2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

سلام دوستان

ميخواستم بيني رو عمل كنم، ولي نميدونم پيش چه دكتري برم…؟ ميشه بهترين دكتر براي عمل جراحي بيني رو به من معرفي كنيد…… و من شنيدم كه آقاي رجب شيرواني خيلي خوب هستن كسي شناختي از ايشون داره…؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدل بینیتون چی بود؟بعد عمل سایز بینیتون کوچیک شده؟

عکسش پاک نشده تو صفحه قبل هست

استخونی غضروفی 

کوچیک شده ولی ورم داره 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
طبیعی پره های بینیمو اصلا باز نکرده فقط تیغه وسطو برش داده

الان صفحه های قبلیو دیدم مبارکه دماغتون خیلی تغییر کردین با این که پرههای بینیتونو باز نکرده میدونی من نگران این بودم ک دکتر ب من گفت پرهارو باز نمیکنه فک میکردم بینی جموجور نمیشه ولی مال شما شده وخوشم اومد

الان صفحه های قبلیو دیدم مبارکه دماغتون خیلی تغییر کردین با این که پرههای بینیتونو باز نکرده میدونی ...

من همش میگفتم خدا کنه پره هامو دست نزنه چون دوس نداشتم مدل سوراخای بینیم عوض شه مخصوصا از روبرو

و از جای بخیه اشم میترسیدم بمونه

من همش میگفتم خدا کنه پره هامو دست نزنه چون دوس نداشتم مدل سوراخای بینیم عوض شه مخصوصا از روبرو و ا ...

سوراخای بینیم متقارن و نسبتا جموجوره هرکی منو میبینه میگه عمل کن خوب میشه ولی خودم خیلی سردرگمم چون امکان مطب گردی نیست دکترای کرمانشاه دوره چسب شون طولانیه و از صبر من خارجه من ی هفته گچی هفته چسبو دوس دارم  

سوراخای بینیم متقارن و نسبتا جموجوره هرکی منو میبینه میگه عمل کن خوب میشه ولی خودم خیلی سردرگمم چون ...

اینجام استخونی باشه بینیت باید دوماه چسب بزنی بعد دوماهم موقع خواب باید بزنی تا چندماه

گوشتی باشی سه ماه

خووبه که یعنی میخای باز گوچیکتر بشه خوب باید به صورت هم بیاد چقدر دوس دارم برم زودتر برام طراحی کنه ...

عزیزم با کلیییی اصرار من هی کوچکتر میکرد😃وگرنه ب خودش بود یه ذره الکی فقط.بعدم گفتم واقعا اینجوری میشه؟ گف باید ببینم سر عمل میشه یا نه.نه کوچکتر نمیخام فقط ترسیدم نکنه همین قدرم.بعدم کورتون زدنای مریضا اونم بعد یکسال برام داستانی شده از تعجب و تردید. و گوشتیاشو دیدم کوچیک نشده بودن حتی بعد از یک سال

چشم به راه...
عزیزم بنظرم خیلی کوچیک هم جالب نباشه ها البته باز سلیقست ولی اینکه به صورتتون بیاد از همه چی مهمتره ...

اره برادران رو هر چی بیشتر میگزره بیشتر مصمم میشم براش.انقد گیج و سردرگمم اصلا حواسم نبود عکسای پیجو لاقل تا اخر نگاه کنم فقط چندتای اول رو میدیم و بررسی میکردم.امشب کلی دیدم بیشتر خوشم اومد.بیشتر از مهارتش توی بینی گوشتی مطمئن شدم.توکل ب خدا.دیگه از اینی که هست بهتره میشه لاقل 

چشم به راه...
2810