2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهارشنبه بازار نرفتم نمي دونم ولي فكر كنم تو خيبان فاتيح باشه راستي حتما ازادويههاي مخصوصش بگير توغذا معركه ميشه وروغن سياه دانه خم همون موقع جلوي خودت ميگيرن شيشه ايي ٥ لير حتما بگير عاليه جوان سازي ميكنه ايران گرونه

سلام قیمت تقریبا همینه هتلتونم هتل خوب و مناسبیه[/QUOTE]

چپ چین
وسط چین
راست چین
مساوی از طرفین

شکلک ها
اضافه کردن تصویر
آپلود فایل
اضافه کردن لینک
[QUOTE=46335019]سلام قیمت تقریبا همینه هتلتونم هتل خوب و مناسبیه

ساعت رفت و برگشت خوبه به نظرتون چون من از اصفهان بايد برم فرودگاه امام

دوستان از تکسیم چطور میشه رفت مرکز خرید الویوم 

عزیزم اول باید از تکسیم به سمت کاباتاش رو با فونیکولر بری وبعد با تراموا ایستگاه  زیتونبورنو که پیاده شدید با ون های کرمی رنگ میتونی بری تا الیویوم. 

[QUOTE=46336089]دوستان از تکسیم چطور میشه رفت مرکز خرید الویوم [/QUOTE]

برو تو ميدون از زيرگزر پله ارو برو پايين خط t93 رو سوار شو تقريبا ١٤ تا ايستگاه بعد به راننده بسپار سر خ پاساژ ايستگاه داره پياده ميشي ازهمون جاهم دوباره بر ميگردونه تكسيم

جناب مهرگان ما رفتيم براي دوشنبه تور رزرو كرديم ٥شب ٦روز هموا هم ظاهرا خوبه اون تايم فقط هتل اي بيس رو معرفي كردند شما نظرتون چيه؟؟از نظر موقعيت مكاني و نظافت خوبه؟؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
دوستان یه سوال دیگه هزینه مترو و اتوبوس و و چجوری پرداخت کنم 

هم از فرودگاه هم ازهمه سوپرماركتها استانبول كارت ميخري  ٧ لير بعد شارژش كن هرسري ١٥ تا ٢٠ لير شارژش كن بعد هرنفرپشت هم ميتونه استفاده كنه بعد كه سفرت تموم شد نگهش دار كه اگه دوباره رفتي استانبول استفاده كني

2810