2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
افلاکی خیلی میگن خرابکاری داره تو اینستا کامنتارو بخونید متوجه میشید

بچه ها من با مسعود راستکاری وقت عمل گرفتم اخر تیر،دارم منصرف میشم.

اسم میلانی چیه؟ پیش کیا برم دیگه؟ دو تا بچه کوچک دارم وقت مطبگردی ندارم فقط نبی شریعتی و راستکاری رفتم. دیگه کجا برم؟

راستی عزیزم یه نفر اومده بود تلفنی میگفت وقت عملم گرفتم. شمام چه بخوای چه نخوای الان زنگ بزن بگو شهر ...

سلان عزیزم من ۶ اذر ماه نوبت عمل زدم ولی برا مشاوره گفت اگه نمیتونی بیای ی روز قبل عمل بیا.ولی الان فکرش میکنم باید خیلی زودتر برم برا مشاوره .امروز هم وقت نکردم تماس بگیرم.راستی شما گفتین برا مشاوره نوبت نمیخاد؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرنیا جان و مرضیه جون من با دکتر ایرج علی اکبری عمل کردم امروز دکتر مهربونیه و خیلی به نظر بیمار اهم ...

من دنبال دكتر خوب هستم بنظرت بعد از گذشت اينهمه مدت باز هم از كارش راضي هستي؟منم بينيم پوست ضخيم هست و كاراي دكتر اكبري واقعا فوق العاده بود ولي ميدوني كه بازم ااسترس خراب شدنش هست

سلام بچه ها. من عضو خيلي قديمي هستم كه سال ٩٠-٩١ ميخواستم عمل كنم ، پزشك هم هستم و خيلي از دكتراي معروف هم استادم بودن. خلاصه دردسرتون ندم اصلا جرات نميكردم برم پيش هيچ كدوم. حدود ٤٠ تا مطب هم كه دكتراشون رو نميشناختم هم رفتم. در نهايت بيخيال شدم ولي هر سال كه ميومدم ايران باز هم چندتا دكتر رو ميرفتم. بالاخره يك ماه قبل عمل كردم!!!! و روز ١٢ بعد از عمل هم از ايران برگشتم. راستش نميدونم الان چه دكترايي رو بورس هستند تو اين سايت ولي زمان من يعني ٩٠-٩١ محبي، سجاديان، فرهنگ، علامه خيلي رو بورس بودن. من پيش دكتر پريسا اميديان عمل كردم. يكي از كارمندهاي كلينيك ايرانيان بود دماغش خيلي خوب و تميز و طبيعي بود ، جلسه اول روم نشد بپرسم جلسه دوم سوال كردم كه دماغش عمليه؟ وقتي گفت اره تمام همكاراش تعجب كردند. عكس قبلش رو هم نشون داد يه دماغ گنده گوشتي. سه سال بود عمل كرده بود. رفتم مطبشون كه مشترك با يه اقاي دكتر بود و يه خانم و اقا ديدم كه اونها هم عالي بودند. خود خانم دكتر اينقدر فوق العاده و با شخصيت بود كه كلا من وسواسي دلو زدم به دريا. من الان يك ماهه عمل كردم تنفسم عاليه و هيچ كس هم نميفهمه عمل كردم اينقدر خوب تو صورتم خوابيده( البته اين خارجيا نميفهمن اگه ايران بود احتمالا همه ميفهميدن). دليل اينكه اينجا نوشتم اين هست كه اين سايت به من خيلي كمك كرد و خواستم كمكي به بقيه بكنم. 

Dr.parisa.omidian اين توي اينستا هست

يه اقاي دكتري هم بود كه كارش خيلي تميز بود و مريضهاي اون هم اصلا مشكل تنفسي نداشتند ولي من از فرم بينيها خوشم نيومد ولي خدايي كارش تميز بود به اسم دكتر شارقي. اگر از مدلهاي بينيش خوشتون بياد كار علميش فوق العاده است. 

يه نكته اي هم به عنوان پزشك يادتون نره، مهمترين اصل اينه كه بتونين با پزشكتون ارتباط پيدا كنيد كه اگر مشكلي پيش اومد باهاتون دوست باشه و كمكتون كنه. اميدوارم همتون در نهايت مثل من خوشحال باشين

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
بچه ها من با مسعود راستکاری وقت عمل گرفتم اخر تیر،دارم منصرف میشم. اسم میلانی چیه؟ پیش کیا برم دیگه ...

وای رستکاری کلی ناراضی داره!! چطور به این نتیجه رسیدید که با ایشون عمل کنید؟؟؟!!! خدای من من که بینی هایی که خراب کرده بود تو اینستا دیدم وحشت کردم

بچه ها امروز مطب میلانی بودم. وای من که دلم قرص شد. یه خانوم 55 ساله اومده بود 6 سال پیش پیش دکتر عم ...

سلام عزیزم.چقددددرررر خوب  که میلانی رو انتخاب کردین.ایشون فوق العاده اند.ان شاالله که بهترین نتیجه حاصل بشه براتون.خوشحالم و تبریک

چشم به راه...
سلام بچه ها. من عضو خيلي قديمي هستم كه سال ٩٠-٩١ ميخواستم عمل كنم ، پزشك هم هستم و خيلي از دكتراي مع ...

سلام .مرسی از وقتی که گزاشتین و اهمیتی که قائل شدین که تجربتونو در اختیارمون بزارین.

چشم به راه...

بچه ها تا حالا پیش اومده احساس کنین بعضی از افرادی که تو پیج دکترا می گن از دکتر ناراضی هستن واقعیت رو نمی گن؟ من این احساس رو نسبت به بعضی هاشون دارم...

نمی دونم.... انگار یا راضی هستن و نمی خوان به بقیه بگن یا به هر دلیلی می خوان اون دکتر رو خراب کنن... البته فقط بعضی ها... انگار روراست نیستن.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 

بچه ها میشه اسم کامل دکتر ابیانه.دکتر حسنایی.دکترمحبی.دکتتر مقدم و دکتر میلانی رو بگید؟شدید دنبال دکترخوبم که تو ماه اینده جراحی کنم.بینیم هم استخونیه . و اینکه دکتر ناصر مرادی رو کسی میشناسه؟

بینیم استخونیه .همه میگن بینیت خوبه ولی خودم میدونم نوک بینیم به سمت پایینه.دکتری میخام که بینیم و خشگل کنه نمیخام طبیعی باشه ک اصلا معلوم نباشه.تقریبا میخام نیمه فانتزی باشه از روبرو هم سوراخای بینیم معلوم نباشه اصلا. و مشکل تنفسی هم نگیرم. کدوم دکتر اینجوریه؟

سلام بچه ها خُبین

چه خبر 

کسی عمل نکرده جدیدا

کممتر از یه هفته دیگه میشه یه ماهم

ولی همچنان پشت لبم بی حسه  گاهی کم میشه گاهی بیشتر حس بی حسی دارم  

دلم میخوات زودتر بگذره روزا در نهایت ببینم چه شکلی میشم   

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810