2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان بعد از حدود ٥ماه دوباره اومدم  من عملم با دكتر بنيادي بود الان بعد از ٥ماه بينيم ور ...

سلام عزیزم

حرفهایی که زدی کاملا درسته،منم حس میکنم صورتم مصنوعی شده و توی عکس ها هم دماغم کاملا دفرمه میافته.البته در ظاهر هیچ مشخص نیست که متقارن نیست اما تو عکس افتضاحه.

کلا اگه میتونید تحمل کنید تا حد امکان عمل نکنین.

من واقعا نمیدونم این هایی که عمل کردن و بینی هاشون اصلا مشکلی نداره کجا عمل کردن.شایدم چند بار ترمیم کردن.

خلاصه صورت خود ادم خیلی جذاب تره.

البته من خیلی خیلی کم تغییر کردم اگه خودم نگم کسی متوجه نمیشه عمل کردم،اما فکر کنم تا اخر عمر نباید عکس بگیرم از خودم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم حرفهایی که زدی کاملا درسته،منم حس میکنم صورتم مصنوعی شده و توی عکس ها هم دماغم کاملا دفر ...

دقيقا منم همين مشكلو دارم تو عكس افتضاح ميوفته از روبرو، كج و كوله، حالا نيمرخم خوبه ولي، قبلا قيافم بانمك بود الان اخمو شدم

دقيقا منم همين مشكلو دارم تو عكس افتضاح ميوفته از روبرو، كج و كوله، حالا نيمرخم خوبه ولي، قبلا قيافم ...

حالا من همش فکر میکنم بینیم عمل کنم دم به دقیقه سلفی بگیرم شما میگین تو عکس بد میفته🙄🙄 😁

وا اقا نوید بینیتون به این خوبی🙄🙄🙄🙄

از روبرو ک خوبه از پهلو هم اون قسمتی ک استخونو شکونده انگار ورم داره یه نخود بالا اومده

والا دیگه ناشکری نکنید خیلی خوب شده چهرتون 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810