2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

سلام دکتر ابیانه هزینه جراحیشون چقد میشه ؟ویزیت رایگانه؟ چجوری میشه وقت گرفت؟ و چندوقت مدت انتظاره؟

بینیم استخوانیه

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام دکتر ابیانه هزینه جراحیشون چقد میشه ؟ویزیت رایگانه؟ چجوری میشه وقت گرفت؟ و چندوقت مدت انتظاره؟ ...

منظورم انتظار از مشاوره تا زمان جراحیه

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مبارکه بسلامتی اسم کوچیک دکترچیه وفقط شیرازهستن یاتهرانم عمل میکنن

سلام. مرسی عزیزم ❤️دکتر وِنون آصفی دکتر شیراز هستند

ولی از دکترای خوب دیگه که البته دوستم پیششون عمل کرد  و خیلی راضی بود دکتر  رجایی هستند که الان مدتیه رفتن تهران پیجش و نمونه کاراش تو اینستگرام هست

دردونه جون من از هفته ی دوم بعد از عملم پره ی سمت چپم از راست ورمش بیشتر بود دقیق یادم نیست کی ولی ب ...

دقیقا عین من

منم سمتی ک بیشتر کار کرده بود فقط کبود شده بود و اون سمتم ورمش بیشتر الانم پره اش تپل تره از زیر یکیه فقط پره اش چاقتره از روبرو تو یه خط نیستن یکم پاییین تره رو مخمه همش یه روز خوبه یه روز نه

قوز رو بینیمم یه عدس اومده بود بالا ک همش نگران بودم قوز نباشه چون سفت بود رفتم مطبش با شستش دوبار فشارش داد از اون به بعد رفت تو 😐گفت تا دو ماه دیگه کامل میره اگه نرفت امپول میزنم توش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شيوا جون اصلا سخت نگير فكر كن اصلا هميشه تا به تاميمونه و اينجوري ديگه راحت ميشي!!! اگر جور شد كه به ...

اره من نگم ایرادو اطرافیانم نمیفهمن 

حالا دور بریام همشون میگن بسه دیگه انقد ایراد نگیر عالی شدی 

سلام خانمهای مشهدی کسی اینجا هست ؟ سوال داشتم ازتون میخوام بینی ام رو عمل کنم از بین این 3تا دکتر کدوم کارشون رو دیدین و بهتر هست از بقیه دکترا . 1_ دکتر محمد علی زرین قلم 2_ دکتر هما سبزاری 3_ دکتر مژده کشاورزمنش .   لطفا منو راهنمایی کنید .

دقیقا عین من منم سمتی ک بیشتر کار کرده بود فقط کبود شده بود و اون سمتم ورمش بیشتر الانم پره اش ...

تمام اینها بیشتر به چشم خودت می یاد ولی ان شاالله شمام مثلی منی و به مرور پره ها هم میزون می شه اینا استرس های بعد از عمله دیگه

ممنون عزیزم  مثلا چه دکترهایی میان میشه لطف کنین اسمشونو بگین و اینکه نوبت دهیش و ساعتی که بای ...

اونجا فک کنم مال دکتر یزدانفر خودشونه و فقط ایشون میاد اونجا

خود کرمانشاهید؟

ممنون عزیزم  مثلا چه دکترهایی میان میشه لطف کنین اسمشونو بگین و اینکه نوبت دهیش و ساعتی که بای ...

دکتروببینی عاشقش میشی از بس خوش اخلاق و مهربونه ولی این که نمیتونی نمونه ببینی کارو سخت میکنه

منم خدابخاد ی بار دیگه میخام برم مطبشون ولی کی؟نمیدونم دقیق

سلام دکتر ابیانه هزینه جراحیشون چقد میشه ؟ویزیت رایگانه؟ چجوری میشه وقت گرفت؟ و چندوقت مدت انتظاره؟ ...

سلام عزیزم هزینه جراحی با کلینیک ۱۰ تومن بود.من ۴ اردیبهشت رفتم مشاوره ۱۲ اردیبهشت وقت گرفتم و ۲۰ خرداد جراحی شدم.ویزیت هم رایگانه و عکس هم تو مطب منشیشون میندازه ۶۰تومن.کلا بستگی داره که دکتر تا چندم وقت داده باشه.به من گفت از ۱۸ خرداد به بعد وفتم خالیه من خودم ۲۰ خرداد وگرفتم.

سلام عزیزم هزینه جراحی با کلینیک ۱۰ تومن بود.من ۴ اردیبهشت رفتم مشاوره ۱۲ اردیبهشت وقت گرفتم و ۲۰ خر ...

عکس فتوگرافی یعنی میگیره!!!!

با ارایش؟

یا عکس میگیره ک طراحی کنه و روش توضیح بده؟

2810