2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

آمین عزیز من عکس بینی شما رو دیدم خیلی خوب بود طبیعی و  شیک ولی بزرگ نبود شما کار خراب و ناراضی دیدین از دکتر ابیانه؟؟ من عکس بینیم رو فک کنم صفحه ۲۶۴۳ گذاشتم و استخونیه شما که خیلی تحقیق کردین به نظرتون چه دکترهایی رو مد نظر داشته باشم میخوام با کمک دوستان چند تا دکتر و انتخاب کنم بعدش برم مطب و  از بین اونا خودم یکی رو انتخاب کنم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
من یه گوشتی تو مطب ابیانه دیدم اولش به نظرم خیلی بزرگ بود هنوز ولی وقتی عکس قبل عملشو دیدم کل صورت ب ...

عزیزم شما هم با ابیانه عمل کردین؟؟ چند وقته؟؟راضی هستین؟؟ 

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این عالیه ... من هم دنبال همچین دکتری بودم من دنبال دکتری بودم که فقط بینیم رو صاف کنم رفتم پیش ...

ای داد ،در واقع شما وناربن عزیز ،البته به نظر من باید توقعتون از عمل رو مشخص می کردید وبعدش دکتر مناسب با اون توقعات پیدا می کردین الان خیلی از ناراضی ها مشکلشون همینه بینی بعد از عمل مشکل بغرنجی نداره ولی راضیشون نمی کنه

آمین عزیز من عکس بینی شما رو دیدم خیلی خوب بود طبیعی و  شیک ولی بزرگ نبود شما کار خراب و ناراضی ...

راستش من نه تنها دکتر خودم بلکه هیچ دکتری رو به هیچ کس نمی تونم پیشنهاد کنم اگر پست های قبلی من رو خونده باشید گفتم که همه دکترا ممکنه کار ایراد دار داشته باشن و ابیانه هم مستثنی نیست فقط می تون بگم دکتر خرابکاری نیست که بینی رو از بین ببره یا اشکال شدید ایجاد کنه .بینی من جم و جور و کوچولوِ چون صورتم لاغر و کوچولو ِ.به نظر اول راجع به خودِ عمل چیزایی که ممکنه پیش بیاد ایرادهای بینی خودتون و کارهایی که فکر می کنیددکتر باید انجام بده و اینکه با دیدن عکس های زیاد بفهمید چه فرمی دوست دارید و از چی بدتون می یاد خوب تحقیق بررسی کنید بعدش با توجه به نمونه هایی که می بینید اون دکتری رو انتخاب کنید که بیشتر کارهاش با سلیقه شما جوره  این تاپیک و اینستا گرام دکترها می تونه کمی کمک کنه ولی اول از همه باید آگاهی و دید خودتون بالا بره برای عمل عجله نکنید الان من خدا رو شکر می کنم که همون سال ۸۹ راضی به عمل نشدم چون اون موقع فقط می دونستم دوست دارم عمل کنم بدون هیچ آگاهی درسته ۶ سال طول کشید ولی روزی که برای مشاوره پیش ابیانه رفتم دقیقا می دونستم چی می خوام راجع به اشکالات بینیم صحبت کردم تا ببینم واقعا تا چه حد دکتر قادر به رفعشون هست راجع به مشکلات بعد از عمل که شنیده بودم و امکان رخدادش کامل پرسیدم اونقدر عکس دیده بودم که می دونستم از چه بینی بدم می یاد و دقیق اونو برای دکتر توضیح دادم یکی از عکسای عمل های خودِ دکتر رو هم بهش نشون دادم و گفتم دوست دارم تا حد امکان به این مدل نزدیک باشه‌.گام اول اینهاست اگر با این فرمول جلو بری احتمال پشیمونی بعدش خیلی کمه.امیدوارم هر چی خیره پیش پات باشه.

راستش من نه تنها دکتر خودم بلکه هیچ دکتری رو به هیچ کس نمی تونم پیشنهاد کنم اگر پست های قبلی من رو خ ...

مرسی آمین جان . دقیقا درست میگید . مشکل اینه که ما تصویر درستی نداریم .من که فعلا دارم کاری که شما گفتی رو انجام میدم . هی عکس میبینم . سعی میکنم بینی های شبیه به بینی خودم رو تو عکس عمل دکترها پیدا کنم که حداقل یه تصویری خودم داشته باشم . بعد برسم به اینکه چطور بهتره . 

ولی نهایتا من ترجیح میدم کاملا طبیعی و رفع ایراد شده باشه تا اینکه ریسک خیلی بهتر شدن و خدایی نکرده از دست رفتن بینی رو بردارم.

خب بچه ها این عکسی که میبینید چپ شده عکس ساختمان پزشکان صاحبقرانیه

مطب دکتر نور ی اینحاست

چون با موبایلم دارم تایپ میکنم و توی خیابونم وقت نکردم عکسو صاف بذارم به بزرگی خودتون ببخشیدش

مجبورم مختصری بنویسم که یادم نره بعدش برم مطب دکتر نادریان

همه فکر کنم بدونن که کارای نوری رو عاشقشم!😁👌

خب امروز مطب گردی هم ناامیدم نکرد

همه شون رو تقریبا دوس داشتم (چون من بینی نوک دار دوس دارم و اگه میخواید بدونین منظورم از نوک دار چیه چند صفحه قبل توضیح داده بودم کامل😎)

-اندازه بینیها کوچک

-هم گوشتی دیدم هم استخونی که صد البته مثل همه دکترا هرچی استخونی تر بهتر!

فقط یه خانم با صورت ملیح و خوشگل دیدم که بینیش کج بود که البته به صورتش میومد! خودش راضی بود بعد ۸ ماه و خواهرشم تازه عمل کرده بود و چسب داشت و چیزی معلوم نبود...

بچه ها بینی ها همه تازه عمل بودن و بدون چسب بینی ای ندیدم

قطعا دوباره میرم مطبش چون از گزینه هام هست بخاطر بحث سلیقه!

پایان

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

دوستان این حرف شایلین جان خیلی درسته. که میگه:

اول نظر خود دکتر رو بخواهید و صبر کنید تخلیه اطلاعاتی شه .

من تو مطب گردی های اولم اشتباه میکردم و در پاسخ اولین سوالشون که میگفتن خب چی میخواهی ؟شروع میکردم هی حرف زدن...بعد میومدم بیرون میدیدم هیچی دستگیرم نشد . 

خب اگه قرار باشه 50تومن یا بیشتر ویزیت بدم و یکی بشینه درددلم رو گوش کنه بهتره برم پیش مشاور .

حتی اگه ویزیت ندیم بازم وقت که میذاریم.معمولا دکترایی که رایگان هست مشاوره ساعتهای طولانی باید تو نوبت بشینی.

اصلا اینکه دکتر چه نظر تخصصی میده . چقد با دقت بررسی میکنه هم از نظر من یکی از اولین مراحل انتخابشه.

خب بچه ها این عکسی که میبینید چپ شده عکس ساختمان پزشکان صاحبقرانیه مطب دکتر نور ی اینحاست چون با م ...

شایلین جان خدا قوت . دکتر نوری رو دیدید ؟اگه بله هر وقت فرصت کردید یکم بیشتر از مشاوره باهاش برامون بگید .

هزینه جراحیشون چنده حدودا؟

به شما چند گفتن؟

خدا قوت شایلین جوون.در مورد نوبت عمل دکتر نوری هم پرسیدین؟ هزینه؟ اخه اونبار گفتین برا زمستون وقت داره منم دوباره وسوسع شدم من هنوزم پیجشون فالو دارم کاراشون‌میبینم

2810