2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
توی صفحه ۲۶۸۲ با سرچ از عملهای دو تا دکتر  که بینی گوشتی عمل میکنن عکس گذاشته بودم پرسیده بودم ...

زمانی خییییلیییی خرابکارمطبش تابلونداره شاکی زیادداره بیشتروقتهاکامنتهارومیبنده یعنی کلابیخیالش شو

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
توی صفحه ۲۶۸۲ با سرچ از عملهای دو تا دکتر  که بینی گوشتی عمل میکنن عکس گذاشته بودم پرسیده بودم ...

سلام عزیزم

من عکسها رو دیدم .

در مورد دکتر زمانی اطلاعی ندارم.

ولی دکتر اکبری رو سمتش نرو .

خیلی از ترمیمی ها بینی داغون شدشون کار اکبری هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز.بینی من هم دقیقا این ایراد رو داره،هم سطح نبودن و عدم تقارن پره ها... با دکتر نادریا ...

سلام به بانوی مهتاب 

چه خوب که تجربیاتتو گفتی.

خصوصا که من خیلی دوست داشتم با دکتر بنیادی و دکتر یحیوی هم مشاوره کنم.

ولی هر دو وقت مشاوره خیلی دیر دادن.

جالبه حس خودم میگه بعد از عمل اگه این هم سطح نبودن پره ها رفع نشه خیلی بیشتر به چشم میاد. که شما گفتی دکتر یحیوی هم همین رو گفتند.

در مورد نمونه هایی که تو مطب دکتر تقوی دیدی توضیح میدی بیشتر؟

من تقریبا دو ساعت تو مطبشون بودم ولی فقط یه ترمیمی دیدم . و یه خانمی هم بود که خودش برای مشکل برداشتن پلیپ اومده بود ولی میگفت دخترش با دکتر عمل کرده و بعد 4 ماه خیلی راضیه . ولی عکسشو نداشت که نشونم بده.

دوستان اینجا همه بر حاذق بودنشون تاکیید داشتند ولی میگن نوک بینی رو خوب در نمیاره .من هم یه حالت مثلثی تو بعضی کاراشون روی نوک بینی میبینم که یکم دلسردم کرده و یکه دیگه اینکه خیلی بازاریاب میبینم تو صفحات اینستا در مورد کار دکتر. حتی خودم گول یکیشون و خوردم و کلی باهاش مشورت کردم .بعد دیدم زیر کلی پست های مختلف تو صفحات زیبایی بینی هی میاد و حرفهای مختلف میزنه.

کلا فضای مسمومی شده . یه جور مافیای عجیب توی جراحی بینی.

اصلا به هیچ چی تو فضای مجازی خصوصا اینستا نمیشه اعتماد کرد . نه عکسها و نه حتی نظرات افراد.

اگر برات مقدوره عکس از هم سطح نبودن پره ها برام بفرست. میخوام مقایسه کنم با بینی خودم. 

ممنونم.

شايلين جون خسته نباشيد ميگم بابت تمام مطب گردي هات من كلي از تجربيات شما و بقيه دوستان استفاده ميكنم ...

عزیزم شدت خرابیاش بالاست حتی اگه احتمالش کم باشه (هرچندکه احتمالشم کم نیست!)

بیخیالش شو!

منم عاشق عکسای پیجش بودم ولی فتوشاپه

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

ببین اکبری چند تا کارو باهم انجام میده از لیفت و تزریق ژل و عمل بینی و عمل گوشو ... نمیخوام بگم اینا بده و واقعا تو بخش لیفت بعضی کاراش عالیه ولی به نظرم برای پیدا کردن یه دکتر خوب جراح بینی باید دکتری رو انتخاب کرد که تقریبا متمرکز رو یه کار که همون جراحی بینیه باشه 

البته اینا سلیقه ایه و من به نظرم تو جراحی بینیش به اندازه کارای دیگه تبحر نداره

اون یکی دکترو نمیشناسم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
من بعد از عمل یه مدت زینک پلاس استفاده کردم اگر مربوط به کمبود ویتامین باشه با یه دوره مصرف بهتر می ...

آمین جان اگه یادتون باشه اون سالی که میخواستین بینی عمل کنین  من و شما باهم اینجا فعال بودیم برای عمل با ابیانه که من البته اون موقع منصرف شدم برای عمل

پسورد اون آیدی رو فراموش کردم یه اکانته دیگه درست کردم 

ولی خوشحالم که اینجا دوباره دیدمت و اینکه از عملت راضی هستی 😊 

سلام عزیزان من      برای بینی گوشتی چه دکتریو پیشنهاد میدین؟

من یه لیست از دکترایی که تا حدودی شنیدم خوبن تهیه کردم 

1) شیروانی 2) سامان 3) شهرجردی 4) سامی 5) نادریان 6 )شهریار یحیوی 7) امید ابراهیمی 8) محبی

خوشحال میشم از نظراتتون بهره مند شم 

آمین جان اگه یادتون باشه اون سالی که میخواستین بینی عمل کنین  من و شما باهم اینجا فعال بودیم بر ...

مبارکت باشه عزیزم. من هم چند ساله قصد عمل کردن دارم و شهرستانم و میخوام بیام تهران عمل کنم 

میشه در مورد دکتر رجایی بیشتر توضیح بدین . من نمیتونم زیاد مطب گردی کنم و قراره چند تا دکتر انتخاب کنم بعد یکی دو روز بیام همه رو بگردم

هزینه عملش چقدره؟؟ نوبت دهی مشاوره و وقت عملش چطوره؟؟

نمیدونم من اشتباه میکنم یا بعضی عکسهاش بینیها نوکشون خیلی تیز میشه و من دوست ندارم بینی خیلی نوک تیز و بلند باشه لطفا در این مورد توضیح بده خیلی ممنون میشم گلم ایشالله بینیت بهترین بشه

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

من اولش دکتر حسنانی و ابیانه و برادران تو گزینه هام بودن الان دو روزه دارم پیج رجایی رو نگاه میکنم و به نظرم خیلی کارش تمیزه فقط میترسم بینی رو خیلی نوک تیز کنه که البته سلیقه ای هست و من دوست ندارم خیلی تیز بشه یا خیلی گرد باشه ی چیز متعادل میخوام 

روزی چند تا عمل انجام میده؟؟ 

من اولش دکتر حسنانی و ابیانه و برادران تو گزینه هام بودن الان دو روزه دارم پیج رجایی رو نگاه میکنم و ...

عزیزم من نمیتونم فعلا در مورد بینی خودم نظر بدم چون هنوز پانسمانو برنداشتم 

دکتر رجایی عملش 15 تومن میگیره روزی یک یا حداکثر دو تا عمل و نیکان عمل میکنه در مورد عمل راحتتر از اون چیزی بود که فکر میکردم چون دکتر تامپون نمیذاره از همون اول میتونی با بینی نفس بکشی

ولی عمل رو طول میده خیلی خیلی دقت میکنه وسواس داره😁

پرستارا ازش عاصی بودن میگفتن شیفت ما تموم میشه ولی عمل این تموم نمیشه البته بعضیا شاید اینو نقطه ضعف ببینن

دکتر باهوشه تیزهوشانی بوده سمپاد و بعد دانشگاه تهران درس خونده ایرادایی از بینیتون میگه که مغزتون سوت میکشه هیچ دکتری در این حد بینی من رو نتونست با ریز جزییات اسکن کنه و انقد دقیق تحلیل کنه مثلا دکترای معروفی که حالا اسم نمیبرم تشخیص انحراف برای من جلسه اول ندادن این زاویه انحرافتم میگه. 

خیلی براش تنفس مهمه و نمیدونم اطلاع داشته باشی یا نه پروجکشن کم کردن یکم ریسکه برای بعضیا میتونه بعد از یه مدت بافت نرم یا اصطلاح عامیانه ش گوشت بیاره دماغ البته نمونه های تو مطبش پروجکشنش کمتر از عکسای تو اینستا بود خیلی اینستاشو آپدیت نمیکنه نمیدونم چرا

ببین من یه دکتر میخواستم که یه تعادل بین سنش و البته تجربه کاریش برقرار شده باشه سامی رو هم انتخاب کردم فوق العاده بود بعضی کاراش ولی کارای جدیدشو نپسندیدم! من هفت سالی هست دارم تحقیق میکنم آی دی قبلیم باران بود بینیم گوشتی و بسیار پرکار 

ابیانه سجادیان... همه اینارو رفتم ولی در نهایت رجایی رو انتخاب کردم

البته اینا همش سلیقه ایه خواهشا اینایی که میگم رو ملاک قطعی نذارید خودتون از نزدیک ببینید چون من هنوز نتیجه بینی خودم معلوم نیست و نمیخوام مدیون کسی بشم 😁

ممنون گلم از راهنماییت بینی من استخونیه و به نظرم ی مقداری باید پروجکشنش کم شه میترسم کلا جمع و جور شه و بعد پروجکشنش رو کم نکنه بشم پینوکیو 

عزیزم من نمیتونم فعلا در مورد بینی خودم نظر بدم چون هنوز پانسمانو برنداشتم  دکتر رجایی عملش 15 ...

چطوری باران ،یادم اومد شما رو اگر اشتباه نکنم عکس گذاشتی من بهت گفتم عمل نکن بینیت خوبه😁😁😁😁

مبارک باشه ان شاالله به پای هم پیر بشید 😁😁😁😁😁پس بالاخره عمل کردی

2810