ادامه مطب ابیانه:
تا اینجا هر کیسی در مطب ابیانه دیده بودم مشکل حاد قبل عمل نداشتند. واسه همین فکر میکردم این دکتر یه عمل کمریسک برای یه بینی بدون ایراد استخونی/غضروفی رو انجام داده و این کار سختی برای یک دکتر جراح نیست. کاش نمونههای بینی دارای انحراف یا پلیپ هم ببینم چون اونجا تبحر دکتر معلومتر میشد!🤔
یه دختر خانومی یا مادرش روبروی من نشستند...
دماغش چسب داشت ولی مشخص بود عین مدل دماغهای قبلی عمل شده..
حالا میتونم بگم تقریبا میشه سبک مدلهای دکتر رو فهمید.
ابیانه همه کاراش شبیه هم هست! لذا اگر توی پیج اینستاگرام کاراش رو دوست دارید تا درصد زیادی در کار بررسیهاتون جلو هستید!!! و به احتمال زیاد بینی شما تفاوت زیادی با اون مدلها نخواهد داشت.
این دختر خانم هم با همون سبک بینی تکراری و چسب زده (بدون کبودی و ورم خاصی مثل قبلیها) لبخند بر لب داشت که نشان از رضایت او بود. گفت سه ماهه عمل کرده ولی برای احتیاط هنوز چسب میزنه.
ازش پرسیدم بینی قبلیشو: استخونی/نوک کمی پهن نیمه غضروفی گوشتی/دارای انحراف.
خداروشکر انحرافش رفع شده بود و هیچ مشکلی هم در تنفس نداشت...
جای بخیه معلوم بود!
خانم جوانی با بینی استخونی عمل شده و تمیز همراه خواهرش برای عمل اومده بودند. گفت که از کاشان میاد و یکساله عملیده حالا قراره خواهرش عمل کنه. راضی بود و میگفت تاحالا ۵ نفر از روی بینی من عاشق کارای دکتر شدند. ولی مشخص بود که بینی قبلیش شدیدا استخونی بوده. (کماکان با مدلی تکراری شبیه کارهای قبلی دکتر)
بچه ها جای بخیه نداشت! بعد یک سال ولی گوشه سوراخ چپ بینیش یه کوچولو رد بخیه معلوم بود البته خیلی کم.
یه خانم زیبارو با لنز سبز توی چشماش بمن لبخند زد، او هم بینی جمع و جوری داشت و اندازه بینیش کوچولو بود نسبت به صورتش!
او هم راضی بود و بازم تقریبا میشد حس کرد که تکراری مثل مدل قبلیهاست.
هیچ کدوم از مواردی که دیدم مشکل تنفس و گرفتگی بینی اصلن نداشتند.
هزینه عمل ۱۰ تومان؛ اگر پلیپ داشته باشید ۱۳ تومان.
عمل داخل کلینیک در سعادت آباد انجام میشود.
مطب دکتر ستارخان است.
راستی!! جای پارک دارد تا دلتون بخواد🙂 لذا با ماشین خودتون برید و نگران ترافیک و پارکینگ نباشید.
یه نکته جالب: یه دختر جوان اومده بود وقت عمل بگیره، میگفت با دکتر نوری رزرو کرده و حالا منصرف شده؛ تاکید داشت در سه باری که رفته مطب نوری کیسهای ایراد دار و غیر قرینه زیاد دیده. 🤔🤔🤔
ناراحت شدم چون من خیلی به کارای نوری علاقه مند شده بودم.
پایان.