2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان بعد از حدود ٥ماه دوباره اومدم  من عملم با دكتر بنيادي بود الان بعد از ٥ماه بينيم ورمش خيلي كمتر شده و كاملا فرمش مشخصه غير از نوكش كه هنوزم سفته و ورم داره

بينيم كه نسبت به قبل خيلي بهتر شده ولي خب همچين بي ايرادم نيست سوراخاي نامتقارن جاي بخيه و فرمشم اونجوري كه ميخواستم نشد متاسفانه البته كم كاري از خودم بود اول اينكه خيييلي عجله كردم دوم اينكه دقت نكردم تو انتخاب دكتر و اينكه اگه برگردم به عقب حتما با دكتر ديگه اي عمل ميكردم چون شما تصور كنيد بيني من فرمش طبيعيه ولي جاي بخيه داره در نهايت اينكه لطفا خيلي خيلي خيلي تو انتخاب دكترتون دقققت كنيد و بعد اقايون كه هيچي ولي خانومايي كه افتادگي دارن به هيچ عنوان طبيعي عمل نكنن چون تغييري نميكنه بينيشون يادمه اقا نويد راجع به دكتر بنيادي لفظ بيسواد رو به كار بردن الان با اين حساب به اين نتيجه رسيدم كه دكتراي زيبايي به غير از تعداد محدودي اكثرا بيسوادن تعجب ميكنم از ايشون چون دكتر ثابتي بسسسيار هم پولكي هستن يعني واسه طراحي ٣٥تومن هزينه شو استوري كرده بودن و اينكه عكساي پيجشم فوق العاده معموليه در نهايت اينكه عزيزانم تا ميتونيد نمونه زنده ببينيد و خيلي حواستونو جمع كنيد  

من چون خيلي سخت گيرم الان نه ولي٥سال ديگه حتما ترميم ميكنم توروخدا عجله نكنيد كارتون به ترميم نكشه طبيعي ام نريد چون پشيمون ميشيد دنبال يه دكتر نيمه فانتزي بگرديد كه قشنگ عمل كنه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اينم بگم بيني من دقيقا شبيه مدلاي پيجش شده ولي كاش بيشتر تحقيق ميكردم دقيقا بعد از عملم چند تا دكتر توپ خورد به پستم كه عاشق كاراشون شدم اسمشونو نميتونم بگم چون خودمم همينجوري افتادم تو دام بنيادي 

من تحت تاثیر جو اخیر تاپیک عملم رو کنسل کردم . باید بیشتر فکر کنم شاید اصلا عمل نکنم 

شايد باورت نشه ولي احساس ميكنم صورتم بي نمك شده 

البته اينم بگم بيني من دقيقا شبيه مدلاي پيجش شده ولي كاش بيشتر تحقيق ميكردم دقيقا بعد از عملم چند تا ...

سلام عزیزم ان شالله با گذشت زمان همون چیزی بشه که میخای.بازم خدا خیرت بده که اومدی و حرفهای مهم و خوبی رو گوشزد کردی و نکات خوبی رو گفتی.ممنون خانمی.حق با شماست نباید عجله کرد اما ادم دیگه گیج میشه بین این دکترا. از بس هم که راست و دروغ قاطیه تو جامعه و فضای مجازی و کلا همه جا.من مطب سلطانی فر رفتم به زووووور حرف میکشیدم از خانمایی که بعد از چند ماه حتی یک سال از عملشون اومده بودن.علت رو نمیگفتن.تا به زور گفتن ناراضین و دلیلش چیه

چشم به راه...
سلام عزیزم ان شالله با گذشت زمان همون چیزی بشه که میخای.بازم خدا خیرت بده که اومدی و حرفهای مهم و خو ...

مثلا الکی میگفتن برای چکاپ اومدیم 😕اخهبعد از یک سال و بیشتر حتی. و کم کم و با زور از زیر زبونشون میکشیدم که ایراد تنفسی و بعضیا ایراد زیبایی پیدا کردن مجدد مراجعه کردن

چشم به راه...
 مثلا الکی میگفتن برای چکاپ اومدیم 😕اخهبعد از یک سال و بیشتر حتی. و کم کم و با زور از زیر زبون ...

موافقم . خیلی ها مشکل تنفسی دارند و نمیگن. من دوتا همکارم عمل کردند با رجایی و میلانی هر دو وقتی کنارت میشستن تنفس شون صدا میداد در حالیکه بسیار راضی بودند . البته ظاهرشم به مرور داشت تغییر می کرد . عمل بینی خیلی پر ریسکه . به نظرم حتی نمونه هم ببینی نمی تونه کار دکتر رو کاملا نشون بده چون بیس بینی خیلی مهمه و از همه بیشتر شانس 

من فعلا بی خیال شدم مگه اینکه به اطمینان صد درصد برسم که محاله 

موافقم . خیلی ها مشکل تنفسی دارند و نمیگن. من دوتا همکارم عمل کردند با رجایی و میلانی هر دو وقتی کنا ...

وای رجایی چرا . اون ب من نظر من خیلی آس بود که.خوب البته سخته ب نتیجه ی صد در صد دلخوش کرد.مثلا برادران ب من گفت حداقل ۷۰ درصد تغییر میکنی.خوب میبینی خودشونم میدونن کسی صد در صد نخواهد شد.خلاصه شاید از اینی که هستیم بهتر بشیم.اگه خوکی نشیم البته

چشم به راه...
سلام دوستان بعد از حدود ٥ماه دوباره اومدم  من عملم با دكتر بنيادي بود الان بعد از ٥ماه بينيم ور ...

برای جای بخیه بهت چی داده بود؟

به من اینو داد دکترم الان ۱۹ روز گذشته تقریبا دیگه خیلی محوه جای بخیه ام 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810