2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015422 بازدید | 66527 پست

بچه ها ببخشید وسط حرفتون یه چیز بگم

به نظر من ابیانه واسه گوشتی خوب نیس من چند تا گوشتی دیدم که خودشون راضی بودن ولی چندان جالب نبود بینی شون 

البته عکس قبل از عملشون رو که نشونم دادن فهمیدم چرا راضی ان😂 اگه گوشتی خفن و بزرگ هستین فک نمیکنم ابیانه گزینه خوبی براتون باشه 

بچه ها ببخشید وسط حرفتون یه چیز بگم به نظر من ابیانه واسه گوشتی خوب نیس من چند تا گوشتی دیدم که خود ...

اره منم متوجه شدم اماچون شنیدم زیاددست نمیزنه که دفرمه بشه وطبیعی عمل میکنه گفتم برم ازنزدیک ببینم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه گوشتی تو مطب ابیانه دیدم اولش به نظرم خیلی بزرگ بود هنوز ولی وقتی عکس قبل عملشو دیدم کل صورت بنده خدا فقط بینی بود.البته بازم به نظر من جا داشت کوچک تر بشه ولی خوب یه ماهم بود عمل کرده بود تازه ورمم داشت.دوتا نمونه گوشتی بعداز ۳ ماه هم دیدم اونا کوچک تر بود بینیشون.

من یه گوشتی تو مطب ابیانه دیدم اولش به نظرم خیلی بزرگ بود هنوز ولی وقتی عکس قبل عملشو دیدم کل صورت ب ...

سلام گلم عکس من صفحه قبل بودیعنی ازبینی من بزرگتربود

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلام به همگی شایلین حون مرسی برا اطلاعات ومطب گردیات خدا راشکر مبکنم که همزمان میخایم عمل کنیم وشما لطف میکنی تجربیات اینجا میگی همچنین از بقیه دوستان 😘

من در ححال حاضر بیشتر نظرم رو ابیانه یا حسنانی هست ولی دیروز شایلین جان گفت حسنانی دو تا ترمیمی داشت ...

نباید نگران بشید هیچ دکتری نداریم که کاراش کاملا بی نقص باشه و این چیزا پیش می یاد حتی اگر ۵۰ میلیون بدی و پیش یه دکتری که همه به به و چه چه می کنن عمل کنی بازم ممکنه مشکلاتی پیش بیاد این حالت با اون دکترایی که کلا اسمشون به خرابکاری در رفته کاملا فرق داره اینکه از ۱۰ نفر دوتاشون مشکل داشتن یعنی ۸۰ درصد موفقیت آمیز بوده دیگه .مثلا خودِ من شبی که فرداش عمل داشتم برای مشاوره ی آخر رفتم پیش دکتر اونروز یه مورد دیدم که می خواستم فرار کنم 🤣🤣🤣🤣

خوبه.. سعی کن وقت رو جوری بگیری که توی یه روز چندتا بری بعضی دکترا زوجها هستند بعضیا فردها بین وق ...

از بین این دکترا که گفتی نادریان اینجا خیلی ناراضی داشته اگر بینیت قوز داره خیلی مناسبت نیست چون همه متفق القول می گن یه نمه قوز رو می گذاره بمونه یکی از بچه های اینجا به اسم رستگار خیلیم تحقیق می کرد خیلی ولی درنهایت با ایشون عمل کرد و به شدت ناراضی بود یکی از بچه ها به اسم کتانه هم از مشهد اومد پیش ایشون عمل کرد اونم خیلی ناراضی بود اون موقع که من می خواستم عمل کنم باهاش صحبت کردم به فکر ترمیم بود و با این اوصاف جز دکترهای نسبتا گرونم هست

2810