سلام خانم دکتر عزیز منم مشکلم اینه وقتی میخندم بینیم پهنتر میشه و افتادگی داره. یعنی اگه منم موقع عمل بینی بگم این مشکل رو برام رفع کنه و دیگه وقتی میخندم بینیم پهن و افتاده نباشه ممکنه خندم وعضله های لبم مشکل پیدا کنه
اخه خانم دکتر من ی تجربه خیلی تلخ از تزریق ژل گونه دائمی که مربوط به ۱۲ سال پیش بود داشتم با اینکه مقدار خیلی کمی ژل زدم و اصلا کسی متوجه اون نشد و اشتباهم این بود که باید سعی میکردم چند کیلو وزنم رو بالا ببرم تا صورتم پر شه چون اون موقع خیلی لاغر بودم نه اینکه همچین کاری بکنم و بعد سه سال عفونت کرد و دکتر برام تخلیه کرد ولی دوباره پارسال ۶ ماه تمام هر یک یا دوهفته یک بار عفونی میشد و مجبور به تخلیه ژلهای خیلی ریز به ابعاد ۱ و ۲ یا نهایتش ۴ میلیمتر میشدم که حدود ۱۶ بار یا حتی بیشتر من مجبور به این کار شدم با کلی درد و کبودی و ...
دکتر با سرنگ مخصوص کل زیر پوستم رو باز میکرد ( ی چیزی شبیه لیپوماتیک و لیپولیز) و بعد با شستشو سعی میکرد اونا رو تخلیه کنه میگفت تنها راهی که مجبور نشیم پوست رو باز کنیم و از زیر راه باز کنیم که با سرم شستشو بیان بیرون همینه چون بزرگ و ی جا نیستن که راحت دربیان و تو کل گونه و حتی زیر چشمت پخش شدن
افسردگی گرفته بودم از بس سخت بود و الان صورتم خیلی لاغرتر از قبل شده چون شبیه لیپوماتیک بود ناخواسته ی مقداری از چربی خودم هم میومد بیرون و ی جورایی شادابیش رو از دست داده انگار که زیر پوستم اب نداره ولی خدا رو شکر از سه ماهه پیش دیگه خوب شدم و سونو هم دادم گفت دیگه ژلی تو صورتت نمونده و این تکه های ریز هم با شستشو بیرون اومدن حالا دکترم میگه میتونم برات چربی بزنم اگه بخوای گفتم اول بینی مو عمل کنم شاید لازم نشه چربی بزنم از صورتهایی که چربی زیاد میزنن و خیلی گونه بزرگی دارن خوشم نمیاد و اگر هم بزنم فقط در حد رفع ایراد باشه کافیه .
برای همین میترسم هر دکتری رو برای جراحی بینی انتخاب کنم میگم نکنه این هم بشه ی دردسر برام اینبار خیلی بدتره چون تو زیباییم تاثیر مستقیم داره
ببخشید خیلی حرف زدم