2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست

سلام آزاده

هتل هایی که اسم بردی همه تقریبا در یک سطح هستند.جای شما باشم تکسیم گونن رو انتخاب میکنم اما خب گرند اوزتانیک،گلدن ایج،و کناک هم قابل قبول هستند و از کیفیت مناسبی برخوردارند. اگر در یک قیمت هستند به عقیده بنده گونن مناسب تره.اگر اختلاف قیمت تا ۲۰۰ تومن داره خیر.

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالی

هر دو هتلی که نوشتی هتل آپارتمان هست.کوچک اما با کیفیت.یکی در نزدیکی گالاتا و مترو شیشانه و دیگری(اندلس) نزدیکتر به تکسیم

بنده اندلس تکسیم رو بیشتر توصیه میکنم بهتون.فقط کوچه اون کمی سراشیبی ست که البته چیز خاص و آزاردهنده ای نباید براتون باشه.

خوش باشید

...

سلام 

آقای مهرگان 

ممنون از شما که اینقدر خوب پاسخ میدید

چندتا سوال داشتم:

بهترین جاهای دیدنی توی استانبول کجا هست؟؟؟ (من توی تایپیک ها تور بسفر ،جزیره بیوک آدا, دلما باغچه،بام استانبول ، تپه ی عشاق رو دیدم که خوبه) خواستم نظره شمارو بدنم.(من خودم جاهای سرسبز رو بیشتر دوست دارم)

ما هتلمون آوانتگارد و هفته ی دیگه میریم استانبول 7 روزه.

و بهترین مراکز خرید با بهترین قیمت ها، کدوما هستن؟؟؟؟

الی جان سلام

خواهش میکنم

هتلتون هتل خوبیه و جای خوبی ام قرار گرفته و راضی خواهید بود

درباره مراکز خرید باور کنید بارها و بارها در صفحات قبل توضیح دادم و چندین بار تکرار شده

فقط کافیه یه کم وقت بزارید و مطالعه کنید.هم درباره جاهای دیدنی و هم مراکز خرید دوستان توضیحات قشنگی نوشتند.

...

خیر شبیه هم که نیستند فقط هر دو کشتی سواری شبیه هم دارند.

اگر قصد کشتی سوار شدن فقط هست تور بسفر کفایت میکنه و الا بیوک ادا جزیره ست و گشت و گذار در اون زیبایی خاص خودشو داره.

جمعه بازار و چهارشنبه بازار در یک تم مشابه هستند و یکیشون کافیه

...

سلام خوبین؟ من این سایت رو تازه دیدم. میخوام برم استانبول خواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه و بگه تو استانبول فروشگاه مواد غذایی مثل شهروند و هایپراستار خودمون که همه نوع مواد غذایی داره کجا هست؟

ما هم براي ٤ تير داريم مي ريم استانبول به مدت ٧ شب و هتل رو فعلا برجر رزرو كرديم آقاي مهرگان ممكن هست در مورد هتل برجر تو منطقه تكسيم اطلاعات بديد و در اين رنج قيمت چه هتل ديگري رو بهمون پيشنهاد مي ديد با تشكر

سلام

خانم هتلتون جزو چهار ستاره های خوب تکسیمه

اگه با هزینتون سازگاره انتخاب خوبیه

هم دسترسی خوبی داره و هم کیفیت خوبی داره.باز بررسی کنید ببینید اژانس چه پیشنهادای دیگه ای میده بهتون

...