2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
من از اونایی بودم که میگفتم اصلا مهم نیست بینیم چه شکلی بشه از اینی که هست بهتر بشه کافیه ولی الان.. ...

خدای من بینهایت حساسم،تا این حد که هر وقت موهامو کوتاه میکردم تا چند روز کارم گریه بود مامانم می گفت اجازه نمی دم موهاتو کوتاه کنی🙈😂بخاطر همینه چند ساله فقط دنبال دکتر خوبم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هد الان تو نظام پزشکی بودم برادرانو چک کردم. دو تا مدرو داشت اول دکترای حرفه ای و

گوش حلق و بینی.

ولی چند تا دکتر دیگه رو دیدم همشون فقط گوشو حلق و بینی بودن؟؟؟؟ (میلانی اشتری و ثابتی)

فرقش چیه؟

مطب گردی 
با برادران؟

منم بهش فکر میکنم نمیدونم بعضی کاراش خوبه .حالا شما اگه عمل کردین نمونه هاش میبینیم 🤣🤣فعلا که میلانی نوبت گرفتم میگن بینی کوچیگ نمیکنه یعنی خودم میکشم برم بیهوش بشم وبیام بیرون .دردسر بعدش وپولی که دادم بعد ببینم سایزش همونقدر یذره کوچیکتر شده واااای خدا نکنه

اینم تمام رخ قبل از عمل یه انحراف مختصر هم داشتم خیلی زشته ببخشید🙈

خوب که عزیزم دماغ زشت ندیدی حیف که نمیشه عکس بزارم وگرنه با دیدن دماغ من از عمل کردن منصرف میشدی😂😂😂

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
منم بهش فکر میکنم نمیدونم بعضی کاراش خوبه .حالا شما اگه عمل کردین نمونه هاش میبینیم 🤣🤣فعلا که میلا ...

من میخوام اگر خدا بخواد مهر عمل کنم. فقط خدا کنه بتونم اتتخابمو تو این چند ماه انجام بدم

مطب گردی 
عالییییه که بینیتون. خیلیییی خوب شده. من ایرادی نمیبینم اصلا. میشه خودتون بگین چه ایرادی میبینید؟ ...

عزیزم از روبرو انگار تیغه بینیم کج و کوله دیده میشه البته گاهی زیاده گاهی کمتره منم دلمو خوش میکنم که شاید ورمه. نمیدونم واقعا.. حساسیته یا ایراده. البته الان عکس قبلمو دیدم میخوام برم دست دکترو ماچ کنم😂 به نسبت اون موقع خیلیییییییی بهتر شده 

خوب که عزیزم دماغ زشت ندیدی حیف که نمیشه عکس بزارم وگرنه با دیدن دماغ من از عمل کردن منصرف میشدی😂😂 ...

بچه ها من بینیمعکس که میندازیم تو مهمونیا و... افتضاح درازه بعد که خودم چند بار اندختم که برای چند تا دوتر بفرستم اینستا نظر بدم انقدر خوب و بی ایراد میوفته البته نیمرخش. نمیدونم دلیلش جیه

مطب گردی 
عزیزم از روبرو انگار تیغه بینیم کج و کوله دیده میشه البته گاهی زیاده گاهی کمتره منم دلمو خوش میکنم ک ...

واقعااااا بینیتون جمع و حور طبیعی و خوشگبه. احتمالا حساسیت و وسواس بعد عمل گرفتی

مطب گردی 
خوب که عزیزم دماغ زشت ندیدی حیف که نمیشه عکس بزارم وگرنه با دیدن دماغ من از عمل کردن منصرف میشدی😂😂 ...

حالا من رفته بودم قارونی تا پرسید از چیه بینیت ناراضی هستی گفتم خیلی زشته آقای دکتر😂😂 میگفت نه اینجوریم نیست. به نظرم هر کس ایرادای خودشو بیشتر میبینه چون هر روز 3 ساعت روبروی آینه داریم خودمونو بررسی میکنیم😂

2810