2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

تاکسی و اتوبوس  که خوب همه می دونیم چیه

تراموا و دولموش هم توضیح دادم 

و آخریش فانی کولر( فانی کولار) هست

فانی کولار یه چیزی بین مترو و ترامواست نهایتا هم سه چهار تا واگن داره 

عکساشو میزارم براتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برای حمل و نقل به استانبول کارت که اکبیل کارت هم نام دیگرش هست نیاز دارید 

قیمت خودش 7 لیره ولی میتونید در دکه های روزنامه فروشی و ایستگاه های مترو chargesh کنید

نحوه chargeکردنش رو هم به شکل تصویری میزارم براتون

دستگاههای  charge کارت در تمامی ایستگاههای مترو و تراموا ( ویا در نزدیکی آنها) قراردارد، و کارکردن با آن بسیار ساده است، برای charge آن می توانید ازسکه یک لیری و اسکناس های 5، 10 ویا 20 لیری استفاده نمایید(اسکناس های بزرگتر را قبول نمی کند) در بعضی مکانها شکل دستگاه با هم کمی تفاوت جزئی دارد ولی عملکرد آنها یکسان است، فقط دقت کنید این دستگاهها را با ATM ها اشتباه نگیرید.
ابتدا کارت را در محل مربوطه قرار می دهید(1)، برروی مونیتور(2) ، میزان موجودی charge کارت را نشان می دهد، دستگاه به شما چند ثانیه فرصت می دهد که اسکناس را وارد دستگاه کنید، کارت را بردارید، سکه را در دستگاه بیاندازید(3) و یا اسکناس را به دستگاه وارد کنید(4)، مجددا" کارت را در محل آن قرار دهید(1)، کارت شما charge شده و از زیر دستگاه یک رسید به شما می دهد(5) که میزان موجودی را نشان می دهد. اگر رسید نداد نگران نباشید، اگر یکبار دیگر کارت را در محل مربوطه قرار دهید(1) میزان موجودی کارت بر روی مونیتور (2)نمایش داده می شود.

زبان دستگاه ترکی است ولی دستگاه قابلیت تغییر زبان به انگلیسی را هم دارد.

طریقه استفاده
  روش استفاده از استانبول کارت بسیار ساده است، کافی است آنرا در مقابل دستگاه قراردهید ، تا بازدن یک بوق از charge 
آن کسر گردد، که در این زمان میزان کسر شده و باقیمانده موجودی بر روی مونیتور کنار آن نمایش داده می شود و اگر می خواهید وارد ایستگاه مترو ویا تراموا شوید میله آن برای عبور یک نفر آزاد می شود.

سحر خانوم برای خرید عینک دودی و طبی برند ولی باقیمت مناسب باید کجای استانبول برم؟

من خودم از برندهای LTB و غیره عینک خریدم خوب وسبک بوده ولی اگر مغازه اختصاصی برای عینک بخوای باید بری تو مرکز خریدها اکثرا یه مغازهست که تخصصی کارش عینک باشه ولی بازم با این حال این برندهایی که سایتش رامیزارم تو استانبول هست میتونی سر بزنی 

http://www.mustang.com.tr/

http://www.etileroptik.com.tr

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

خانم شقایق ممنون میشم به منم کمک کنین،تا الان کسی سوالمو جواب نداده...من از کجای استانبول میتونم لباس زنونه عمده با قیمت مناسب و به لیر بیارم؟؟؟مرتر یا کاپالی یا ماحموت پاشا یا ...خواهش میکنم جواب منو هم بدین

2810