2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
نگران نباش صبور باید باشی ورم که طبیعی هست چند روز پیش نخ بخیه شیوا هم افتاد عکس اش رو هم گذاشت

اره نخ بخیه تو مماخم بود😁

دو تاش افتاده فعلا

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
والا واسه من از ده روزگی همینجور پره تابه تا مونده

شيوا جون اصلا سخت نگير فكر كن اصلا هميشه تا به تاميمونه و اينجوري ديگه راحت ميشي!!! اگر جور شد كه بهتر اگر هم نشد اصلا مهم نيست دوستم. به خاطر اين موضوع چسب نزن. مردم و فاميل هم بي جا ميكنن نظر بدن. من چون خيلي خيلي با وسواس مراقبتهاي ويژه از دماغم كردم!!! به خصوص كه از از روز ٨ به پهلو خوابيدم!!! و خيلي موارد ديگه !!!!  الان يه هفته اي هست سوراخ بينيم تا به تا شده. اصلا همعين خيالم نيست!!! تو هم ولش كن!!!

بچه ها كلا تو زندگيتون ياد بگيريد هيچوقت از خودتون يا داشته هاتون يا كارهاتون حلو ديگران ايراد نگيريد چون خيلي از اين ايرادها رو فقط خودتون متوجه ميشين و وقتي ميگين ديگران حتي عزيزانتون به خودشون اجازه ميدن كه نظر بدن و اينجوري ميشه سيكل معيوب. 

در ضمن بچه ها من چون ساعتم با شما ١٢ ساعت فرق داره وقتي ميام تو سايت يه ١٠ صفحه نوشته شده. اگر كسي سوالي داشت لطفا پيغام بده.

شايلين جان بله جاي بخيه اون خانم  رو پره هاي كنار مثل يه خط ريز بود ولي ضايع نبود . تو ايران مردم فوق تخصص تشخيص خط بخيه دماغ دارن!!! من اينحا همكارام هم خط بخيه واضح دو هفته اي كلوملاي منو متوجه نشدن!!!! حالا تو ايران مردم عادي رو هوا ميفهمن!!! 

همگي شب خوبي داشته باشيد

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای سلام عشقم ....خوبی وااای چقدر از دیدن پیامت خوشحالم انگار تو غربت یهو یه اشنا ببینی عزیزم عکسم ...

اخی عزیزم ای جان 🥰😍

ببین من الان که اصلا شبیه طراحیم نیست چون پر ورمه تازه دیدی که دکتر آصفی کلا به کسی نمیگه خوب میشی و فلان کلی منو ناامید کرد که بینیت کجه و فلان صد در صذ نمیشه منم بهش گفتم دکتر جان اخه تو صورت آدمها هم کلا همه اعضای صورتشون قرینه نیست و فلان خلاصه من نوبت گرفتم و عمل کردم ولی خوب انتظار غیر معقولی هم نداشتم چون هم بینیم به قول دکتر کج بود هم گوشتی ماشالله دماغ که نبود شست ماغ بود😂 و هم اینکه پل داشت 

اما عمل که شدم واقعا از حد انتظارم بهتر بود و البته الان ورمه نوک بینیم هم استراکچر غضروفی گذاشته پس قلمبس ولی من با کلی مطابعه و اینا هنوزم راضیم و میدونم که با گذر زمان بهتر هم میشه اتفاقا چند تا دیگه از مریضاش چند روز پیش که رفته بودم برای تعویض چسب ،اونام عالی شده بودن وقتی عکسای قبل از عملشونو دیدم و ناگفته نماند دکتر کلا کارش طراحی طبیعیه اما من قبل عمل تو اتاق عمل بهش گفتم هنوز نوکشو برام جمع و جور تر کن و خوب کرده بود خلاصه دکتر کلا کارش اینه میگه فلان نمیشه بهمان نمیشه اما در نهایت بهترین خودشو انجام میده 

اخی عزیزم ای جان 🥰😍 ببین من الان که اصلا شبیه طراحیم نیست چون پر ورمه تازه دیدی که دکتر آصفی کلا ...

سلام مبارکه بسلامتی اسم کوچیک دکترچیه وفقط شیرازهستن یاتهرانم عمل میکنن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

دردونه جون من از هفته ی دوم بعد از عملم پره ی سمت چپم از راست ورمش بیشتر بود دقیق یادم نیست کی ولی بعد از به مدت میزون شد چون من از اول پره هام نامتفارن بود می ترسیدم که کامل اصلاح نشده باشه ولی خب بعدا فهمیدم چون روی اون سمت بیشتر کار شده بود ورمش بیشتر بوده. قسمت قوز بینی م هم تا حدود ۴ ماه یه خورده نامحسوس ورمش بیشتر بود چون من قبلش یه قوز خفن داشتم.😁😁😁😁😁بعد از حدود چهار ماه اونم خود به خود برطرف شد.

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

عزیزم ی بینی طبیعی  ولی چون سه رخ هست اگه ایرادی هم داشته باشه تو عکس معلوم نیست انگار ورم هم داره تو این زاویه معلوم نیست قرینگی سوراخهاش هم چطوره ولی در کل خوبه

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
عزیزم ی بینی طبیعی  ولی چون سه رخ هست اگه ایرادی هم داشته باشه تو عکس معلوم نیست انگار ورم هم د ...

به صورت این خانوم میاد ولی در کل همینطور که گفتم ورم داره یا بزرگه مخصوصا پایین بینی بیشتر

شما که کرمانشاهید میتونید یه سر برید هتل کوروش دکتر اکثرا روزای 4و5شنبه میان اونجا و ویزیت میکنن من ...

ممنون عزیزم 

مثلا چه دکترهایی میان میشه لطف کنین اسمشونو بگین و اینکه نوبت دهیش و ساعتی که باید بریم؟؟

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کاره ...

امین جان ادرس پیجش رو دارین؟؟ من زدم دکتر کوهستانی چیزی نیومد برام

2810