2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
ممنون گلم از راهنماییت بینی من استخونیه و به نظرم ی مقداری باید پروجکشنش کم شه میترسم کلا جمع و جور ...

این جز اون مواردی هست که از دکتر موقع مشاوره باید سوال کنی و دکتر می تونه تقریبا بهت بگه چقدر کم می شه

ممنون گلم از راهنماییت بینی من استخونیه و به نظرم ی مقداری باید پروجکشنش کم شه میترسم کلا جمع و جور ...

بینیت در مقابل من عالیه 😁😁 یه مشاوره برو و دقیقا همینو بهش بگو ولی برای شما از اونایی نیست که بافت نرم بیاره چون گوشتی ضخیم نیستی به نظرم میتونه پروجکشنو کم کنه البته بازم برو مطب عزیزم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری باران ،یادم اومد شما رو اگر اشتباه نکنم عکس گذاشتی من بهت گفتم عمل نکن بینیت خوبه😁😁😁😁 مبا ...

نه آمین جانم دو تا باران بودیم منو اونی بودم که اتفاقا گوشتی و پرکار بود بینیم 😁ممنون عزیزمممم😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
نه آمین جانم دو تا باران بودیم منو اونی بودم که اتفاقا گوشتی و پرکار بود بینیم 😁ممنون عزیزمممم😘

آها بینیت تپلی بود نه؟امیدوارم بینیت کلی خوشگل بشه منم خوشحال شدم دوباره دیدمت 🤗🤗🤗😍😍😍

منم مثله شما پروجکشن دماغم زیاده برای همین مامانم میگه دکتره هر کاری هم کنه دماغت دراز میشه ...بابامم میگه کلا صورتت مشکل داره چونت کوچیکه .من جای دکتر بودم عملت نمیکردم    یادم باشه موقع مشاوره بگم پروجکشنش کم میشه یا میشم شبیه عکسی که قبلا فرستادم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

دیرور یه لایو گذاشته بود نوری. 

🙈🙈🙈نگم براتون انگشتشو گذاشت روی بینی فشار داد عین خمیر  رفت تو اومد بالا. گذاشت رو نوک بینی رفت پایین اومد بالا🙊🙊🙊

از مدلاش که خوشم نمیومد که فانتزی بود. فنی شم که اینجوری 😦😦😦

مطب گردی 
زمانی خییییلیییی خرابکارمطبش تابلونداره شاکی زیادداره بیشتروقتهاکامنتهارومیبنده یعنی کلابیخیالش شو

وااای جدددی   مرسی عزیزززم     بلاخره یکی این زمانی رو ازش اطلاع داشت  اتفاقا دیدم توی اینستا کامنتاش بسته بود چنان عکسایی از بینی های گوشتی بزرگ که کوچیکشون کرده بود گذاشته بود کلی بهش امیدوار شده بودم

سلام عزیزم من عکسها رو دیدم . در مورد دکتر زمانی اطلاعی ندارم. ولی دکتر اکبری رو سمتش نرو . خیلی ...

مرررسی عزیزم با این حساب هر دو تا موردی که انتخاب کرده بودم خراب کار از آب دراومدن   باید برم سراغ گزینه های دیگه

ببین اکبری چند تا کارو باهم انجام میده از لیفت و تزریق ژل و عمل بینی و عمل گوشو ... نمیخوام بگم اینا ...

منم موافقم با شما وقتی رو یک بخش تمرکز داشته باشن مهارتشون روی اون قسمت بیشتر میشه   

دوستای گلم ورم بینی کی میخوابه؟ 

خسته شدم الان 9 روزه که عمل کردم بینیم خوب شده اما دوس دارم پره های بینیم کوچیک تر بشه 😢 «نا گفته نماند که بینیم گوشتی بود» 

کسایی که تجربه دارن بگن تغییرات بعد از چند وقته؟ و چقدر بینی کوچیک تر میشه؟ 

دوستای گلم ورم بینی کی میخوابه؟  خسته شدم الان 9 روزه که عمل کردم بینیم خوب شده اما دوس دارم پ ...

عزیزم من ۱۷ روزه عمل کردم و هر روز دارم میبینم که ورمم نسبت به روزای قبل کمتر داره میشه اما خیلی باید صبور باشی تازه من‌ورم نامتقارن هم دارم جوری که پره هام کلا نامتقارنن الان  و‌نوک بینیم هم قلمبس که دکتر گفت همه اینا طی چند ماه اینده بهتر میشه فقط باید خیلی صبور باشی بینی های گوشتی تورمشون بیشتره و خوب روند کاهش ورم  هم طولانی تره بنابراین تا بک سال الی یک سال و نیم جا دارند برای فرم واقعی و‌نهایی!

اما منم  در کل از بینیم راضیم کلا خسته کنندس این پروسه اما خوب بایذ صبر کرد دیگه!

2810