2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000392 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=43062441]دوستان کسی میدونه برند پینک اند مور کجای استانبول نمایندگی داره؟؟ هرچی سرچ میکنم آدرسی پیدا نمیکنم😕[/QUOTE]

دوستم در سايت خود پينك اند مور اين آدرس رو گذاشته.

Adres: Acıbadem, Fatih Cad. No:1, 34718 Acıbadem/Kadıköy/İstanbul

با سلام و تشكر كه وقت ميذارين. چندتا سوال داشتم، ممنون ميشم راهنمايي كنين.

١.ممكنه در مورد تورهاي گشت اتوبوس هاي دوطبقه استانبول ي راهنمايي بكنين. اينكه ارزش خريدن داره و آيا خريد بليطش فقط آنلاين هست؟ آيا ميشود از اتوبوس پياده شد ، جايي را ديد و دوباره با اتوبوس بعدي به گشت ادامه داد؟ براي هر دو مسير  اروپايي و آسيايي جداگانه بايد بليط تهيه كرد يا با يك بليط دو مسير را ميشود ديد؟هر مسير در دو روز متفاوت انجام ميشه يا هر دو مسير رو ميشه در يك روز رفت.٢.ديدن موزه ي مادام تسو استانبول رو توصيه مي كنين؟

٣.ممنون ميشم نظرتون رو در رابطه با هتل سه ستاره elan نزديك برج گالاتا بگين.

دوستان کسی اطلاع داره که این لباس خونگیای ترک رو که بلوز شلوار یا تاب شلوار بسته بندین 

تو استانبول کجا میشه  پیدا کرد؟؟

سوال دوم اواسط تیر استانبول خیلی گرمه؟؟

سلام

من از مطالب اینجا و راهنمایی های جناب مهرگان استفاده کردم به همین خاطر خواستم تجربه سفرم رو باهاتون در میون بزارم .

پرواز ما ترکیش بود. که بدون تاخیر و خوب انجام شد .

هتل پلازو دونیزتی در پایین خیابان استقلال بود . موقعیت هتل عالی بود و. خیلی بافت اون قسمت رو من دوست داشتم در سفر قبلی به استانبول در میدان تقسیم بودیم در مقایسه من پایین استقلال رو ترجیح میدم . 

رفتار پرسنل هتل فوق العاده بود . مسئول و مودب . صبحانه خوب بود و. همه چیز تازه بود و منظره رستوران عالی بود به گالاتا بریج . 

اتاق ما خیلی بد بود . در طبقه دوم هتل و پنجره به پاسیو . متوجه نمیشدیم روز هست یا شب . تهویه مناسبی نداشت و خوب هم نظافت نمیشد ، البته اتاق ما economy بود و به محض ورود تحویل گرفتیم و لیدر گفت اگر ..

اگر بخواهید. فردا عوض کنین اتاق رو اما ما چون تخت و پارک دخترم رو باز کردیم عملا از جابه جایی اتاق منصرف شدیم ،

هوا عالی بود آفتابی و دو شب بارون که اون هم خیلی لذت بخش بود