2777
2789
عنوان

به خاطر مهریه عقب کشید راحت

194 بازدید | 25 پست

بچه ها من این سوالو پرسیدم اما حساب کاربریم حذف شد ندیدم جوابارو خواهشا بگین چی کار کنم اگه جای من بودین چی کار میکردین خیلی دل تنگ میشم ؟ مسئله ای که دارم اینه من با آقایی ۸ ماه برای آشنایی و ازدواج خانواده ها هم خبر داشتن ، داشتیم آشنا میشدیم راجب مهریه حرف زدیم تصمیم گرفتیم ۱۱۴ تا باشه بعد چند ماه یه شب زنگ زد گفت این تعداد رو خانواده م قبول نمیکنن و زد زیر حرفش ،گفت  فقط ۱۴ تا سکه و بعد ۳ و ۴ سال خونه خریدیم نصفشو میزنم به نامت ، اما قانون گفت که وقتی ملک وجود واقعی نداره و خریداری نشده نمیشه به عنوان مهریه ثبت بشه .من بهش گفتم ۵۰ تا سکه باشه اگه تو بعدا خونه زدی به اسمم منم مهریه رو میخشم اونم قبول نکرد . و به من گفت خواهرای خودم ۱۴ تا بودن اما فهمیدم که دروغ گفته و ۱۱۴ تا بودن .این آقا قبلا خانمی رو هم به مدت ۵ سال صیغه کرده بوده و رابطه جنسی داشته باهاش من بابت این ۱ ماهی حرف نزدم باهاش اما اومد گریه کرد و گفت از گذشته خودش پشیمونه منم چون دوسش داشتم چشم پوشی کردم حالا میترسم ۱۴ تارو قبول کنم اولا بعدا تو زندگی بهم بگه من ک رفته بودم خودت اومدی سمتم بعدشم چون قبلا گذشته بدی داشته میترسم خیانت کنه چون مهریه م کمه . وضع مالی خوبی هم داشت ۱ مغازه داره که داده اجاره یه مغازه هم خودش اجاره کرده ماشینم داره . ۳۱ سالشه و مهندس و نصاب منم ۲۲ و معلم . دوسش دارم نمیدونم چی کار کنم اما اون راحت گذاشت رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بره تو هم برات عادی میشه اون آقا براتون همسر نمیشه ولش کنن چند وقت دیگه اصلا دل تنگش نیستی خودتو مشغول کن به‌شمار فکر نکن آشنایی برهمین چیزاست خوبه که زود فهمیدی

حتی اگه ۱۱۴ تا مهرتم کرد جواب منفی بده چون این فرد دروغگو و هوس بازه و اگرم جواب مثبت دادی همیشه به عنوان همسر دوم نگاهت میکنه و همسر اولش همونیه که پنج سال باهاش بوده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ته این زندگی رو اگه بخوای تشکیل بدی بدبختی مطعمن باش فقط همین

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

اصلا کسی که پننننج سال با یکی بوده بازم هوس اونو میکنه دایی منم ازدواج سفید کرده بود الان میخواد ازدواج کنه من همیشه دلم واسه زن جدید میسوزه البته معلوم نیست شاید اونم یع دختر اهل رابطه و اینا باشه که دل سوزوندن ندلشته باشه 🤓

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

اکه واقعا تورو میخاست و قصد ازدواج میداشت قبول میکرد

این استدلال اصلا درست نیست البته منظورم به خواستگار اسی نیست چون ایشون اگرم ۱۰۰۰ تا سکه مهر اسی‌کنه باز اسی باید دوپا داره دوتا دیگه قرض کنه در بره ....در کل این جمله یعنی اگر من رو میخواهی رو هوا حرف بزن و امضا کن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شما هنوز در گیر این آدمی 8 ماه چیزی نیست که بخوای آنقدر احساسی تصمیم بگیری چشمتو رو همه چی ببندی همه گفتن که مورد مناسبی برای زندگی مشترک و ازدواج نیست

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
2810