بچه ها به خودتون اينقدر استرس ندين. فقط يادتون باشه هر دكتري يه يبكي داره و از نظرش زيبايي يه معني داره. و اگر دفت كنيد اكثر كارهاشون همون شكله. اگر از بيشتر نمونه كارها خوشتون نمياد فقط يكي دو تا مدلش رو خرشتون اومده هر چقدر هم كارهاش تميز باشه و مشكل تنفسي نداشته باشه به درد شما نميخوره.
دماغ من يا شيوا خانم يا ديگراني كه تازه عمل كرديم اصلا ملاك نيست. چون هر روز به خاطر ورم يه جوره.
همينطور عكساي وبسايتها، فقط نشون ميده كه اون دكتر چه تجسمي از زيبايي داره ولي كيفيت كار رو نشون نميده چون اكثرا فتو شاپن.
مثلا دكتري كه من عمل كردم اكثر عكسا مال دو هفته تا يك ماه بعد از عمله اونم دقيق زماني كه چسبو تو مطب بر ميدارن. برا همين از هر دكتري چند تا كار يكي دو ساله يا بيشتر ديديد كه خوب بود و تو مطبش كه رفتين اكثرا ( نه صد در صد) راضي بودن و سبكشو دوست داشتيد ، همون انتخاب مناسبيه برا شما. به هر حال دماغ خدا داديمون اينقدر ايراد داشته ديگه بنده خدا هم تا حد توانش ميتونه درست كنه.
در مورد دكترهاي معروف كه سرشون شلوغه مراقب باشيد كه ايا خودشون عمل ميكنن يا نه؟ مثلا يه دكتري بود به اسم رزم پا همونجايي كه من عمل كردم، سه تا اتاق عمل فعال هم مان داشت، همه بينيها بالا پايين ، خوب معلومه خودش عمل نميكنه. اگر دكترتون هم جوان بود نگران نباشين. اولا به اندازه كافي تو رزيدنتي عمل كردن، دوما تمام تلاش خودشونرو ميكنند كه كار خوب انجام بدن چون ميخوان مريض جمع كنند.
من چون خودم پزشكم اينو بهتون ميگم. من پزشكم متولد ٦٢ بود از خودم كوچكتر. اگر از دكتري خوشتون اومد به باورهاي عاميانه توجه نكنيد. هر چي دلتون گفت گوش كنيد.
شيوا خانم من دماغم هر روز يه شكله. به خصوص كه روز ١٢ به بعد خودم چسب زدم، ٣٠ ساعت هم پرواز داشتم، فقط هم شبها چسب زدم چون اينجا براشون خيلي عجيبه كسي چسب داره فكر ميكنن شكسته خيلي همدردي ميكنن!!! ادم راحت نيست!!!