2777
2789
عنوان

کنکورهای تجربی که موفق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی به نظرم ی سال پشت بمونی ی عمرتو بسازی خیلی بهتره  پشت کنکور موندن ترس نداره  من پشت ...

من پرستاری ازاد اگه برم سال بعدش هم میتونم کنکور بدم اینطوری پشت کنکور موندن حرف خیلی پشت سرم زده

من درس های پایه رو حدود 40 درصد تسلط دارم

ریاضی هم جامع مثلثات تابع حد و پیوستگی و احتمال رو خوندم از الان اساسی و درست درس بخونم تو کتابخونه هم ثبت نام کردم

چه رتبه ای حدودا میشه اورد

ممنون میشم راهنماییم کنید

من پرستاری ازاد اگه برم سال بعدش هم میتونم کنکور بدم اینطوری پشت کنکور موندن حرف خیلی پشت سرم زده م ...

خب خوندی که 

من فک کردم صفری:/ 

ببین بکوب ۱۳ ساعت در روز به بالا بخونی ۶ هزار حتی زیر ۶ هزارم میاری

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
خب خوندی که  من فک کردم صفری:/  ببین بکوب ۱۳ ساعت در روز به بالا بخونی ۶ هزار حتی زیر ۶ ...

خیلی لطف کردی

واقعا ممنونم ازت

من از تابستون میخونم فقط اونطوری که باید میخوندم نخوندم

ولی چندروزه اساسی شروع کردم 13 ساعت نشده ولی تا 9 ساعت خودمو رسوندم

خیلی لطف کردی واقعا ممنونم ازت من از تابستون میخونم فقط اونطوری که باید میخوندم نخوندم ولی چندروز ...

افرین 

تو میتونی بشنوم خبر قبولیتو 

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

[QUOTE=231261154]افرین  تو میتونی بشنوم خبر قبولیتو [/QUO

لطف داری

دمت گرم که راهنماییم کردی و انگیزه دادی

انشالله هرجا که هستی تو تمامی مراحل زندگی و تحصیلی موفق و بهترین باشی

بازم ممنونم ازت

[QUOTE=231261154]افرین  تو میتونی بشنوم خبر قبولیتو [/QUO لطف داری دمت گرم که راهنماییم کردی ...

قربانت، بازم کمک خواستی در خدمتم

سلام

من خودم کنکوری امسال هستم....مشاور خودم خانم طهماسبی از 26اسفند98 شروع کردن برا کنکور و در کنکور 99 رتبه 1000رو کسب کردن....الانم پزشکی میخونن

اگه با جون و دل بخونیم صد درصد ممکنه....شمام ک صفر نیستین