2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
خیلی خوبه   .از روبه رو هم حالا کلی ورم داره بخوابه خیلی عالی تر میشه. عکس از پایینم خیلی خوب ...

اره انحراف داشتم 

مرسی عزیزم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدین بگید بردارم  امروز گرفتم ۲۰ روز گذشته از عملم پره سمت راستم ورم داره🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم مبارکه خیلی قشنگ شده منم با دکتر قارونی وقت عمل دارم اخر این ماه 

خیلی استرس دارم

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎

سلام به همگی ،من دوسال فقط مطالب سایت رو می خوندم وتو این مدت تصمیم داشتم جراحی کنم ولی بخاطر وسواس ودلایل دیگه نشد اما بلاخره تصمیم گرفتم این دماااااغ😁بسپرم دست دکتر محبی ببینم چی میشه اما بعد از مشاوره فهمیدم 

باید تا روز عمل ده ماه صبر کنم  نمی دونم شاید برم برم پیش حسنایی🤔 آیا شما جای من بودید اینقدر صبر میکردید اصلا محبی ارزش اینقدر صبر کردن رو داره؟

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
سلام عزیزم مبارکه خیلی قشنگ شده منم با دکتر قارونی وقت عمل دارم اخر این ماه  خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش عملش راحته یکم اون یه هفته اول سخت میگذره بعدش دیگه اوکی باید مراقبت کنی تا ورمت بخوابه 

منم میخواستم همینو بگم میشه یه عکس قبل عمل بذاری . ممنون 

گذاشتم دیگه دیر اومدید برش داشتم 

حالا یه بار که بودید میزارم 

سلام به همگی ،من دوسال فقط مطالب سایت رو می خوندم وتو این مدت تصمیم داشتم جراحی کنم ولی بخاطر وسواس ...

اوه یعنی ده ماه بعد وقت عمل میده

چه خبره مگه میشه یعنی انقد سرش شلوغه  

حسنانی به من یک ماه بعد وقت داد البته دو تا جای خالی داشت تو اون هفته ای که زنگ زدم کنسلی داشت گفت بیا که من چون مسافرت میخواستم برم هفته بعدش گفتم نه نمیام بزار همون یه ماه بعد ولی نهایت همون یه ماه یه ماهو نیم بعد وقت میده 

با این حال همین یه ماهم همش لحظه شماری میکردم زودتر عمل کنم 

اگه بینیت استخونی یا استخونی غضروفیه برو پیش حسنانی کلا استخونیا رو خوب عمل میکنه

آره  مطب دکتر  بینهایت شلوغ بود کلی هم تو لیست انتظار داشت ،زنگ زدم حسنایی منشی گفت دکتر تو این ماه نیست مرداد به من وقت ویزیت داد برم ببینم آخر موفق میشم یا نه کل خانواده از دستم شاکین حرف عمل جراحی میشه میگن تو که آخر عمل نمی کنی ☹خواهرم میگه روزی که عمل کنی من به همه شیرینی میدم🙈😂😂

آره  مطب دکتر  بینهایت شلوغ بود کلی هم تو لیست انتظار داشت ،زنگ زدم حسنایی منشی گفت دکتر ت ...

عمل کن بابا کاری نداره فقط دکترتو با دقت انتخاب کن

راستش دیگه از مطب گردی خسته شدم دو تا دیگه گزینه داشتم یکی حسنایی بود یکی نوری فعلا پیش دکتر حسنایی میرم ببینم چی میشه

الان محبی چقدر میگیره؟؟ مطبشم رفتین؟؟

آره برای مشاوره رفتم ،هزینه جراحی ۱۴ فعلا ولی تا سال آینده که نوبت من بشه حتما بیشتر میشه

2810