2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان  آیا درسته که هرکس  قوز داره رو بینی ش بعد ازعمل ممکنه مشکل تنگی نفس پیدا کنه ...

نه بابا اینطوری باشه که ۹۰ درصد عملیا باید مشکل داشته باشند چون اکثرا غوز داشتند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردي دكتر فتح سامي: تاريخ دوشنبه7 تيرماه 98 (از ساعت 8 تا ساعت 12 شب) بچه ها دوشنبه ها ب ...

سلام شایلین عزیز ممنون بابت ضحماتت منم چنتا عکس از سامی دیدم خوشم اومده هرچند فقط عکس بودن ولی اینکه اینقدر پولکی حس خوبی بهم نمیده

ادامه 2 - اون خانم بيني شون جمع و جور و كوچك شده بود . برام عجيب بود چون از سامي نديده بودم كاري ب ...

بنظر شما مدل دماغای استخوانیش مثه گوشتیاش خوب نشده؟من دماغم گوشتی استخوانیه

ممنونم ازت عزيزم هر كدوم مون يه كاغذ داشتيم كه توش اسم مريضا رو نوشته بوديم تا وقتي ميريم پيش دكتر ...

یه چیز دیگه ای رو من یادم رفته بگم. 4 سال پیش خواهرم کل دکترای تهران که اسم و رسم دارن رو رفت و نمونه کار دید آخرشم رفت پیش سامی چون نمونه های گوشتیش از همه بهتر بودن و خوب جمع کرده بود. ولی بینی من استخونی با نوک غضروفی بود و همونطور که عکسمو دیدی خیلی راضی  نیستم خودش هم گفت بیا ترمیم کن بدون اینکه من چیزی بگم. 

یکی از نکات منفی که من تو بیماران ناراضیش دیدم اینه که اگر بینیت قوز داشته باشه این قوز رو قشنگ صاف میکنه وقتی یکی از روبرو میبینه به جای اینکه یه انحنا ببینه روی بینی یه بینی عین مستطیل میبینه چون انحنا نداره (نمیدونم چه طور میتونم توضیح بدم). 

جندتا دیگه ناراضی هم که دیدم (خودمم همینطور) اینه که استخون بینی رو از بغل صاف نمیکنه یعنی اگر برآمدگی یا تو رفتگی یا ناهمواری کنار استخون بینیت داری (جایی که بینی به صورت میچسبه مخصوصا) تغییری نمیکنه. کلا منظور از طبیعی عمل کردن هم همین هست واسه همین من بعد عمل متوجه شدم همه مدلهایی که میخواستم و به دلم مینشست نیمه فانتزی بودن نه طبیعی.

حالا بریم سراغ نکات مثبت این دکتر: کلا ریسک عمل با سامی خیلی خیلی کمه. هیچ کدوم از ناراضیها مشکل تنفسی نداشتن یا هیچ کدوم بینیا خوکی نشده بودن.  

حالا با همه این اوصاف میترسم برم با کس دیگه ای ترمیم کنم از طرفی هم میترسم مثل الان شه.

یک دکتر دیگه هم الان خیلی معروف شده اسمش دکتر سامان هست (تو اینستا پیج داره) نیمه فانتزی و طبیعی هست بیشتر بینیها ولی قشنگ صاف و صوف میکنه بینی رو و کوچیک هم میکنه. من خودم ایران نیستم وگرنه میرفتم کار اون رو هم میدیدم.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
یه چیز دیگه ای رو من یادم رفته بگم. 4 سال پیش خواهرم کل دکترای تهران که اسم و رسم دارن رو رفت و نمون ...

اونجایی که استخوان ب صورت میچسپه دکتر به من گفت که اونو برات یکم باریک میکنم با وجود اینکه سبکش طبیعیه 

خوب واجب شد یه خاطراتی رو برات تعریف کنم من از هفته دوم بعد از عملم سه مورد داشتم اول جای اون قوزی ک ...

آمین جان حرفات خیلی امیدوار و آرومم میکنه منم فک کردم تهش اینه که بینیم همینجوری میمونه که زیاد بد نیست میتونم دوسش داشته باشم اگه اگه یه سال گذشت و خوشی زد زیر دلم و دیدم نه نمیتونم از عیبهای ریزش چشم پوشی کنم میرم ترمیم میکنم دیگه غصه خوردن نداره. اما من بینی هایی میبینم توو خیابون که واقعا افتضاحن ولی کلیت بینی من خوبه. باز ممنون ازت❤

بچه ها من فک میکردم 8 تومن دادم واسه مماخم خیلی زیاده و حس خفن بودن بهم دس میداد😂😂 الان میگین 18 تومن این منم😐😐😐 یکم زیاد نیست خدایی؟ ابیانه میخواست بکنه 10 تومن من یه هفته کامل غر زدم که چه خبره و من اصلا عمل نمیکنمو... من بی پولم یا شما پولدارین؟😂

سلام بچه ها شبتون خوش

منم امروز پیش ابیانه بودم.

در راستای حرفای نونوش عزیزم که خیلی باهاش موافقم یکسری نکات دارم. فردا میگم چون الان خیلی خستم!

ولی احساس میکنم تیکه های یه پازل بزرگ و مبهم (در مورد عمل بینی خودم) هرشب با مطب گردیام داره پیدا میشه و کنار هم قرار میگیره!

بچه ها هرکسی یه پازل منحصر بفرد داره. پس بگردید تا پازل خودتون رو بدرستی تکمیل کنید... 

از پازل یه نفر دیگه ایده بگیرید ولی یادتون نره پازل شما با پازل او فرق داره. 

هرکسی پازل منحصر بفرد داره!!

بچه ها بیاید قبل خواب برای همه آدمهایی که دوستشون داریم و یا نداریم دعا کنیم که همه خوشحال و سلامت و موفق باشند. 

برای همه کسانی که میشناسم یا نمیشناسم آرزوی لحظاتی ناب و شاد و مثبت میکنم.

شبتون بخیر🌷

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810