2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
مونا جان سوال منم جواب میدید عزیزم.
راستش رو بخواید دارم برای اولین بار می رم استانبل/میشه یه مقدار برام از تجربیاتتون بگید؟

می خوام برای خودم چندتا مانتو خوب و مجلسی و اسپرت بگیرم شما جایی رو سراغ دارید؟

برای دخترم هم می خوام یکم خرید کنم،لباس بچه گانه با قیمت مناسب ولی شیک کجا داره؟

قیمت پوشک و سرلاک وچیزهای اینطوری اونجا با ایران فرقی داره؟
مونا جون راستش روبخوای من فقط 4روزاونجاهستم و باتوجه به برنامه ی کاری شوهرم وقت زیادی برای گشتن ندارم میشه اسم دوجای خوب رو بگی برای خرید؟
من مانتو بلوز مجلسی وجین میخوام و لباس بچه کیفیت بالا و البته قیمت مناسب/تو پست ها خوندم که خیابون استقلال و مرکز خرید الیویوم به نظرت خوبه؟
الیویم که میگن بیشتر جنس هاش تک سایزه به نظرت برای سایز 40 هم چیزی میشه توشون پیدا کرد؟

دوستان اگر شما هم تجربهای دارین بهم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
با اجازه مونا جان
مامان مبینا عزیزم اگه صفحات قبل را مطالعه کنی هم جواب سوالاتت را می گیری هم تجربیات جدید بدست میاری
پری جان من پارسال اواخر تیر ماه استانبول بودم هوا گرم بود اما شرجی نبود بعد ازظهرها هم خوب بود من که اصلا اذیت نشدم
سوگند جان شاید این بتونه کمکت کنه
http://www.berimsafar.com/Reserve-%D8%B1%D8%B2%D8%B1%D9%88-%D9%87%D8%AA%D9%84-Hotel/Turkey-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87/Istanbul-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84/TR0PY8/HUSA-Vizon-Hotel.htm
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
بچه ها مرسی از جوابتون...
یه سوال؟
قیمت های فروشگاهای LC و Koton و ماوی جینز میشه گفت مناسب؟یعنی با قیمت مناسب تری کیفیت مناسب تری را میشه خرید؟منظورم اینه که نگردم دنبال ارزون تر؟
مامی دست سازه پرتال آموزشی جامع مخصوص مادارن در حوزه هنرهای دستی , هنرهای خانگی و هر نوع دست سازه مخصوص کودکان
دوستای عزیزم لطفا سوالهای خوبتون رو پاک نکنید فقط احوالپرسی‌ها و تمجید‌ها رو پاک کنید تا یه تاپیک خوبه سوال و جواب داشته باشیم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
ستاره خوشبختی معلومه که ارزونتر هم پیدا می کنی ولی کیفیت هم مهمه.من تا حالا هر چی از کتون و ال سی خریدم با کیفیت بوده به نظرم به قیمتش خیلی مناسبه مثلا کلی تیشرتای ناز تابستونه از ال سی برای دخملی اوردم دونه ای 10 تومن
شلوار جین زنون بین 30 تا 40 تومن
شلوارا کتون نازک برای تابستون 35 تومن
تونیک 30 تومن

پیراهنهای پسرونه 20 تا 30

کلا خود ترکا از ال سی زیاد خرید میکنن.
یه سری به سایتش بزنید مدلاشونو میتونید ببینید بیشتر کارای ساده و اسپرت داره.
در ضمن دوستان روزای یکشنبه معمولا مراکز خرید خیلی شلوغهغغغغغ.چون خودشون هم توی این روز زیاد خرید میکنن و صفهای صندوق معمولا زیاده
پیشنهاد میکنم خریداتونو روزای دیگه انجام بدین و یکشنبه رو برای تفریح بگذارید.
سلام مونا جون من م یه سوال داشتم که با بقیه فرق داره خوشحال میشم راهنماییم کنی

ما میخواییم یه مغازه بزرگ پوشاک باز کنیم و چون شنیده بودیم ترکیه خیلی مناسب تصمیم گرفتیم بیایم اونجا خرید کنیم به نظر شما این حرف درسته؟یعنی اونجا چقدر قیمتها مناسبتر و ارزونتر از اینجا هستن با هزینه رفت و امد و اقامت و...ایا عاقلانه هست که اجناسمونو از اونجا خریداری کنیم؟ممنون از لطفت
هرگز رشته امیدم از تو قطع نخواهد شد
دوستان سه شنبه بازار همیشه هست داخل الویم من یادم نبود بگم بگم یه دفعه دیشب یادم اومد

الویم مرکز خرید هست تو منطقه زیتونبورنو
لیلی جون خوبه از اینجا لباس ببری ایران مخصوصا اگه از مرتر خرید کنی‌

ولی‌ چه طوری ببری ایران باید بدی با اتوبوس ببره ایران اونم کیلویی 7000تومن میگیره

خودت باز 2*2=4 یه بکن عزیزم اگه خواستی‌ من یه شماره هم دارم که میبره ایران با این قیمت شاید بارت زیاد هم باشه کمتر بگیر ازت
با سلام به دوستان ساکن در ترکیه
میخواستم بدونم میتونید برای من در رابطه با گیاه خرنوب ( کچی بوینوز) تحقیق کنید و اگر پیدا کردید میتونید برام به ایران ارسال کنید . خیلی ازتون ممنون میشم
سلام دوستان محترم روزتون بخیر وپیشاپیش هم تشکر ازجوابهای دقیقتون.....
من یه سئوال ازکسانیکه ساکن استانبول هستند رو دارم تاجاییکه من میدونم اوایل اردیبهشت حراج بود که قسمت نبود من بیام برنامه داشتم اخرتابستون بیام ولی هقته پیش تویه مجله خوندم امسال برای بار دوم فستیوال بزرگ خرید دراستانبول وانکار از 20خرداد تا9تیر هست سال گذشته برای اولین بار بوده استقبال خوبی شده امسال هم تکرار میشه میخواستم بدونم صحت داره یانه چون قصددارم اگرفستیوال باشه تواین تاریخ بیام
پس لطفا جواب دقیق بدید ضمنا ماسه تاخانم مجردی میاییم کدوم هتل خوب وقیمت مناسب بریم که به مراکز خرید نزدیک باشه..............ممنون..............میخوام خودم رزرو کنم وچه جوریش رو هم بگید
موفق باشید