2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
Asal banoo

باور بفرمایید در 30 صفحه گذشته بالای. 10 بار اسامی هتل های مختلف رو تکرار کردیم..لطفا مطالعه کنید
هوا در نیمه دوم مهر هم خنک و لذت بخش هست..

مام شهرزاد

من دقت نکردم که آیا پاساژها اتاق شیردهی دارند یا خیر.سایر عزیزان شاید بهتر بدانند.
چهارشنبه بازار در فاتیح و یشیلکوی و جمعه بازار فیندیک زاده جذابیت های خاص خودش رو داره،با بچه کمی سخت میشه براتون.توصیه نمیکنم
شما هم اگر قصد دارید مهرماه به استانبول برید من نیمه دوم به بعد رو پیشنهاد میکنم..از الانم اقدام کردن،زوده.. چند روز قبل از سفر اقدام کنید..اگرم سوالی داشتید حتما در اینجا بپرسید پاسخگو هستم
...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم آقای مهرگان ببخشید انقدرسوال می پرسم خیلی گشتم ولی اکثر پستهای راهنمایی از تقسیمه ...دسترسی های سیرکه چی رو نگفتن.. از سیرکه چی کدوم اسکله وچجوری کشتی سواربشیم برای جزایر وبسفر الیویوم ومارمارا فروم چجوری بریم؟
Hamideh
پیغامی دریافت نکردم.
مریم م
تا الان هیچ مشکلی برای هیچ توریستی پیش نیومده،اما گاهی وقتا البته خیلیییی کم یه تحرکاتی میشه،اما خیلی محدود و نه در مناطق توریستی فروغ فقط کافیه از هتلتون به ایستگاه تراموای گلهانه برید.تراموا سوار بشید به سمت کاباتاش.. کاباتاش پیاده بشید.اسکله روبروتونه.میبینیدش..ساعت حرکت کشتی ها به بیوک آدا رو بپرسید..سعی کنید بین 9 تا 10 دیگه اونجا باشید برای مارمارافروم هم از تراموا گلهانه به سمت zeytinburno برید و در زیتین بورنو پیاده بشید..به آن سمت خیابان(جنوب) برید و به سمت بالا از پیاده روی باریک،حدود 15 دقیقه پیاده روی کنید..مارمارافروم رو میبینید. برای مرکز خرید الویوم هم از زیتین بورنو،مینی بوس های سفیدرنگی هر چند دقیقه رد میشن..از راننده بپرسید..سوار بشید و با نفری 2 لیر بخاید که الویوم پیادتون بکنه.هر چند بازدید از الویوم به نظر بنده هدر دادن وقت هست.البته شاید شما بتونید خوب خرید بکنید
...
سلام اقای مهرگان خسته نباشید... خواستم بپرسم تور یک هفته ای چارتر سوم مهر هتل تامارا تکسیم با قیمت 1.380 خوبه؟از هتلش اطلاعی ندارم چطور هست میشه راهنمایی فرمایید
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
چقدر خوبه که شما هستید اقای مهرگان..ممنون از پاسخگوییتون.. امیدوارم به همراهام سخت نگذره با بچه های دو قلوی من مامانایی که با بچه 1 ساله رفتن اب و غذا چی کار کردن؟؟؟غذا جز سرلاک و میوه و ماست و بستنی چی بدم به عنوان ناهار و شام؟
خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️
با سلام دوباره... اقای مهرگان تو همین رنج قیمتی هتل euro plaza و all inn هم هست حالا بین این 2 هتل با تامارا کدوم بهتره؟از لحاظ مکان و کیفیت؟ ممنونم
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
فروغ جان برنامه نمیشه اسمشو گذاشت.من چند بار پیشنهادای مختلف خودمو برای چند دوست،نوشتم..سایر اعضا هم جاهایی رو که رفتن نوشتن.. لطفا یه مطالعه بکنید.چون این مساله هم چند بار تکرار شده
...
هتل ناز سیتی و بوتیک و اوانتگارد کدوم بهتره الیت ورد و تایتانیک 3.200 قیمت دادن بالا بود لیونم که میگم خوب نیست وکارتون و کریستال و ددمان وایکان هم میشه بگین
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.