نیکا جان انشالله که هیچ کسی به عمل دوم نرسه
واقعا استرس داره بخصوص اگه عمل اول افتضاح شده باشه!
منم خیلی سخته برام حتی تجسمش☹
اما باید قبول کرد که هر دکتری حتی اگه بهترین هم باشه ممکنه خطا کنه ! انسان بخاطر ویژگی انسان بودنش جایز الخطاست! ربات نیست! حتی اگه او هم خطا نمیکنه ممکنه بدن ما واکنشی خاص یا متفاوت انجام بده.
بدن هرکسی با دیگری فرق داره!
وقتی همه مقالات میگن که عمل جراحی بینی در عین حال که عمل پرطرفداری هست اما ریسک هم داره خب یه واقعیت رو یاداوری کردن به ما. که اگه دلشو داریم بریم سراغش!
لذا اگه من تصمیم میگیرم این ریسک رو بپذیرم به امید بهتر شدن، پس یعنی یک احتمال رو هم میپذیرم که ممکنه نتیجه دلخواه من پیش نیاد (حتی یک درصد!)
میتونیم منصرف بشیم اگه واقعا دلش رو نداریم
کما اینکه خیلیها توی همین سایت بارها و بارها نوشته اند که اگر بینیتون خیلی ایراد نداره عمل نکنید!
اما اگه میپذیریم که خطر کنیم پس تنها کاری که بعدش میتونیم بکنیم این هست که: مثبت فکر کنیم. امیدوار باشیم. تاحدی که از دست ما برمیاد بررسی کنیم که دکتر مناسبی رو انتخاب نماییم. نهایتا باید نتیجه رو به خدا واگذار کنیم. انشالله که خوب میشه.
اینجوری حتی اگه خدایی نکرده کارمون به عمل ترمیم هم رسید ته دلمون عذاب وجدان نداریم. یک جمله برامون میمونه که آرامش مارو بیشتر میکنه:
من تا جایی که دست خودم بود تلاشم رو کردم . حتما بهتر از این نمیشده. این بهترین حالتی بوده که میتونسته برای من رخ بده و تقدیرم بوده بقیه اش.
من مقصر نبوده ام!
لذا این احساس عدم قصور به آدم ارامش میده!
البته البته البته البته بهرحال عمل ترمیم سخت هست. اما کسی که تصمیم میگیره یعنی داره این ریسک رو هم میپذیره.