2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
شيوا جان، شايلين جان ببخشيد من دارم از خواب ميميرم ساعت ٣ صبحه!!! بايد ساعت ٦ هم بلند شم. روز خوبي د ...

برو عزیزم خدافظ  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من در ححال حاضر بیشتر نظرم رو ابیانه یا حسنانی هست ولی دیروز شایلین جان گفت حسنانی دو تا ترمیمی داشت ...

نه نگران نشو

ترمیمیها هم حاد نبودند عزیزم

تنفسشون عالی بود

من حتی بعد دیدن ترمیمیها هم حس نگرانی نداشتم.

اتفاقن حوب شد دیدم ترمیمیها رو، چونکه فهمیدم بینی رو به فنا نداده.

خلاصه هیچ عملی ۱۰۰ درصد نیست عزیزم‌ هر کاری خطا داره.

خودِ دکتر گفته بود به یکیشون که بیا رایگان درستش میکنم.

ترمیمی زمانی ترسناکه که بینی طرف به فنا بره

مثل کاری که از فرزام دیدم! 

خانومه میگفت بیرون میرفتم حس میکردم همه دارن نگاهم میکنند!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شيوا جان، شايلين جان ببخشيد من دارم از خواب ميميرم ساعت ٣ صبحه!!! بايد ساعت ٦ هم بلند شم. روز خوبي د ...

الیسا جان مرسی که هستی و برامون وقت میذاری اینجا

بودنت حس مثبته اینو جدی میگم

😍

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نه نگران نشو ترمیمیها هم حاد نبودند عزیزم تنفسشون عالی بود من حتی بعد دیدن ترمیمیها هم حس نگرانی ...

شایلین جان من برای عمل اولشم چند ساله دارم برنامه ریزی میکنم هنوز جور نشده چه برسه به ترمیم دو تا بچه کوچیک دارم همسرم مشغله اش خیلی زیاده کسی رو ندارم کمکم کنه برای بچه ها و...   

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

بهمسرم یکبار خیلی وقت پیش همین شهر خودمون عمل کرده بود و داغون شده بود بینی اش بعدش چند سال پیش همینجا ترمیم کرد اولش خیلی خوب بود بعد از چند ماه دوباره ایرادهاش معلوم شد و الان دوباره به فکر ترمیم هست 

مهمترین مشکل بینی همسرم کوتاه بودنش هست البته خیلی بد نیست ولی ایراده دیگهسرش کوتاه و گرده اولش بعد از ترمیم نوک بینی اش خیلی خوب بود ولی بعد چند ماه هر روز انگار کوتاهتر میشد من فکر میکنم باید براش پیوند غضروف میزد که احتمالا این کار رو نکرده 

شایلین جان من برای عمل اولشم چند ساله دارم برنامه ریزی میکنم هنوز جور نشده چه برسه به ترمیم دو تا بچ ...

نیکا جان انشالله که هیچ کسی به عمل دوم نرسه

واقعا استرس داره بخصوص اگه عمل اول افتضاح شده باشه!

منم خیلی سخته برام حتی تجسمش☹

اما باید قبول کرد که هر دکتری حتی اگه بهترین هم باشه ممکنه خطا کنه‌ ! انسان بخاطر ویژگی انسان بودنش جایز الخطاست! ربات نیست! حتی اگه او هم خطا نمیکنه ممکنه بدن ما واکنشی خاص یا متفاوت انجام بده.

بدن هرکسی با دیگری فرق داره!

وقتی همه مقالات میگن که عمل جراحی بینی در عین حال که عمل پرطرفداری هست اما ریسک هم داره خب یه واقعیت رو یاداوری کردن به ما. که اگه دلشو داریم بریم سراغش!

لذا اگه من تصمیم میگیرم این ریسک رو بپذیرم به امید بهتر شدن، پس یعنی یک احتمال رو هم میپذیرم که ممکنه نتیجه دلخواه من پیش نیاد (حتی یک درصد!)

میتونیم منصرف بشیم اگه واقعا دلش رو نداریم

کما اینکه خیلیها توی همین سایت بارها و بارها نوشته اند که اگر بینیتون خیلی ایراد نداره عمل نکنید!

اما اگه میپذیریم که خطر کنیم پس تنها کاری که بعدش میتونیم بکنیم این هست که: مثبت فکر کنیم. امیدوار باشیم. تاحدی که از دست ما برمیاد بررسی کنیم که دکتر مناسبی رو انتخاب نماییم. نهایتا باید نتیجه رو به خدا واگذار کنیم. انشالله که خوب میشه.

اینجوری حتی اگه خدایی نکرده کارمون به عمل ترمیم هم رسید ته دلمون عذاب وجدان نداریم. یک جمله برامون میمونه که آرامش مارو بیشتر میکنه:

من تا جایی که دست خودم بود تلاشم رو کردم . حتما بهتر از این نمیشده. این بهترین حالتی بوده که میتونسته برای من رخ بده و تقدیرم بوده بقیه اش. 

من مقصر نبوده ام!

لذا این احساس عدم قصور به آدم ارامش میده!

البته البته البته البته بهرحال عمل ترمیم سخت هست. اما کسی که تصمیم میگیره یعنی داره این ریسک رو هم میپذیره.

شایلین جان ببخشید عزیزم اینقدر سوال میپرسم مشکل بینی من از روبرو افتادگیشه که بیشتر وقتی میخندم خیلی معلومه میترسم بعد عمل هم درست نشه و برام خیلی مهمه ان مشکلم حل شه

نیکا جان انشالله که هیچ کسی به عمل دوم نرسه واقعا استرس داره بخصوص اگه عمل اول افتضاح شده باشه! من ...

ممنون عزیزم بابت این همه وقتی که میذاری

سلام بچه ها دکتر حمیدرضا مفرد کارش چطوره و دکتر پارسا خاکزاد و امیرحسین محمدی مفرد

اگر میشناسید راهنمایی کنین؟ قیمتاشون درحال حاضر اینا مناسبه و تعریفشو شنیدم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
شایلین جان ببخشید عزیزم اینقدر سوال میپرسم مشکل بینی من از روبرو افتادگیشه که بیشتر وقتی میخندم خیلی ...

نیکای عزیزم من متخصص نیستم

من رشتم مهندس صنایع و تخصصم برنامه ریزی استراتژیک و شغلم در رابطه با تخصصم هست!

میتونم بهت استراتژی پیشنهاد بدم. یعنی راهی برای رسیدن به خواسته مطلوبت!

همونطور که چندتا پست قبل گفتم. پیشنهادم به همه بچه ها این هست که با جمع بندی صحبتهای چند مشاور فرم درست و دلخواه بینی‌شون رو پیدا کنند!

صد درصد مخالفم که شما سوال تخصصی بینی‌ات رو بیای توی یک پیج عمومی که مخاطبش افراد بی اطلاع هستند بپرسی. (اوج تجربه ما این هست که چهارتا مطب رفته ایم و پنجاه تا دماغ عملی با دقت دیده ایم! و یا یک دماغ اونم دماغ خودمون رو زیر تیغ یک دکتر منتخب مون (درست یا غلط) سپرده ایم.)

هر جوابی بشنوی اینجا یک جواب غیر تخصصی هست.

لطفا وقت بذار و پیش حداقل ۴ دکتر برو.

اینو خواهرانه میگم

به حرف من یا هیچ کس دیگه اکتفا نکن عزیزم.

شما درست میگین شایلین جان ولی من شاید نهایتش یک بار بتونم با هواپیما بیام تهران و بپرسم ولی نمیدونم میتونم تو یک روز چند تا مطب رو بگردم ‌و البته مشاوره هم بشم یا نه ؟ فکر کنم باید تلفنی برای یک روز از چند دکتر نوبت مشاوره بگیرم به نظرتون عملیه؟؟ شما که مطب گردی کردین احتمالا میدونین باید چیکار کنم ؟؟

راستی به جز ابیانه و حسنانی چه دکترهایی رو پیشنهاد میدین؟؟ که من برم ببینم؟؟

2810