2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه و آقای مهرگان من دو سال پیش رفتم استاتبول و پرواز جدا و هتل رو جدا رزرو کردم که هم هتل بهتری بگیرم هم قیمت مناسب تر ولی هزینه ای که خودت میکنی برای رفت و برگشت به فرودگاه و اینکه اگه هتل سرراست نباشه مثل ما کلی گشتیم به نظرتون بازم به صرفه است ؟ من فک کنم 20 لیر دادم برای رسیدن به هتل . اون هم اتوبوس
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php
البته نفری 20 لیر که اون هم اتوبوس خیلی قبل میدان تقسیم ما رو پیاده کرد و خیلی پیاده روی کردیم تا هتل و تازه کلی گشتیم
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php
ریرا عزیز نرم افزار moovit رو دانلود کن خیلی عالیه هم نقشه استامبول داره هم اگه مبدا و مقصدو مشخص کنی 4_5تا مسیر بهت پیشنهاد میکنه با مترانوا و اتوبوس همه چیز ....تازه میگه از کدوم ایستگاه و چه خطی باید بری....
رها جان در رابطه با جدا سفر کردن، شما باید دقت کنید که در چه زمانی میخاید این کارو بکنید... قبلا هم گفتم در زمان فصل شلوغ سفر که برای استانبول، از اوایل تیر ماه تا اواسط مهر ماه میشه،معمولا سفر با تور صرفه اقتصادی بیشتری داره چون بلیط تک،گرون هست..چون تقاضا بالا ست.. اما برای بقیه فصل های سال که فصل کم سفر میشه،شما با تهیه بلیط تک و هتا به صورت جداگانه میتونید کیفیت سفرتون رو بالاتر ببرید.. ممکنه همون قیمت تور براتون تموم بشه اما هتل بهتری میتونید برید..برای ترانسفر هم درسته..با تور به دنبال شما میان اما شما با مترو براحتی میتونید با نفری 5 لیر مثلا از فرودگاه به تکسیم برسید.. و یا اینکه در نیمه های شب با تاکسی با 50-60 لیره به تکسیم برسید.. در تعطیلات رسمی و چند روزه هم سفر با تور به صرفه تر میشه اما تورها هم قیمت هاشون رو بالاتر میبرن..
...