2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست
بله بهتره . پس با توجه به قیمتا همین جواهیر معقول تره

سلام آروشا جان شما می دونی نمایندگی لباس بچگونه pixy love هست تو استانبول ؟من همیشه نتی می خریدم ولی الان که دارم میرم استانبول دوست داشتم حضوری بگیرم ولی از هر کی می پرسم اطلاعی نداره😕

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  ب دوستای نی نی سایتی م

راهنمایی میخام:بچه ها منو  شوهرم و ی دختر سه ساله م میخام بریم استانبول البته تا حالا استانبول نرفتیم برا اولین باره که میخایم بریم تا حالا هر سفر خارجی رفتیم با تور رفتیم خیلی راحت بودیم اما اینبار رو من به شوهرم گفتم که با تور نریم یعنی هتل جدا و بلیط جدا بگیریم بنظر شما اینجور به مشکل بر نمیخوریم راستی ما از کرمانشاه پرواز مستقیم استانبول نداره میشه دوستان راهنماییی کنن

عزیزم ممنون ازت.من عاشق لباس مخصوصا شومیز و تونیک بسیار خوش دوختم برای زمانیکه مهمون دارم.هیچکدوم از افرادی هم که ادرس کانال داده بودن کارخوب نداشتن.همه طرح داخلی و تکراری.شما برای مشهد لباس پست نمیکنی عزیزم؟؟

سلام  ب دوستای نی نی سایتی م راهنمایی میخام:بچه ها منو  شوهرم و ی دختر سه ساله م میخام بر ...

به نظرمن براي اولين بار اگر ميريد با تور برين. اگر مي‌تونيد تور را از تهران بگيرين به نظرم براتون به صرفه تر باشه. ضمن اينکه اگر خودتون بگيريد براي رزرو هتل نياز به کرديت کارت داريد يا اينکه از کسي بخواين اين کار را بکنه و با توجه به اينکه الان فصل شلوغي براي ترکيه نيست خيلي اينکار به صرفتون نيست.

به نظرمن براي اولين بار اگر ميريد با تور برين. اگر مي‌تونيد تور را از تهران بگيرين به نظرم براتون به ...

برای اواخر آذر و اوایل دی هم فکر میکنید رفتن با تور به نفع مون میشه؟

برای اواخر آذر و اوایل دی هم فکر میکنید رفتن با تور به نفع مون میشه؟

آره براي اون موقع گفتم که تورها ارزان تر هستند. ايام عيد و يا تعطيلي اگر بخوره تور مبلغش را زياد مي‌کنه ولي ايام عادي تور به صرفه تر هست. فقط بايد خوب بگردين و تور قيمت مناسب پيدا کنيد. از چندجا يک هتل را قيمت بگيريد يعني اول هتل موردنظرتون را انتخاب کنيد و بعد از چندتا آژانس معتبر قيمت بگيريد ببينيد کدوم بهتره. من خودم سه بار رفتم استانبول. دفعه آخر واقعاً قصدم جدي بود که بدون تور برم و هتل و پروازم را انتخاب کردم. اما گفتم خب بذار يک قيمتي هم از آژانس بگيرم زنگ زدم و ديدم حدود 200 هزار تومان بيشتر از اوني که خودم مي‌خواستم برم ميشه که اونم هزينه ترانسفرش بود براي همين با تور رفتم. براي همين شما هم اگر با اطلاعات کامل با آژانس‌ها تماس بگيريد و چيزي که مي‌خواين را بهشون بگيد براتون به صرفه ميشه.

من هفته پیش با زاگرس رفتم استانبول >ار بس بد شنیده بودم درباره این پرواز که همش دعا میکردم که نیافته ووووووووووووووووولی پرواز عالی بود سر وقت رفت و سر وقت برگشت سه سری پذیرایی ذاشت . میوخ و غذای اصلی و دسر . من خیلی اهل سفر هستم تو هیچ ایرلاینی اینجور پذیرایی نشد .حالا یا شانس من بوده بهر حال همه چیز عالی بود .

مرسی از زاگرس

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️

بچه ها کسی از هتل دلتا یا بیربی اطلاعی نداره؟؟آژانس هواپیمایی این دو تا رو معرفی کرد برا ۶ روز هتل دلتانفری۱۶۲۰ و هتل بیربی ۱۶۸۰ کدومش خوبه که اوکی کنم توی سایت بوکینگ هتل دلتا امتیازش ۹ بود حالا موندم راستی این هتلها فک کنم خیابون فاتیح هستن

سلام دوستان من برای اول اسفند میخوام برم استانبول 

و علاوه بر خریدهای خودم میخوام لباس کودک هم عمده بیارم

کمک میخوام که کجاها لباس عمده میفروشن بچگونه

و از طرفی باید بدم کی بیاره ایران و قیمتش چنده

ممنون میشم راهنماییم کنید 

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
2810