2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست
هتلی که فاصلش تا istiklal خیلی کم باشه تمییز و صبحانه خوب نزدیکی به مترو 

خانم همه مسافرا دنبال چنین هتلی هستند.شما بلیط گرفتید؟اصلا بدون تور میخاید سفر کنید؟

اگر بله که ابتدا بلیط رو خریداری کنید و بعد هتل

اگر میخاید محدوده انتخاب هاتون زیاد باشه بوکینگ رو ببینید وگرنه سایت هایی مثل الی گشت هم خوبن.

هتل مورد نظرتونو اینجا بگید تا راهنماییتون کنیم

...

سلام دوستان

من و همسرم هفته ی سوم مهر برای 5 شب می خوایم بریم استانبول. اما توی انتخاب هتل واقعا گیج شدیم. بین این هتل ها کدوم بهتره ؟
گرین پارک تکسیم
رامادا تکسیم

گرند اوزتانیک(که البته گرونتر هستش)
ممنون می شم راهنمایی کنید و اگر پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایت های رزرو زیاد هستند اما الی گشت انتخاب های محدودی به شما میدن بوکینگ رو چک کنید.

بله همه این هتلها رو از بوکینگ و تریپ ادوایزر پیدا میکنم و اطلاعات رو درموردشون میخونم که البته واقعا با این همه پیشنهاد انتخاب خیلی سخته

مثلا درمورد مرکور واقعا نقطه منفی خاصی ندیدم، فقط و فقط شیب خیابون و فاصله ی 10 دقیقه پیاده. و از بوکینگ امتیاز 8.5 گرفته.

و ادلمار هتل نو سازی هست ظاهرا، نظرات درموردش خیلی مثبته، از بوکینگ امتیاز و 9.4 گرفته که خب خیلی خوبه. فقط نمیدونم اینکه نزدیک مترو عثمان بی هست خوبه یا بد.

الی گشت رو فقط برای حدود قیمت چک کردم 

سلام اروشا جان خیلی گزینه های جالبی نیستن میشه از خود بوکینگ قیمتای بهتری رو انتخاب کرد حتما لازم ...

آقای مهرگان من با شما هم عقیده ام ولی اصرار دارن که با تور برن و از فرودگاه به هتل و بلعکس ترنسفر داشته باشن من براشون تاریخ 28 مهر رو چک کردم و باگزینه های بهتری روبرو شدم:

the peak hotel    1350

by murat taksim   1270

collage pera 1350 

inside sisli 1420

که من بیشتر با دوتای آخری موافقم فکر میکنم هر دو گزینه های خوبی هستن . نظر شما چیه؟

2805
 نمیدونم بین اینا کدومو انتخاب کنم     نمیدونم واقعا فاصله ی مرکور تا مترو اذیت ک ...

شما تو استانبول کلی پیاده روی دارین اکثر کوچه های اطراف خیابون استقلال سربالایی و سرپایینی هستن پس در مقابل اونا ده دقیقه فاصله هتل مرکور تا مترو اصلا چیزی نیست واقعا. البته اگر بچه کوچیک ندارین .هتل ادلمار تو منطقه خوبی واقع شده شما می تونین تو خیابون روملی که نزدیکشه قدم بزنین و لدت ببرین .مترو هم که نزدیکشه. هتلشم هتل خوبیه .منطقه تقسیم به غیر از نزدیکی به خیابون استقلال و مترو هیچ زیبایی نداره پس هتلتون اگر اونجا نباشه عملا چیز خاصی رو از دست نمیدین. من به شخصه برای خودم هیچ وقت تقسیم رو برای هتل گرفتن انتخاب نمیکنم مگر اینکه یه اف عالی پیدا بشه

دقیقا میخاید چکار کنید شما

سلام

جناب مهرگان لطفن من را هم راهنمایی کنید

من برای تاریخ 6 دی تا 13 دی بلیط برای استانبول گرفتم و هدفم این بود پدر و مادرم را به سفر ببرم و یک سفر خوب در این چند روز براشون رقم بزنم.

با توجه به اینکه من برای ژانویه میرم میشه راهنمایی کنید که :

1-کدام هتل را بگیرم که به میدان تقسیم نزدیک باشه و از لحاظ هزینه هم مناسب باشه و صبحانه مناسبی هم سرو کنه

2-با توجه به زمان سفرم کدام مراکز تاریخی و تفریحی را پیشنهاد میکنید

3- با توجه به شروع سال نو جدید، کجا برویم که مراسم جشن و شادی و رقص داشته باشند؟

4-پیشنهاد شما واسه رستوران های خوب با قیمت مقرون بصرفه و غذای سالم چیست.

ممنون میشم راهنماییم کنید تا من هر چه سریعتر هتل رزرو کنم و خیالم هم بابت جا و مکان راحت باشه.

ممنون

شما تو استانبول کلی پیاده روی دارین اکثر کوچه های اطراف خیابون استقلال سربالایی و سرپایینی هستن پس د ...

مرسی عزیزم

نه بچه کوچیک نداریم 

اگه شما جای من بودی کدومو انتخاب میکردی؟

قیمتهای هتلها هم به نسبت دیروز بالا رفتن   

الان میفرستم 

mercure superior: 2275000 adelmar standard 1615000 adelmar delux 1925000

من محله شیشلی رو دوست دارم و همیشه جزو اولین انتخابام هست. من adelmar standard رو انتخاب میکنم چون هم هزینه اش کمتره و با این قیمت معقول تره هم هتل تمیزیه هم به مترو نزدیکه و هم محله ای هست که من دوسش دارم . البته اتاقش کوچیکه که برای من مهم نیست. و اینم بگم که شما من نیستین با توجه به معیارهای خودتون انتخاب کنین. 

من محله شیشلی رو دوست دارم و همیشه جزو اولین انتخابام هست. من adelmar standard رو انتخاب میکنم چون ه ...

والا من کچل شدم بسکه معیارهامو بالا و پایین کردم     

مچکرم دوست عزیز   

فکر میکنم با توجه به معیارهای من که تمیزی هتل و دسترسی خوبه و اینکه نزدیکی به مترو برام مهمه نه صرفا نزدیکی به تقسیمو با توجه به قیمت خوبش و نظرات عالی که در مورد ادلمار تو بوکینگ و تریپ ادوایزر ثبت شده، پس ایشالا طلسم بشکنه و ادلمار رو رزرو کنم  

والا من کچل شدم بسکه معیارهامو بالا و پایین کردم       مچکرم دوست عزیز   &n ...

اینقدر سخت نگیرین غیر از هتل های تاپ همه هتل ها بالاخره یه عیبایی دارن دیگه . برین و از سفرتون لذت ببرین

2810