه وقت میزارین وبه سوالات جواب میدین  ممنون لطفا اگه اطلاعاتی درباره فستیوال دارید هم ممنون میشم دراختیار بزارید در ضمن هتل فیده و د پیک را به ما معرفی کردن شما تایید میفرمایید😘😘😘

2810