2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها امروز دوستم خيلي منو نا اميد كردش☹️☹️برگشت بهم گفت بيني هاي گوشتي رو نميتونن كاري بكنن و عملش فايده اي نداره !!بهم گفت مشكل بيني تو نوك بيني هست كه دكتر ها نميتونن خيلي كاري براش بكنن !!بچه ها نظر شما چي هستش ؟؟راست گفته ؟؟من بيني گوشتي دارم !!تو اينترنت خوندم كه اگر جراح حاذق باشه اميد به اين كه بتونه نوك دماغ گوشتي رو درست كنه خيلي زياد هست ،حالا من از كجا همچين جراحي پيدا كنم ؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه ها واقعا من موندم پیشه کدوم دکتر عمل کنم. 

از یه طرف تو این سایتها ، متوجه میشم یه سریها دارن تبلیغ میکنن ، بابا خب چرا اینکارو میکنی ، یه عمر نفرین یکیو پشت خودت میخری 

نمیدونم دلم میخواد با محبی جراحی کنم اما میگم یهو نشه عجله ای تصمیم گرفته باشم ؟؟؟؟؟کار از محبی زیاد دیدم هم راضی داره هم ناراضی . ولی در کل بینیهاش ترو تمیزه 

به نظرتون پیشه بنیادی ، امید ابراهیمی ،کامروا ، یحیویی و... برم ببین و بعد تصمیم بگیرم یا با همین محبی اکی کنم ؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها واقعا من موندم پیشه کدوم دکتر عمل کنم. 

از یه طرف تو این سایتها ، متوجه میشم یه سریها دارن تبلیغ میکنن ، بابا خب چرا اینکارو میکنی ، یه عمر نفرین یکیو پشت خودت میخری 

نمیدونم دلم میخواد با محبی جراحی کنم اما میگم یهو نشه عجله ای تصمیم گرفته باشم ؟؟؟؟؟کار از محبی زیاد دیدم هم راضی داره هم ناراضی . ولی در کل بینیهاش ترو تمیزه 

به نظرتون پیشه بنیادی ، امید ابراهیمی ،کامروا ، یحیویی و... برم ببین و بعد تصمیم بگیرم یا با همین محبی اکی کنم ؟؟ 

دوستاني كه با دكتر فتح سامي عمل كرديد از جراحي ايشون راضي هستيد ؟؟درست هست كه ميگن ايشون اصلا به حرف گوش نميده و آخرش كار خودش رو ميكنه ؟؟و اكثرا دوست داره بيني ها رو فانتزي در بياره !؟؟؟

سلام من ١٠ روزه با سامي عمل كردم اما بيني من استخوني با غوز زياد و انحراف و سرش هم غضروي بود از نوع دراز بود بينيم فعلا زير ٦ ماه نميشه نظر داد. خواهرم گوشتي بود با پوست نازك و پره هاي بزرگ با سامي عمل كرد خيلي خيلي خوب شد. سامي بيني رو خيلي دستكاري نميكنه ولي بيشتر از سجاديان كوچيك ميكنه بيني رو اگر بيني كم كاري داري ابيانه گزينه خوبيه اگر بينيت پوستش نازكه من سامي رو پيشنهاد ميدم. خوبيه سامي اينه كه بينيت از لحاظ ساختار مشكل پيدا نخواهد كرد. من با يكي كه ازش ناراضي بود صحبت كردم گفت بينيش هنوز جا داشته كوچيكتر شه وخود دختره فانتزي دوست داشته ولي سامي فانتزي عمل نميكنه. كلا بايد سبك رو بپسندي حتما بايد بري مطب

قيمتش ١٢ مليون هست و گفت تا چند وقت ديگه ميشه ١٥ مليون

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام من ١٠ روزه با سامي عمل كردم اما بيني من استخوني با غوز زياد و انحراف و سرش هم غضروي بود از نوع دراز بود بينيم فعلا زير ٦ ماه نميشه نظر داد. خواهرم گوشتي بود با پوست نازك و پره هاي بزرگ با سامي عمل كرد خيلي خيلي خوب شد. سامي بيني رو خيلي دستكاري نميكنه ولي بيشتر از سجاديان كوچيك ميكنه بيني رو اگر بيني كم كاري داري ابيانه گزينه خوبيه اگر بينيت پوستش نازكه من سامي رو پيشنهاد ميدم. خوبيه سامي اينه كه بينيت از لحاظ ساختار مشكل پيدا نخواهد كرد. من با يكي كه ازش ناراضي بود صحبت كردم گفت بينيش هنوز جا داشته كوچيكتر شه وخود دختره فانتزي دوست داشته ولي سامي فانتزي عمل نميكنه. كلا بايد سبك رو بپسندي حتما بايد بري مطبقيمتش ١٢ مليون هست و گفت تا چند وقت ديگه ميشه ١٥ مليون

نونوش جان مرسي بابت راهنماييت ،من نميدونم كه ساختار بينيم چه جوريه !!حس ميكنم پوستش كلفت هستش ،ميشه با سامي نتيجه بگيرم ؟؟امروز دوستم بهم گفت خيلي اميد نداشته باش كه بينيت خوب بشه،بهم گفت بيني هاي گوشتي رو كاري نميتونن بكنن فقط سرش رو ميدن بالا ،سامي نوك دماغ رو چي كار ميكنه ؟؟من مشكلم بيشتر نوك بيني هست و اينكه دماغم هم يه كوچولو كج هستش و هم اينكه بدون فرم هست !!ميتونم در اين زمينه به سامي اعتماد كنم ؟

سلام من ١٠ روزه با سامي عمل كردم اما بيني من استخوني با غوز زياد و انحراف و سرش هم غضروي بود از نوع دراز بود بينيم فعلا زير ٦ ماه نميشه نظر داد. خواهرم گوشتي بود با پوست نازك و پره هاي بزرگ با سامي عمل كرد خيلي خيلي خوب شد. سامي بيني رو خيلي دستكاري نميكنه ولي بيشتر از سجاديان كوچيك ميكنه بيني رو اگر بيني كم كاري داري ابيانه گزينه خوبيه اگر بينيت پوستش نازكه من سامي رو پيشنهاد ميدم. خوبيه سامي اينه كه بينيت از لحاظ ساختار مشكل پيدا نخواهد كرد. من با يكي كه ازش ناراضي بود صحبت كردم گفت بينيش هنوز جا داشته كوچيكتر شه وخود دختره فانتزي دوست داشته ولي سامي فانتزي عمل نميكنه. كلا بايد سبك رو بپسندي حتما بايد بري مطبقيمتش ١٢ مليون هست و گفت تا چند وقت ديگه ميشه ١٥ مليون

نونوش جان سامي چه طور وقت ميده ؟؟مثلا چه قدر بايد تو نوبت بمونم براي جراحي ؟؟نظرت در مورد نادريان چي هست ؟من ايشالا تابستون ميخوام برم پيشش ،مثلا اگر اول مرداد برم كي بهم وقت عمل ميده؟

سمیرا جان به سلامتی با قارونی اکی شدی

وای من هنوز وقت عمل نگرفتم بخاطر مشکل تیروییدم دکتر گفت اومد پایین بیا برای عمل بعدشم گفتش از دکترغدد یه نامه برای بیهوشیم بگیر من دلم میخواد به دکتر گفتم اکیه دکتر بهم نهایت بگه سه روز دیگه بیا عمل

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

راستی سمیرا دکتر عکسی که شبیهت دربیادرو کدوم نشونت داد؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

نونوش جان مرسي بابت راهنماييت ،من نميدونم كه ساختار بينيم چه جوريه !!حس ميكنم پوستش كلفت هستش ،ميشه با سامي نتيجه بگيرم ؟؟امروز دوستم بهم گفت خيلي اميد نداشته باش كه بينيت خوب بشه،بهم گفت بيني هاي گوشتي رو كاري نميتونن بكنن فقط سرش رو ميدن بالا ،سامي نوك دماغ رو چي كار ميكنه ؟؟من مشكلم بيشتر نوك بيني هست و اينكه دماغم هم يه كوچولو كج هستش و هم اينكه بدون فرم هست !!ميتونم در اين زمينه به سامي اعتماد كنم ؟

سلام عزيزم

من بينيم انحراف زيادي داشت تا الان سوراخا قرينه هست و بينيم صاف شده. خواهرم هم سوراخاي بينيش بعد از ٥ ماه كه ورمش كمتر شد كاملا متقارن شد. در كل انحراف كامل از بين نميره ولي تا حدودي بهتر ميشه (من با كلانتر هرمزي هم مشاوره شدم گفت انحرافت رو نميتونم كامل از بين ببرم)

در مورد نوك بيني: نوك بيني رو خيلي قشنگ جمع ميكنه و يه مقدار ميده بالا احساس ميكنم يه پايه گذاشته براي خواهرم چون بعد از دو سال هنوز نوك بينيش محكمه و سر جاش مونده ولي وقتي خواهرم ازش پرسيد چي گذاشتي نوك بيني كه اينقدر سر جاش مونده گفت غضروف خودته (ولي من شك دارم فكر ميكنم يه چيز توشه)

اگر پوست بيني نازك باشه جواب عمل خيلي بهتره. خواهر من پره هاي بينيش بسيار بزرگ بود ولي خيلي قشنگ بينيشو جمع كرد ادم فكر ميكنه بيني قبلي خواهر من استخوني بوده تا گوشتي ولي براي كسي كه پوست بيني كلفتي داره نتيجه عمل كمتر رضايت بخشه. شما بريد مشاوره دكتر بهتون مبگه چند درصد ميتونه بهترتون كنه (تا الان نشنيدم به كسي بكه بالاي ٧٥ درصد) به من گفت ٦٠ درصد ولي هفته پيش گفت رضايتم از عمل بينيت بيشتر از ٦٠ درصده

نونوش جان سامي چه طور وقت ميده ؟؟مثلا چه قدر بايد تو نوبت بمونم براي جراحي ؟؟نظرت در مورد نادريان چي هست ؟من ايشالا تابستون ميخوام برم پيشش ،مثلا اگر اول مرداد برم كي بهم وقت عمل ميده؟

سلام عزيزم

نوبت دهيش خيلي خوبه در روز بيشتر از دوتا عمل نداره و هر روز هم عمل نداره. مثلا حداكثر دو هفته اي وقت ميده بهت (البته قبل از تابستون) البته به شرايط ادم هم نگاه ميكنه من از خارج از ايران اومدم فرداي روز ويزيت با ابنكه كلي كار داشت همه كاراشو انداخت يه روز ديگه تا بتونه منو عمل كنه. در مورد نادريان من كاراي بسيار زيبايي ازش ديدم بر اساس شنيده ها هم خيلي تعريف ازش شنيدم ولي انحراف اگر داريد بيشتر دقت كنيد. كاراش بيشتر طبيعي تا نيمه فانتزي هست. من بينياي خوشكل از دكتر كوچك زاده هم ديدم ولي ميگن ريزه كاريش خوب نيست يه وقتايي استخون رو خوب تراش نميده با لمس پوست برامدگيها معلوم ميشه. در كل عمل بيني يه قسمتش به بدن خود ادم بستگي داره. پيشنهاد من اينه اول بريد مطب هر دكتري كه مد نظر داريد. نمونه بدون چسب ببينيد حتما. عكس بيني قبل از عمل رو هم بببنيد تابتونيد مقايسه كنيد. اگر دكتري رو انتخاب كرديد ديگه استرس نگيريد و فقط بار مثبت داشته باشيد كه بهترين انتخاب رو كريد و جواب عمل بهتر از اين نميتونه باشه. 

سلام عزيزمنوبت دهيش خيلي خوبه در روز بيشتر از دوتا عمل نداره و هر روز هم عمل نداره. مثلا حداكثر دو هفته اي وقت ميده بهت (البته قبل از تابستون) البته به شرايط ادم هم نگاه ميكنه من از خارج از ايران اومدم فرداي روز ويزيت با ابنكه كلي كار داشت همه كاراشو انداخت يه روز ديگه تا بتونه منو عمل كنه. در مورد نادريان من كاراي بسيار زيبايي ازش ديدم بر اساس شنيده ها هم خيلي تعريف ازش شنيدم ولي انحراف اگر داريد بيشتر دقت كنيد. كاراش بيشتر طبيعي تا نيمه فانتزي هست. من بينياي خوشكل از دكتر كوچك زاده هم ديدم ولي ميگن ريزه كاريش خوب نيست يه وقتايي استخون رو خوب تراش نميده با لمس پوست برامدگيها معلوم ميشه. در كل عمل بيني يه قسمتش به بدن خود ادم بستگي داره. پيشنهاد من اينه اول بريد مطب هر دكتري كه مد نظر داريد. نمونه بدون چسب ببينيد حتما. عكس بيني قبل از عمل رو هم بببنيد تابتونيد مقايسه كنيد. اگر دكتري رو انتخاب كرديد ديگه استرس نگيريد و فقط بار مثبت داشته باشيد كه بهترين انتخاب رو كريد و جواب عمل بهتر از اين نميتونه باشه.

نونوش جان خيلي خيلي ازت ممنونم كه جوابم رو دادي ،من خودم بين همه ي دكتر ها از كار سامي بيشتر از همه خوشم مياد و يك اطمينان خاصي ته قلبم بهش دارم ،شايد ايشالا اين هفته پيش رو يكروز رفتم مطبش و ببينم كه چي ميگن ،من بيني بزرگي ندارم فقط مشكلم بدون فرم بودن و نوك بينيم هستش ،بازم ازت ممنونم كه جوابم رو دادي❤️❤️❤️

راستی سمیرا دکتر عکسی که شبیهت دربیادرو کدوم نشونت داد؟

سلام عزیزم اره دیگ کارها قارونی رو خیلی دوس داشتم مخصوصا قوس های ک به بینی میدن عالیه

بله عزیزم مهم نشون داد گفت احتمالش هست ک از عکسی نشونت دادم بهتر هم بشه 

بعدش قارونی رو اصلا ازش ناراضی ندیدم ایشالله برای منم اوکی میشه 23وقت عمله

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
بچه ها امروز دوستم خيلي منو نا اميد كردش☹️☹️برگشت بهم گفت بيني هاي گوشتي رو نميتونن كاري بكنن و عملش فايده اي نداره !!بهم گفت مشكل بيني تو نوك بيني هست كه دكتر ها نميتونن خيلي كاري براش بكنن !!بچه ها نظر شما چي هستش ؟؟راست گفته ؟؟من بيني گوشتي دارم !!تو اينترنت خوندم كه اگر جراح حاذق باشه اميد به اين كه بتونه نوك دماغ گوشتي رو درست كنه خيلي زياد هست ،حالا من از كجا همچين جراحي پيدا كنم ؟

اقیانوس جان شما پیش هر دکتری ک بری جوابشون مث همه تقربیا میدونی چرا چون بینیتون گوشیه مث بینی من بینی گوشتی رو فقط باید ایرادهاشو برطرف کرد میدونی چرا چون اگ بیش از حد کوچیک بشه غضروف های بینیت تحمل گوشت های بینیتون رو نداره و باعث میشه بینیتون گج بشه و دیگ نمیشه کاریش کرد خودمون ک بینیمون گوشتیه باید سطح توقعمون رو بیاریم پایین از جراحی ی واقعیتیه ک باید بپزیریمش گلم

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
اقیانوس جان شما پیش هر دکتری ک بری جوابشون مث همه تقربیا میدونی چرا چون بینیتون گوشیه مث بینی من بینی گوشتی رو فقط باید ایرادهاشو برطرف کرد میدونی چرا چون اگ بیش از حد کوچیک بشه غضروف های بینیت تحمل گوشت های بینیتون رو نداره و باعث میشه بینیتون گج بشه و دیگ نمیشه کاریش کرد خودمون ک بینیمون گوشتیه باید سطح توقعمون رو بیاریم پایین از جراحی ی واقعیتیه ک باید بپزیریمش گلم

سميرا جون آخه من نمونه زياد ديدم كه بيني گوشتي عالي در اومده بود ،آخه اين دوستم برگشت به من گفت از قبل هم بدتر ميشه😳😳😳من تو سايت هاي دكتر ها كه ميچرخيدم ديدم كه خودشون نوشتن با روش هاي جديد تا حد زيادي ميشه بيني گوشتي رو هم درست كرد،از همون روش تقويت غضروف منظورم هستش ،راستي به نظرت نادريان بهتره يا سامي؟

2810