دوستان صحبت شايلين كاملا درسته كه بايد قبل و شرايط مريضو در نظر گرفت. مثلا من اگر شرح حال عملمو بدم همه ميگن واي چه دكتري ولي خوب سابقه منو نميدونن.
من از چند روز قبل عمل انتي هيستامين خوردم، سر عمل كورتون تو بينيم تزريق شد، بعد از عمل هم ٧ روز كورتون خوردم و دوز بالاي انتي هيستامين و گچ رو هم روز ٣ برداشتن و حتي هنوز پوستم نچسبيده بود به استخوان!!!
علت همه اينها اين بود كه من حساسيت به بعضي چسبها وحشتناك شديد ميدم و يكبار پوستم سوختگي درجه سه داده بود در واكتش به چسب. برا همين مجبور به تضعيف سيستم ايمني بوديم كه واكنش به چسب زير گچ ندم تازه انتيبيوتيك هم ميخوردم كه يه موقع عفونت نكنم!!!! برا همين وقتي چيز عجيب غريبي ميبينيد يا ميشنويد زود قضاوت نكنيد و ببينيد علتش چي بوده.
بچه ها اخلاق دكترتون خيلي مهمه!!! تو هر پستم مينويسم. ختما ببينين رفتارشون با كسي كه بينيش مشكل پيدا كرده چطور بوده، سر دوونده و بد اخلاقي كرده يا باهاش همراه بوده. چون به هر حال درصد خيلي كني امكان خطا در عمل هست. مثلا دكتر شارقي من مطبش بودم يه مريض يه مقدار بينيش مشكل داشت دكتر گفته بود ممكنه برا ورم نباشه، سه ماه ديگه صبر ميكنيم و اگر درست نشه ترميم ميكنمش . در صورتي كه بعضي دكترها مثل دكتر ثابتي اون رفتارو با اقا نويد ميكنن.
در مورد تيغه بيني، من يه خاتمي تو مطب دكتر شارقي ديدم قبل عملش ، بينيش واقعا خيلي كج بود كه عمل كرد و من بعد عمل ديدمش صاف صاف بود. هنوزم تو ت ل گ ر ا م عكساشو ميبينم بعد از ٤ سال خوبه. البته من كلا مدل دكتر شارقي رو دوست نداشتم متاسفانه كلوملا رو پايين ميارن. و من اين مدل رو دوست ندارم.
من حالبه تعداد كيسهايي كه با دكترهاي ديگه ديدم بيشتر از دكتر خودمه!!!! من بيني خودم يه كوچولو كج بود كه خانم دكتر اميديان صاف در اوردش برام.