2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست
مممنون عزیزم رادیسون بالاتره اینساید همین خدود قیمت رادیسون از جواهیر بهتره؟

بله خانم

هتل های رادیسون بلو در همه شهر های بزرگ دنیا جزو هتل های خوب زنجیره ای و مطرح است و کیفیت بالاتری از گرند جواهر که جزو ۵ستاره های گرید c هست داره

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای مهرگان میشه ی هتل ۴ستاره در آکسارای رو معرفی کنید لطفا لطفا لطفا😭😭😭😭😭😭

خانم باور کنید فقط بنده بیش از ۳۰ بار به این سوال در صفحات مختلف جواب دادم سایر دوستان بماند.واقعا انتظار زیادی نیست که ازتون خواهش کنم کمی وقت بگذارید و سایر صفحات رو بخونید

...

سلام آقای مهرگان باور کنید من این دو هفته ایی میشه از اولین صفحه رو خوندم دقیق و جز ب جز اما مطلب خاصی در مورد هتلهای آکسارای نوشته نشده حالا شما لطف در حق این خواهریتون🤗🤗🤗🤗میکنید اگه چند تا ۴ ستاره خوب در آکسارای معرفی کنید ممنون میشم

سلام آقای مهرگان باور کنید من این دو هفته ایی میشه از اولین صفحه رو خوندم دقیق و جز ب جز اما مطلب خا ...

شما لطفا از تورتون متناسب با پولتون قیمت هتلهایی رو که در آکسارای هستند رو بپرسید و اینجا بگین تا راهنمایی تون کنیم

...

آقای مهرگان الان از دفتر هواپیمایی هتل رامادا  ،هتل بلو مارماری رو پیشنهاد دادن ما من عکسشونو دیدم خوشم نیومد من خودم هتل گرند اونال مد نظرم بود که آژانس باهاش قرارداد نداشت گفت تور جدا و بلیط جدا برات میگیرم که نفری ۱۵۰۰ میشه که میگفت اینجور به مشکل برمیخوری هزینه یه دختر سه ساله هم دارم گفت میشه ۸۹۰هزار بنظرتون چیکار کنم مدیر آژانس گفت از تکسیم هتل بگیر هتل کارتون خوبه؟؟؟؟

2810