2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000386 بازدید | 25337 پست
ماهی کوچولوی عزیز ۱. در بردن کالسکه برای کوچولوتون اصلن شک نکنید. حتماً ببرید. اونجا بودن کسانی که بچه شون اصلاً توی ایران توی کالسکه بند نمی شده اما اونجا به خاطر خستگی و اینا راحت می خوابیده توی کالسکه. پس حتماً ببرید. هم برای راحتی خودتون و هم برای آسایش کوچولوتون. ۲. ارز هم دلار بگیرید. اگر خودتون می خواهید از فرودگاه برید هتل (این طور که من هم از دوستان باتجربه یاد گرفتم) بیشتر از ۵۰ لیر هزینه اش نمیشه. و این رو با تاکسی حتماً طی کنید. به خصوص که شما در تقسیم هستید و پروازتون هم آتاتورک می شینه. فرودگاه دیگه استانبول سبیها است که از آتاتورک دورتره و شاید هزینه بیشتر بشه ولی آتاتورک نهایتش ۵۰ لیر بیشتر نمی شه. برای همین می تونید حدود ۱۰۰ لیر از ایران تهیه کنید. ولی بیشتر نه. ۳. دلارتون رو هم حتماً در صرافی هایی چنج کنید که نامشون هست دویز. doviz و رسید بگیرید. این صرافی ها که احتمالن در فرودگاه هم هستند بسیار معتبرند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر کسی جزیره بیوک آدا رو بخواد بره که قطعاً صبح می ره توی روز سوار کشتی می شه تا به جزیره برسه. به نظرم تنگه بسفر رو (باز به توصیه دوستان مطلع) اگر طرف غروب برید خیلی خوبه. وقتی هنوز هوا روشنه سوار کشتی می شید و تاریک شدن هوا و روشن شدن چراغهای استانبول رو روی کشتی می بینید و قطعا لذت بخشه. فقط اگر تابستون نمی رید ممکنه کمی سرد باشه و لباس مناسب با خودتون ببرید. به خصوص برای کودکتون.
برای تنگه بوسفور میرید اسکله کاباتاش. از اونجا بلیط تهیه می کنید. دو مدل تور داره. تور کوتاه که فکر کنم یک ساعته باشه. و به فاصله یک ساعت از اسکله کشتی حرکت می کنه. تا کمی بعد از پل بغاز می ره و دور می زنه و برمی گرده. یه مدل هم تور بلند داره که فکر کنم تا ۲ یا ۳ بعد از ظهر بیشتر انجام نمی شه. مطمئن نیستم البته. دوستانی که رفتند می گن که تا انتهای تنگه می ره و یه توقف کوتاه در انتهای تنگه داره و بعد برمی گرده. به نظرم تور کوتاه تنگه بوسفور هنگام غروب انتخاب خوبی باشه. بلیطش هم انگار حدود نفری ۱۵ لیر باشه.
سرداب باسیلیک هم در همون منطقه ایاصوفیه و مسجد سلطان احمد هست. همه رو می تونی با هم بری ببینی. البته من خودم سرداب رو نرفتم. ولی بهم توصیه کردن این بار برم حتمن. و همینطور من کاخ دولماباغچه رو هم نشد برم. که اون رو هم این بار می رم. به شما هم توصیه می کنم برید.
اگر وقت بگذارید و ۴۰ تا ۵۰ صفحه اخیر رو به مرور بخونید و یادداشت بردارید خیلی از راهنمایی های دوستان مفید خواهد بود. حتی مواردی که به ذهنم نرسیده بوده رو از صحبت های دوستان متوجه شدم و خیلی خوب بوده. خود من یه فایل ورد دارم که هرچی به دردم خورده توش کپی کردم.
همینطور اولین صفحه این تاپیک رو. کسی که این تاپیک رو راه انداخته خانمی است به نام مونا که ایشون ساکن استانبول بودند اون موقع و شاید هنوز هم باشند. الان کمتر اینجا خودشون سر میزنن ولی صفحات اول تاپیک اطلاعات کلی خوبی دادن. هرچند مال سه سال پیش هست و شاید قیمت بلیط ها و کیفیت هتلها فرق کرده باشه کمی، ولی کلن بسیار مفید خواهد بود. صفحات اول رو هم ببینید.
سلام دوستان ما داریم زنونه میریم استانبول آیا از نظر امنیت اینکه با تور بریم یا خودمون بلیط و هتل رو رزرو کنیم تفاوتى هست؟؟؟؟؟ آیا هتل هاى ٣ ستاره امنیت دارند؟؟؟؟ کسى تا حالا از بریم سفر هتل رزرو کرده؟؟؟
دوستان من چندتا سوال دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ 1_کسی پارک آبی استانبول رفته؟ارزش رفتن داره به نظرتون؟ 2_دوتا پارک آبی هست؟ کدومش بهتره؟پارک آبی با شهربازی فرق داره یا یکی هستن؟ 3_توی پارک آبی حتما باید مایو پوشید یا جور دیگه ای هم میشه لباس پوشید؟مثلا تاپ و شلوارک
خانم ماهی کوچولو، شما می‌تونید توی چمدانتون آب هرچقدر خواستید بذارید. میوه هم فکر کنم توی ساک دستی ببرید بهتره. درضمن من دوبار که پسرم زیر دوسال بود و به دبی سفر کردم براش سوپ میکس شده درست کرده‌بودم و فریز کردم و توی ظرفهای مخصوص که دورشون یخ دارند توی ساک دستی گذاشته بودم. هیچ مشکلی برامون پیش نیومد. یعنی فقط غذا را از دستگاه رد کردند و ما خیلی راحت بردیمش توی هواپیما. ولی آب را حتماً در چمدانتون بذارید. نمیذارن مایعات ببرید داخل پرواز ولی غذا اشکالی نداره.
سلام دوستان عزیز ممنون آقای مهرگان از راهنمایی های عالی شما خیلی استفاده کردم. من می خوام تور انتخاب کنم برای اواسط شهریور ولی الان که سرچ می کنم تور برای اون موقع نیست و اینکه چند تایی هم که پیدا کردم اکثرا 3 روزه هستش. در ضمن آژانسهای معتبری که خودتون معرفی کردین رو دیدم. باید صبر کنم مثلا تا خود شهریور؟
معجزه سلام از الان معمولا برای شهریور آژانس های کمی هستند که تور خودشون رو میفروشند. میتونی صبر کنی تا مثلا 4-5 روز مونده به سفرتون یکی از تورها رو خریداری کنید.. در کل دوستان عزیز اگه بتونن خودشون سفرشون رو مدیریت بکنن گاهی وقتا خیلی میتونن در هزینه هاشون صرفه جویی بکنن و از هزینه های واقعا اضافی و وقت کشی هایی که تور ها انجام میدن کم کنند.. به راحتی میتونید با یه برنامه ریزی صحیح از وقتتون حداکثر لذت رو ببرید.. به راحتی میتونید با انتخاب تایم پروازی مناسب و انتخاب هتلی که هم موقعیت خوبی داره و هم دسترسی خیلی خوبی به حمل و نقل عمومی داره و هم برای اقامت تمیز و مناسبه،از سفرتون لذت کافی رو ببرید دوستای عزیزم ببینید: در ریز این بار گران زندگی که هر روز بر مردم ما از لحاظ وضعیت اقتصادی تحمیل میشه و درآمد های اندک و هزینه های زیاد زندگی،خیلی سخته که مثلا 2 یا 3 ملیون پول جمع کنید و بخاید به یک سفر تفریحی برید تا کمی از خستگی های روحی و جسمی خودتون کم کنید. به همین خاطر سعی کنید تا با مطالعه اقدام به خرید سفرتون بکنید..چون برای پولی که دارید خرج میکنید زحمت کشیدین.پس براش وقت بگذارید تا با انتخاب یک هتل مرتب و یک پرواز خوب با یک هزینه مناسب،از سفرتون لذت ببرید تا از پولی که خرج کردید پشیمون نشید.. خوب دقت کنید که 95 درصد آژانس های مسافرتی فقط و فقط با تعداد محدودی هتل در استانبول کار میکنند که مسافر رو مجبور به انتخاب یکی از اونها میکنه.. شما خیلی از وقت ها میتونید بدون خرید تور سفرتون رو مدیریت کنید و سود اضافی به تورها نپردازید..البته همیشه هم به این شکل نیست..گاها تور ها پیشنهادات عالی ارائه میکنند..
...
ممنون آقای مهرگان اتفاقا منم قصدم همین بود که زودتر خودم اقدام کنم بدون تور. چون یکبار قبلا هم رفتم. ولی با مطالعه مطالب برداشتم این بود که در صورتی که کسی بخواد برای سه چهار ماه آینده ش برنامه ریزی کنه خودش بلیط و هتل بگیره بهتره. با توجه به اینکه یک دفعه تصمیم بر اواسط شهریور شد به نظر اومد تور به صرفه تر باشه. پس برداشتم اشتباه بوده؟ آخه مثلا بلیط واسه دو سه هفته دیگه گرون تر نیست تا مثلا سه چهار ماه دیگه؟ ممنون که انقدر سریع جوابم رو دادین :)
نارسیس جان در جواب سوالات بگم که اره خیلی باحال بوذ ارزش رفتن روداره وخیلی خوش می گذره قیمت از دور میدون تقسیم سوار دلموشی بشی و بری اونجا کلا 35 یرو بامایو باید بری تاپ شلوارک از جنس مایو می زارند من بهت پارک ابی ویالند رو پیش نهاد می کنم کلاه باخودت ببرید عینک لازم نیست . از میدان تقسیم تقریبا 13 کیلومتر راه هستش برای همین بهتره با تاکسی نری و با اون دلموشی هایی بری که اونجا وایسادن راستی ویالند در قسمتGolden Horn استانبول که استانبول به 2قسمت اروپایی و اسیایی تقسیم می شه
ارامش
2810