2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

آقای مهرگان من هتل inntel  تو بیوگلو میخوام انتخاب کنم

با پرواز ترکیش ساعت رفت 14:25  برگشت 01:20    

برگشت من باید 20 بامداد برگشتم میشه دیگه ؟

14 تا 21 مهر

به مبلغ 4 میلیون 2نفر بزرگسال با بچه 13 ماه 

به نظرتون خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انيتا جان سلام اول اينكه هرروز كه ميري صبحانه بخوري يه ظرف ببر وسوپ براي بچه ات بردار چون غذاي بچه كه مطمين باش اونجا كمه روزها كابشن سبك براي بچه ميخواد ولي خودتون نه ولي شبها هردو كابشن ميخواهيد خنكه تور بسفر اگه  زمان داري برو وگرنه برو بيوك ادا با ليدر نرو چون بايد ٦٠ دلار بدي ولي خودتون ميتونيد بريد ساحل كاباتاش واز اونجا كشتي هست براي جزيره ٣٠ يا ٤٠ لير ميگيرن ميبرنوكالاسكه سواري هم ٥٠ ليره كه صبح بري بهتره چون جون ميده براي عكاسي از همون ساحل كاباتاش هر شب راس ساعت ٨ ٣٠ دلار ميگيرن مبرن كشتي ايراني بزن برقص درينك وشام همچي ورقصنده عربي هرجا رو نرفتي اينو برو خيلي باحاله باليدر بري نفري ١٠٠ دلاره ولي خودتون برين كاباش بگين تور كشتي ايراني ميخواين  خ استقلال جاي پياده روي وكالاسكه داره حتما برو مخصوصا اخراش از اون مجسمه ستاره نقره اي بايد ردشي

براي لباس بچگانه برو فروم بدك نيست براي لباس مجلسي برو لاللي تو كوچه هاي فرعي تك ميدن حتما برو عثمان بي هم هست يكم گرون ترهبهترين اوت لتها سهشنبه بازار اولويوم وكاله سنتر  جمعه بازار تو خيابان فنديك زاده است  راحت با اتوبوس مي تونيد بريد از ساعت ٩ صبح تا اذان مغرب راس اذان جمع ميكنن ولي يه جور برو ازساعت ٤ اونجا باشي چون اخرش همه قيمتا نصف ميشه كالاسكه حتما ببر جزو بار حساب نميشه وكلي خريداتم ميتوني بزاري روش  كيف كوله ببر چون ميتوني بيست كيلو ببري توهواپيما باخودت صبح ها زود از هتل بزنيد بيرون چون مراكز خريدش ساعت ١٠ ميبندن وافقط خاستقلال تا يك بازه پارك ابي نرو الان ديگه سرده اگه جمعه بازار رفتي مايتابه هاش ١٠ ليره من خريدم خيلي راضيم حتما بخر حالا باز سوال داشتي بپرس🤔😜

مريم ٢٤١١ اينجا پولتو لير نكن تركيه تبديل كني به صرفه تره ما يه مقدار ايران تبديل كرديم ضرر كرديم همون جا تبديل كن ولي تو تكسيم واستقلال چنج نكن دندون گردن 

وای ممنون خیلی به دردم خورد 

با کالسکه سواری تو بیوک که بریم فکر کنم رفت و برگشت میبره دیگه نیاز نیست جای دیگه بریم یه راست بریم کشتی دیگه؟

هر شب ساعت 8 بلیط هست ؟ یا قبلش باید رزرو کرد؟ چند ساعت هست؟

پس خرید تو پاساژها میشه کردآخه اکثرا میگن حراجی نیست و گران...

تور بسفر 2 ساعت روی آب هست دیگه اکثرا میگن تو روز برو چون شب خیلی سرده

نه جزيره كه رفتي يكساعت رفته يكساعت برگشت وحدود دوساعتم با ناهار بعدبيا هتل يهمركز خريد برو بعد شب اگه از٧/٥ انجا باشي بليط گيرت مياد ولي بايد لباس مهموني بپوشي چون پارتيه😜

تور كشتي تا ١٢/٥ شبه حواست باشه ٣٠ دلار با ترانسفر برگشت به هتله ها اخه بعضي هاشون اززيرش در ميرن تركيه هميشه حراجه خودشو داره ولي خوب تو ژانويه خيلي حراجه قسمت اخر مغازه هاو طبقات اخر پاساژا هميشه تك سايزارو حراج كردن

2810