2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
لیدا جون رسیدن بخیررر عزیزم
با این همه اتفاقات خدا روشکر به سلامت برگشتی
ایشالا همیشه به گردش
من کوفته های دایی رامیز رو که خیلی جاها شعبه داره خیلی دوست دارم حدود 40 50 سالی قدمت داره
کلا غذای خوشمزه ایی

دوستان در مورد بار حق با لیدا جونه از اینجا خیلی کم با خودتون لباس ببری ما همیشه اینکارو میکنیم و همونجا لباس میخریم و میپوشیم اینجوری به اضافه بار برنمیخوریم
1 جفت کفش 2 تا شلوار جین و 2 تا بلوز کافیه به نظرم.اونجا معدنه لباسه بابا یه چیزی میخریدو میپوشید سخت نگیرید

یه نکته مهم دیگه که فراموش کرده بودم بگم دوستان چمدان چه بزرگ باشه چه کوچیک وزنش نباید از 30 کیلو بیشتر باشه اگر بیشتر باشه باید خالیش کنید تا بشه 30 کیلو چون برای کارگزان جا به جاییش سخته
حواستون به این موضوع باشه
تو فرودگاه تعداد زیادی باسکول هست که میتونید قبل از تحویل به بار چمتونتون وزن کنید.

ورود مواد خوراکی از قبیل روزغن زیتون خود زیتون
شامپو و کلا مواد شوینده(زیر 300 میل اگر 1 دونه باشه اشکالی نداره)
به هواپیما ممنوعه
شیشه شیر بچه هم باید کوچیک باشهه
اینو گفتم که اگر میخرید دستتون نباشه که نمیزارن ببرید تو هواپیما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان لیدا جون راست گفت حتما قرص و دارو با خودتون بیارید مخصوصا اگه با بچه میاید

اینجا بیش از اندازه گرونه

اینجا یه تب‌بر برای بچتون بگیرید 12 لیر هست
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
بهارک جون درست ما بارمون راس 60 کیلو شد تازه میتونستیم تا 70 هم ببریم و حتی 10 کیلو هم داخل هواپیما این اندازه مخصوص هواپیمایی ماهان خودشون نوشتند اما طو گمرک منم همینو ازشون پرسیدم گفتم اگه شماها به ساک زیاد گیر میدین خوب با شرکتهای هوایی هم هماهنگ بشید که اونهام بگن اقا فقط میتونید انقدر جنس بیارید

وما هم اذیت نشیم اما قضیه چیز دیگست اونا میگن اصلا جنس از اونور نیارین
خلاصه اینکه لطف کنید میرید کشورهای خارجی دست خالی و بدون سوغاتی برگردید این حرف کلی اینهاست
بعدشم کاملا شانسی ما اینهمه رفتیم 2 بار دارن گیر میدن تازه طو پاسپورتمونم یه شماره زدن فکر کنم سری بعدی بیشتر بهمون گیر بدند
سلام دوستان
خیلی ممنون از تاپیک مفیدتون.هنوز همشو نخوندم دارم به ترتیب میخونم فقط چون عجله دارم چندتا سوال میپرسم.لطفا اگر تکراریه منو میبخشید

یکی اینکه آیا میشه ما فقط بلیط هواپیما بگیریم و هتل هم انتخاب کنیم بعد رسیدیم استانبئل خودمون بریم هتل بگیریم؟
آیا اینطوری ارزون تر میشه؟
دوم اینکه هتل خوب تو نقسیم باشه سراغ دارید؟
مونا جان
من دارم پنجشنبه میام استامبول مامانم ازم خواسته براش پرده بخرم شما می دونی مرکز فروش پرده اونجا کجاست
آرامش، محصولِ تفکر نیست. آرامش، "هنرِ نیندیشیدن" به انبوهِ مسائلی ست که "ارزشِ فکر کردن" ندارند!
dیه جا خوندم گفتم بذارم براتون:
یک نکته دیگه هم لازم دونستم بگم: استانبول با آنکارا خیلی فرق می‌کنه، از جمله از این جهت که توی استانبول توریست زیاد رفته و اومده و در نتیجه توریست‌ها (به خصوص ایرانی‌ها) بیشتر در معرض سوء استفاده هستن. به ذکر یک مثال اکتفا می‌کنم: روز اگر سوار تاکسی شدید به تاکسی‌متر دقت کنید که حتماً تعرفه ? رو استفاده کنه (در قسمت Tariff عدد 1 رو باید ببینید). تعرفه ? مال شبه و خیلی گرون‌تر از روزه (مسیر ? لیری در روز، شب‌ها بالای ?? لیر می‌شه). من اینو وقتی فهمیدم که دو سری سرم کلاه رفته بود

و یه سول دیگه :
با کالسکه میشه راحت سوار مترو یا اتوبوس شد؟

سلام مونا جون .من پست ها رو خوندم و خیلی استفاده کردم.من 2 خرداد دارم میام استانبول برای یه کنفرانس با مادرم میام.کنفرانس 3 روزه و تو منطقه تکسیم.من هتل ها رو که بررسی کردم چیزی که مناسب برام در بیاد پیانو فورت بود و کچیک و دپورت.میدونی سرویس دهی کدومشون بهتره؟برای این اینا رو انتخاب کردم که به محل کنفرانس نزدیکه.یکم هم نگرانم چون موقعی که تو کنفرانسم مادرم تنهاست.می خواستم شمارتون رو داشته باشم که اگه مشکلی پیش اومد ازتون بپرسم.اونجا انگلیسی بلد باشی کافیه یا ترکی هم باید بدونم .چون من هیچی نمیدونم ترکی.
ممنون میشم راهنماییم کنی.کنفرانس هم اسمش اینه Istanbul L�tfi Kırdar Convention & Exhibition Centre
این هتل هایی که گفتم رو تو نقشه نگاه کردم به اینجا نزدیک بود.درست فکر کردم یا نه؟ تو خیابون harbiye
ممنون از راهنماییت
همتا جون در مورد کالسکه بگم که کلا خوب سخت
چون میبینی یه مسیر خلوت و راحت سوار میشی مشکلیم پیش نمیاد اما بیشتر موقع ها مخصوصا بعد از ظهرها خیلی شلوغند و کمی سخت میشه
البته به نظر من وقتی آدم چاره دیگه ای نداره پس سخت نگیر و برو از مسافرتت لذت ببر
کلا تا جایی که من دیدم ترکها خیلی به زنهایی که با بچه یا کالسکه وارد مترو یا تراموا میشن احترام میزارند حتی بارها برای من اتفاق افتاده با اینکه بچه ندارم بازم مردهاشون بلند میشن تا من بشینم
تو این چیزا خیلی مرام دارن
سلام به همه دوستان:
من امروز تو این سایت ثبت نام کردم و از اینکه میشه تو این سایت در مورد همه چیز اطلاعات گرفت ، خوشم اومد.
من ١١ خرداد میرم استانبول ، و میخوام یه لباسه شب خیلى زیبا براى عروسیه خواهرم که تیر ماهه از اونجا بخرم.
کسى میتونه راهنماییم کنه؟�