2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای فدورا یه سوال دیگه هم داشتم خط مرمره از سیرکچی به اسکودار از زیر دریاست ؟؟؟؟ از این مسیر بخوایم بریم خیابون بغداد راحته چون پارسال با اتوبوس رفتیم خیلی ترافیک بود به نظر شما این مسیر خوبه ؟ممنون
سلام دوستان عزیز روز بخیر من هم دوباره برای هفته اخر ماه رمضان مثل سوییت ضیا رو گرفتم،اقای فدورا زحمت دوباره کشیدن واسم بچه ها تو تاریخ های خاص مثل همین عید فطر بنظر من خودتون اینجوری برین از نظر هزینه خیلی مناسب تر هست،مخصوصا که از نظر کیفیت سوییت ضیا چند برابر بهتر هتلهایی هست که تورها پیشنهاد میدن بازم دست اقای فدورا درد نکنه همه چی عالی بود پارسال امسالم مطمعنا هین طور هست
پدر آسمانی من....!!!جایت اینجا روی زمین خالیست...
سلام آقای فدورا از طریق ایمیل ازتون خواهش کردم درباره دو تا هتل به من اطلاعات بدید لطفا ولی جوابی نگرفتم اگه ممکنه اینجا بگیید 1. Manesol boutique galata 2 . Manesol suits golden horn دومی رو میدونم که بغل مینیاتورک هست. فقط میخواستم بدونم از اونجا اتوبوس یا دولموش برای جاهای دیگه هست یا نه؟ ممنون میشم
رویایی دارم، رویای آزادی. ...رویای یک لحظه بی وقفه از شادی....
دوستان نوعروسی نظرشون راجع به حراج: الان کوتون تا 30 درصد کفش ایوی تا50 درصد کفش فلو تا 50درصد مادام کوکوتا 50 درصد واسه روتختی الان مادام کوکو اف خیلی خوبی زده اینم لینک فستیوال http://istshopfest.com/firsatlar/ واسه حراجه پاساژا هنوز اعلام نکردن کدوم پاساژ ولی به محض اعلام کردن اینجا می گم براتون ولی سال پیش ویاپورت.الیویوم.استار سیتی.اوپتیموم.ایرپورت بودن. اینم آدرساشون: مادام کوکو توی اکثر پاساژا شعبه داره اونی که من این سری رفتم از میدون تکسیم سوار مترو می شوید ایستگاه دوم شیشلی -مجیدیکوی پیاده می شید مرکز خرید جواهر طبقه منفی یک اونجا هم مادام کوکو هست هم لیننس هم انگلیش هوم پاساژ هیستوریا از میدون تکسیم با دلموش به سمت اکسارای رفته اونجا سوار مترو به سمت فرودگاه (havalimani) بشید ایستگاه بعدی emniyet-fatih پیاده بشید مرکز خرید هیستوریا طبقه منفی 2 مرکز خرید ویالند از بالای میدون تکسیم ون رایگان داره برای مرکز خرید ویالند و شهربازیش نحوه رفتن به : الیویوم: از تکسیم با دلموش به اکسارای-از اکسارای با مترو به سمت فرودگاه رفته ایستگاه زیتین بورنو (zeytinburnu) پیداش شوید یه پل هوایی داره که اونطرف پل مینی بوس داره برای الیویم اپتیموم: از تکسیم با فونیکلر به کاباتاش برید اونجا سوار کشتی به سمت کادیکوی بشید . در کادیکوی سوار مترو شده و ایستگاه ینی صاحرا پیدا بشوید ایرپروت: از تکسیم با دلموش به اکسارای-از اکسارای با مترو به سمت فرودگاه رفته ایستگاه اتاکوی -شیرین اولر(atakoy-sirinevler) پیدا شده به سمت فرودگاه با تاکسی یا مینی بوس رفته پیدا 20 دقیقه راهه دوستان اینجاهایی که میگن کسی رفته؟ خوب بوده؟
سلام دوستان. ما دیشب برگشتیم.سفر خیلی خوبی بود. باز هم نتونستم برم سمت اسیا فرصت نشد. منم با مامان نگار موافقم مارمارا فروم خیلی بهتر از فروم هستش. کاله سنتر و الیویم و فروم استانبول و مارمارا فروم رو رفتم. برای خرید.کاله جالب نبود. روتختی مارک سولی من خرید کردم که جنساش خوشگل بود.حوله هم از یه برند در کاله خریدم باید اسمش رو ببینم یادم نیست حوله رو حراج کرده بود و روتختیهاش هم اف خورده بود قیمتهاش عالی بود من حوله خریدم ولی چمدونم جا نداشت برای روتختی .
سلام عسل جان شما مال آف استانبول نرفتید ؟ به نظر شما کاله سنتر خوب نبود ؟ من بیشتر لباس بچه مورد نظرم هست به نظر شما کجا بهتره ؟ به نظر شما برای لباس بچه استانبول فروم بهتره یا مارمارا فروم ؟ ممنون
هتلمون سوییت black bird بود که از بوکینگ پیداش کردم و اقای فدورا زحمت کشیدن و رزروش کردن برامون. سوییت کوچیکی بود البته اتاقها بزرگ بود و تمیز.مایکروفر و ماشین لباسشویی و ظرفشویی داشت و اجاق گاز برای اشپزی.صبحانه معمولی ولی تازه و خوشایندی داشت.شامل تخم مرغ و دو سه مدل ژامبون.پنیر کره مربا عسل و کورن فلکس شیر و یه مدل ابمیوه البته پاکتی .و یه مدل نان داشت فقط ولی چای بسیار خوش طعمی داشت .همه چیز عالی بود فقط اینترنت هتل ضعیف بود و قطع و وصل میشد. خدمه خیلی مهربان و خوش برخورد ولی فقط یکیشون انگلیسی بلد بود .البته پدرم کمی ترکی بلدن و بالاخره کارمون راه افتاد. قیمت 4شب اتاق ما که 3نفره هم بود و به ما که دو نفر بودیم دادن برای 4شب 236یورو بود که قیمت خوبی بود.
2810