2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست
سلام روز بخیر. دوستان و خصوصا سحر جان من یک چیزی میخوام که شاید دیده باشید تو استانبول که بتونید کم ...

عزيزم من نديدم ولي طبقه پايين مركز خريد فرو حتما داره

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستانم چند هفته ای به دلیل مشغله کاری نتونستم در کنارتون باشم.من بعد بیشتر ...

من شاگرد شما هستم 

ببخشيد بي اجازه تاپيك را اداره كردم

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم خدمتتون عرض کردم که در ت لگرام یا ای میل پاسخگوی شما خواهم بود چون اطلاعات مربوط به قیمت ...

آدرس ایمیلتون رو لطف میکنید برام بفرستید؟

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی
سلام.من وهمسرم میخاییم شهریورماه بریم استانبول.میخاییم سفرکم هزینه وخوبی داشته باشیم.بنظرتون باتوربر ...

سلام.بستگی به تاریخ مورد نظرتون داره.با آژانس ها تماس بگیرید و قیمت رو استعلام بگیرید.اگر هم مایل بودید براتون چک میکنم ببینم تو تاریخ مورد نظرتون هزینه هاتونو چطور میشه کاهش داد.

حتی در های سیزن هم میشه هزینه هارو مدیریت کرد

...

سلام به دوستان عزیز

و آقای مهرگان مهربون که اینطور با صبر و حوصله پاسخگوی تموم سوالات دوستان هستش 

دوستان عزیز من و همسرم قرار مهرماه بریم استانبول 

من خودم با خونوادم و کلا یه اکیپ 15نفره اواخر اسفند و اوایل فروردین 90 به مدت 10روز استانبول بودیم و منتها من چون هیچ اطلاعاتی نداشتم و از طرفیم همه مسئولیتای سفر با برادرم بود به هیچی دقت نمیکردم و الان که دارم این تاپیک رو میخونم برام سوال میشه ما این بازارو رفتیم یا نه البته منظورم پاساژا نیستشا بیشتر طرفای آکسارای رو میگم

اما حالا فقط من و همسرم هستیم و تقریبا همه کارای سفر با من و باید کلی ازتون اطلاعات بگیرم

یه سوال من خودم بیوک آدا رفتم و با توجه به اینکه یه روز کامل وقتمون گرفته میشه دوباره بریم یا نه؟البته همانطور که گفتم همسرم مطیع کامل من یعنی نرفتیم هم چیزی نمیگه

کشتی ایرانیم ما رفتیم کلی هم خوش گذشت ولی الان چون دونفریم احساس میکنم زیاد بهمون خوش نگذره

مساجدم رفتم ولی برا دیدن همسرم میریم ولی بین کاخ دولماباغچه و تویکاپی هر دوشو بریم یا یکی کفایت میکنه؟

خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم

من این بار دوست دارم بیشتر صرف خرید و رستوران شه 

کمتر از 7شب هم نمیریم حالا یا با تور یا خودمون جا میگیریم

مرسی خدا جونم

آقای مهرگان درست که عرض کردید خوردنی همه جا میبینید ولی میشه چند جایی که خودتون غذاهاشو خوردید و راضی بودید رو بگید متاسفانه من اون بار  رستوران رفتم اما اصلا دقت نکردم 

نمیخوام هم قیمتاش خیلی نامعقول باشه

مرسی خدا جونم

ما خونمون اون بار نزدیک جواهیر بود (پیاده میرفتیم پاساژ جواهیر)فک کنم ایستگاه شیشلی مجیدیه کو بود ولی واقعا خوش گذشت ما با اینکه 10 روز بودیم ولی بازم کم بود

حالا میگم تو این یه هفته حتما وقت کم میارم

در ضمن فک میکنم بهترین جا نزذیک میدون تکسیم باشه که هم به مترو نزدیک هم خیابون استقلال

مرسی خدا جونم
سلام به دوستان عزیز و آقای مهرگان مهربون که اینطور با صبر و حوصله پاسخگوی تموم سوالات دوستان هستش&n ...

سلام حالتون چطوره خانم؟

بین کاخ توپکاپی و کاخ دولماباهچه تفاوت بسیاره

دو مقوله کاملا جداگانه ان و نمیتونم بگم از بین این دو یکی رو انتخاب کنید

یکی یاداور دوره گذشته امپراطوری عثمانی و دیگری دوره اخیر رهبری ترکیه

هر کدوم زیبایی های خاص خودشو داره

بیوک ادا از دید بنده یک بارش کافیه اما بسته به سلیقه شما داره

برای رستوران و غذا هم از طبقات فوقانی مراکز خرید میتونید استفاده کنید که کیفیتشون قابل قبوله

...

ممنونم از راهنماییتون

من رستوران مدنظرم طبقه فوقانی پاساژا بیشتر فست فود نیستن مگه؟

مثلا ما اون بار یه رستوران رفتیم تو حوالی آکسارای اسکندر کبابش فوق العاده بود ولی من این دفعه اصلا نمیخوام برم سمت آکسارای

مرسی خدا جونم
2810