2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
اقای فدورا و اقای مهرگان/ممنون میشم راهنمایی کنید که تعطیلات عید قربان برای سفر مناسبه؟من دو سال گذشته هر باراولین هفته مهر رفتم که از نظر اب و هوا عالی بود .ولی یادم هست روز اخر که دو روز به تعطیلات عید بود/ساعت کار فروشگاهها تغییر کرده بود.هر چند که سفر تنها خرید نیست ولی نمی خواهم یک هفته سفر هم در یک شهر تعطیل و ساکت و سوت وکور بگذره.ممنون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم redlady من خودم پاساژ هیستوریا رفتم اصلاً نسبت به بقیه مثل فروم و مارمارا و الیویوم یا حتی کاله سنتر بزرگ نیست یه پاساژ خیلی کوچک هست که به نظرم نهایت یک یا دو ساعت میشه تمام مغازه‌هاشو گشت. ما از استقلال با 15 لیر با تاکسی رفتیم.
سلام من تصمیم نهایی ام شد برای 22 مهر به 27 مهر 5 نفر هستیم یک نفر از ما زیر 12 سال هست هتل خوب تو سلطان احمد نزدیک مترو میخوام 4 ستاره تاپ یا 5 ستاره پرواز ترجیحا ماهان
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام redlady یک پاساژ معمولی هست..ارزش وقت گذاشتن نداره مامان مهتاب قیمت ها همین هست..گرند اوزتایک یک هتل معمولی هست اما به دلیل موقعیت خیلی خوبی که داره قیمت های بالایی داره..من جای شما بودم این پول رو به این هتل و پرواز نمیدادم..هرچند قیمتش تقریبا همینه در فصل های سیزن. سحر دخت هفته سوم مهر ماه بهتره...کمی هوا خنک میشه و شب ها رو به سردی میره..به نظر من ایده آله..ضمنا وسایل دیجیتال در ترکیه به دلیل مالیات بالا،قیمت هاش تا 20 درصد از ایران گران تره و ارزش خریدن نداره.. آبگینه: من شخصا هیچ وقت استانبول رو سوت و کور ندیدم..این شهر همیشه پر جنب و جوش هست و خیلی خوب..اگرم مثلا تعطیلات عید فطر و یا اعیاد مهم مذهبی در پیش باشه نهایتا مثلا یه نصف روز بعضی جاها تعطیلی باشه ولاغیر.
...
ببخشید الان من بچه را اینجا با لباس های کاملا لخت می گردونم تاپ و شلوارک و پیراهن های باز ... اونجا میشه این لباسا تنش باشه ؟ راستش من 11برام بهتر از 18 هست من باب مرخصی گرفتن به نظرتون 18 خیلی بهتره یعنی ؟ من حتی تو فکر 4 هم بودم اما با حرف دوستمون بی خیالش شدم
سحردخت جان چون هنوز مکان هتل شما معلوم نیست،شما ابتدا تور رو تهیه کنید و اینجا اعلام بکنید بعد با توجه به موقعیت هتلی که گرفتید کاملا راهنماییتون میکنیم..اصلا نگران نباشید ضمنا مهر ماه هوا در استانبول خیلی خوبه و هر چه به اواخر مهر نزدیک تر میشیم هوا خنک تر میشه..اون موقع باید فرزندتون رو کمی بپوشانید..خیلی فرقی بین 11 و 18 مهرماه نیست اما در کل هر چی به فصل سرما نزدیک تر میشیم قیمت ها متعادل تر میشه
...
2810