2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم من دو هفتس عمل کردم با دکتر آصفی و از عملم راضیم بینیم هم گوشتی بود خدا روشکر علی رغم ورم ...

وااای سلام عشقم ....خوبی وااای چقدر از دیدن پیامت خوشحالم انگار تو غربت یهو یه اشنا ببینی عزیزم عکسمو تو صفحات قبل گذاشتم از طراحبش خوشم نیومد درااازه البته خودم گفتم طبیعی با قوس کم که اینطور نکرده فقط پل بینی رو برداشته ......شما عکست طراحی شده ات  با الان شبیه ...و اینکه چه سوالایی موقع مشاوره پرسیدی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دوباره میخوام برم پیش اصفی مشادره انگار جلسه اولی که رفتم بلد نبودم حرف بزنم اونم چیز خاصی نگفت ....میشه راهنماییم کنید چه چیزهایی بپرسم ..یا اینکه حواسم به چه نکاتی باشه ...اسم اصطلاحاتم بگید ....

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
با کی عمل کردی  سه ماه و نیم زوده واسه قضاوت  برامدگی کنار استخونتم احتمال زیاد ورمه دست ...

شیوا جون با ابیانه. والا سفته نمیدونم ولی کم و زیاد میشه امیدوارم ورم باشه😌 طاق باز خوابیدنم عادت کردم والا دیگه اذیت نمیشم

شیوا جون با ابیانه. والا سفته نمیدونم ولی کم و زیاد میشه امیدوارم ورم باشه😌 طاق باز خوابیدنم عادت ک ...

منم رو استخون بینیم جایی ک قوزو برداشته اندازه عدس برجسته بود دستم میکشیدم حس میکردم سفته

ولی بعضی روزا بودش بعضی روزا نه فقط دست میکشیدم حسش میکردم

رفتم دکتر با شصتش دوبار فشارش داد 

از اپن روز به بعد دیگه نمیبینمش😂😂

بهم گفت ورمه و اگه تا دوماه دیگه نرفت توش امپول میزنم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

به نظرم پهنه واسه دوسال بعد عمل حالا شاید بینیش گوشتی بوده و الان خیلی فرق کرده با قبلش

من دوس دارم پره ها شکل داشته باشه و‌نیم دایره باشه از پهلو اینجوری یه تیکه نمیپسندم 

کلوملاش به نظرم پایین و اینم نمیپسندم😂

در کل مبارکش باشه خودش باید راضی باشه

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

خوبه ولی من هنوز سایزش پیشم بزرگ بنطرم میشد بهتر بش۶ البته ما قبل عملش ندیدیم

خوبه طبیعی هست فقط احساس میشه تو قسمت تیغه البته نوکش هم , پهن هست میشده یکم قشنگتر وظریف تر برش بده شایدم بینی گوشتی بوده دکتر بهتر از این نتونسته

بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

نگران نباش صبور باید باشی ورم که طبیعی هست چند روز پیش نخ بخیه شیوا هم افتاد عکس اش رو هم گذاشت

بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

والا واسه من از ده روزگی همینجور پره تابه تا مونده

2810