2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
سلام آقای مهرگان. من تور برای 26 شهریور اوکی کردم برای 6 شب. یه سوال داشتم. میخواستم بدونم پارک آبی استانبول باز هست ؟ توی سایتها دیده بودم ک نوشتن اواسط شهریور این پارک تعطیل میشه چون هوا رو ب سردی میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آقای مهرگان و دوستان... تورکشتی ایرانی با موزیک و شام از کجا میشه بلیطشو تهیه کرد که مطمءن باشه و خوب؟ یه ساحل خوبم می خوام البته نه واسه شنا...زیبا باشه و برنامه داشته باشه ممنون
قابل توجه مدیران و کارمندان آژانس ها!!! بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید با فروش بلیط هواپیما، با نام کاربری خود،از دیجی چارتر کمیسیون ماهانه بازاریابی دریافت نمایید. شما برای این کار باید در سایت ،ثبت نام نمایید ***تا پایان شهریور، با عضویت در سایت دیجی چارتر 5000 تومان اعتبار،هدیه بگیرید.و پنل رایگان فروش بلیط دریافت کنید. شما می توانید ،با داشتن یک کامپیوتر متصل به اینترنت ،بلیط صادر نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مراجعه نمایید. http://digicharter.ir و برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام دوباره خدمت اقای مهرگان وتشکر از زحمات ایشون. ماقرار شده که هتل مانسول گالاتا رورزرو کنیم میخاستم اگه امکانش هست یکم درمورد موقعیت این هتل ودسترسیش به میدان تکسیم عثمان بی استانبول فروم واولیویم یکم توضیح بدین. به نظرم یه مقدار دسترسیها سخت هست. مرسی ازلطف شما وببخشید که اینقد سوالم طولانی هست.
پارمیس:
برای هفت شب هتل مانسول گالاتا با پرواز ترکیش اون هم در این فصل به نظرم بسیار نرخ خوبیه شاید تنها موردی که من درین هتل دیدم این بود که صبحانه هتل کمی بهتر میتونست باشه.امیدوارم شما اتاق های دلوکس اون رو رزرو کرده باشید.چون کمی بزرگترن.اتاق استانداردش کمی کوچیک هست اما بسیار تمیز ..
این هتل دسترسی 5 دقیقه ای به تراموای کاراکوی داره..
فقط کافیه یکبار تراموای سوار بشید.به راحتی یاد میگیرید همه مسیرهارو..
ضمنا من هنوز متوجه علاقه بعضی دوستان به پاساژ الویوم نشدم..
به نظر بنده،رفتن به الویوم هدر دادن وقت به تمام معنا هست..هرچند سلیقه ها با هم فرق میکنه..
دسترسی به تکسیم هم از طریق تراموای کاراکوی به سمت کاباتاش و از مترو کاباتاش به سمت مترو تکسیم هست و یا از طریق تونل بیوغلو..
شما نزدیک رفتنتون که شد یه اطلاعی بدید مسیرهارو برات مینویسم
...
سلام آقای مهرگان ، میخواستم بدونم باتوجه به اینکه هزینه سفر به استامبول در مهر کاهش پیدا میکنه ،اگر سفرمونو تا مهر به تعویق بندازیم تخفیفات رو از دست نمیدیم خیلی ممنون از لطفتون
"ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ؛ ﻋﻤﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﮔﻠﻮﯼ ﺧﺸﮏ ﺻﺤﺮﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺗﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﻭ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺟﯽ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺪ... ﻭ ﺑﺎﻏﯽ ﺍﺯ ﻫﺠﻮﻡ ﺩﺍﺱ ﻫﺎ ﭘﺮ ﭘﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺍﺯ ﺑﺎﺭﺍﻥ، ﮔﻠﯽ ﺑﺎﻻﺭﻭﻧﺪﻩ ﻣﺜﻞ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﻭ ﮐﺮﻡ ﮐﻮﭼﮑﯽ،پرﻭﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﮐﻮﻫﯽ ﺳﺨﺖ،ﻋﻘﯿﻖ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ آینهﻭ ﻣﺮﻣﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻧﻪ... ﮔﻠﯽ ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﯼ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﻏﺎﺭﺗﮕر ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻣﻤﮑﻦ.... ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭﺍﻗﻌأ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.
عسل جان شرکت های بسیاری در استانبول ازین تورها برگزار میکنند.. شما از طریق تورلیدر خودتون میتونید درین گشت ها ثبت نام بکنید و یا از طریق شرکت ها و دفاتر مسافرتی که بیشترشون در آکسارای هستند هم اقدام به خرید بلیط بکنید.. شخصا هیچ وقت 60 دلار بابت تور تنگه بسفر و شام ایرانی نخواهم داد ساحل امینونو،کاباتاش،کاراکوی،اورتاکوی،ترابیا و... بسیار زیبا هستند
...
Baraan خیر بعید میدونم بسته باشه.. من شهربازی ویالند رو بیشتر پیشنهاد میکنم..آکوامارین پارک آبی خوبیه در استانبول اما چیز زیادی در مقایسه با پارک آبی پارس تهران نداره.. آکوادلفین بهتر هست
...
آقای مهرگان میشه لطف کنین جواب منم بدین
"ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ؛ ﻋﻤﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﮔﻠﻮﯼ ﺧﺸﮏ ﺻﺤﺮﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺗﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﻭ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺟﯽ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺪ... ﻭ ﺑﺎﻏﯽ ﺍﺯ ﻫﺠﻮﻡ ﺩﺍﺱ ﻫﺎ ﭘﺮ ﭘﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺍﺯ ﺑﺎﺭﺍﻥ، ﮔﻠﯽ ﺑﺎﻻﺭﻭﻧﺪﻩ ﻣﺜﻞ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﻭ ﮐﺮﻡ ﮐﻮﭼﮑﯽ،پرﻭﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﮐﻮﻫﯽ ﺳﺨﺖ،ﻋﻘﯿﻖ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ آینهﻭ ﻣﺮﻣﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻧﻪ... ﮔﻠﯽ ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﯼ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﻏﺎﺭﺗﮕر ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ... ﺧﺪﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻣﻤﮑﻦ.... ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭﺍﻗﻌأ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.
مریم هزینه سفر به استانبول در هفته سوم مهر با افت قیمت مواجه میشه و این مساله تا اسفند ادامه پیدا میکنه..اوج قیمت مناسب در ماه های دی بهمن و اسفند هست.. شما در استانبول همیشه آف و تخفیف های خوبی میبینید و در هر فصل از سال میتونید خوب خرید کنید..اینو یادتون باشه در بعضی موقع ها مثل فستیوال خرید و حراج آخر فصول،این قضیه کمی بهتر میشه..اونم باز بستگی به برندها و تخفیفاتشون داره نگران خرید خوب نباشید.
...
ممنون لطف کردین
2810