2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
مرسی اروشا جان که مثل همیشه وقت میزارین وبه سوالات جواب میدین  ممنون لطفا اگه اطلاعاتی درباره ف ...

امسال فستیوال خرید از 8 تا 24 june هستش. هردو هتل در ضلع شمالی خیابون استقلال هستن . پیک هتل قبلا ازش راضی تر بودن الان یکم درصد رضایت ازش پایین اومده . ولی بازم هتل بدی نیست . فیده هتل کوچیکیه و اتاقاشم خیلی کوچیکن ولی درکل هتل تمیز و خوبیه. بازم از تورتون بپرسین ببینیم چه هتل هایی رو پیشنهاد میدن و با چه قیمتی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون میشم اگه کسی تازه استانبول بوده از هواش بگه میخوام برای بچه لباس بردارم میخوام ببینم چه ل ...

سایت اکوا ویدر رو چک کن.اپلیکشن رو روی موبایلت نصب کن که چند روز اینده هم چک کنی.و بستگی داره از شهرهای گرم میری یا سرد.که اونجا به طبع وهوای شهرتون نزدیک باشه .ولی درکل الان شبها سرد هست لباس گرم برای شب بچه حتما ببر

سلام ممنون میشم اگه کسی تازه استانبول بوده از هواش بگه میخوام برای بچه لباس بردارم میخوام ببینم چه ل ...

مثلا الان اکوا ویدر حداکثر دمای امروز استانبول رو 30 زده وحداقل رو 21 درجه

صبح مثلا ۲۲ درجه بود اما رفتیم بیرون یهو گرم شد من برای پسرم الان شلوارکو تیشرت تنشه برای شب لباس آستین دار و کلاه نازک بردار 

سلام ما اومدیم استانبول ولی یه مشکل بزرگ متاسفانه پیش اومد حواله ارز مسافرتیو ک گرفتیم بعد که اومدیم فرودگاه همسرم یادش شده خود ارزو بگیره و تو هواپیما یادمون اومد از ملت گرفته بودیم اینجام شعبه داره بانک ملت میشه رفت گرفت پولو ؟ و اگه نشد از کارت عابر میشه بریم لیر بگیریم؟ البته همرامون دلار داریم اما خیلی زیاد نیست 

در کل بنظرم دبی و حتی تایلند واسه خرید مناسب تر باشه البته احتمالا الان بخاطر نرخ ارز همه جا گرون شد ...

عزيزم من تنها ميخوام يرم استانبول به نظرت ١٠٠٠ دلار واسه ٦ شب كافيه؟ ببرم؟ قصد خريد ندارم اصلا فقط غذا و تنقلات و يكم گردش 

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
سلام ما اومدیم استانبول ولی یه مشکل بزرگ متاسفانه پیش اومد حواله ارز مسافرتیو ک گرفتیم بعد که اومدیم ...

بانک ملت یه شعبه تو لونت داره . از ایستگاه مترو لونت که بیرون اومدین به سمت جنوب خیابون برین . بانک روبه روی یه بیمارستانه تو گوگل مپ هم موقعیتش مشخصه. ولی اینکه اونجا بهتون ارز بدن یا نه رو نمیدونم . سر بزنید ببینین چیکار میتونن براتون بکنن

بانک ملت یه شعبه تو لونت داره . از ایستگاه مترو لونت که بیرون اومدین به سمت جنوب خیابون برین . بانک ...

ممنون اره رفتیم الان گفتند نمیشه باید برید از ایران پولتون برمیگرده میشه همینجا از کارت عابر لیر بگیرید

سلام اروشاجان ممنون میشم ی هتل خوب ‌تمیز تو اسکارای بهم معرفی کنی بار اولم گرندانال بود ک ازش راضی بودیم ولی الان جا نمیده در ضمن تو فستیوال قیمتا خیلی فرق دارن اخه بعد فستیوال جا داره این هتل تکسیمم اصلا نمیخوام برم چون سری قبل با بچه بودم اذیتشدم برای رفت وامد خرید یک دنیا ممنون

2810