2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین.من تقریبا ۲۰ روز میشه که با دکتر ابیانه عمل کردم.طبیعیه طبیعیه فعلا البته برای معلو ...

مبارکه عزیزم. عزیزم کی ویزیت شدین و کی وقت عمل دادن؟ منم خیلی دوست دارم پیشش بیام مشاوره. ولی چندتا ناراضی توی همین سایت دیدم. ولی باز برای 17 ام ازش وقت مشاوره گرفتم

صحرائیان با بی حسی عمل میکنه من ک اصن جرات نکردم سمتش برم🤦🏻‍♀️😐

من با این قضیه مشکلی ندارم... البته با نیمه بیهوشی عمل می کنن عزیزم نه بی حسی.

اما از نظر خود کاراشون چه طور؟ کسی رو می شناسید پیششون عمل کرده باشه بتونم مشورت کنم؟ چون من از اهواز می خوام بیام.

تا الان  با اکثر مریضاشون که صحبت کردم راضی بودن, اما تعداد خیلی کمی ناراضی هم داشت.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
سلام عزیزم خوبین.من تقریبا ۲۰ روز میشه که با دکتر ابیانه عمل کردم.طبیعیه طبیعیه فعلا البته برای معلو ...

سلام دردونه ی عزیزم خوبی؟ مبارکت باشه عزیزم امیدوارم همونی بشه که دوس داری

سوالی که ازت داشتم اینه که فرم قبلی بینیت چجوری بود؟ من بینیم غضروفی استخوانیه و نوکش به نظرم بزرگه

میشه هر وقت تونستی عکس بینیتو برام بفرستی؟

من خیلی خیلی کار های دکتر های مختلفو نگاه کردم اما گالری دکتر ابیانه رو تو پیجشون دیدم فوق العاده بود و خیلی با سلیقه من جور بود

اما تعداد عکس ها کم بود و من نمیتونم تصمیم بگیرم که با ایشون عمل کنم یا نه

من با این قضیه مشکلی ندارم... البته با نیمه بیهوشی عمل می کنن عزیزم نه بی حسی.  اما از ...

منظورم همون بود🤦🏻‍♀️

باید از نزدیک ببینی کاراشو 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
مبارکه عزیزم. عزیزم کی ویزیت شدین و کی وقت عمل دادن؟ منم خیلی دوست دارم پیشش بیام مشاوره. ولی چندتا ...

سلام عزیزم.من ۱۲ اردیبهشت وقت عمل گرفتم از ایشون ۲۰ خرداد عمل کردم.اکثر مریضایی که ناراضی هستن از لحاظ اینه که در اصل طبیعی دوست نداشتن چون خیلی طبیعی دراومده بینیشون ناراضی هستن.البته طبیعی بی ایراد.البته بازم خودتون تحقیق کنید.

سلام دردونه ی عزیزم خوبی؟ مبارکت باشه عزیزم امیدوارم همونی بشه که دوس داری سوالی که ازت داشتم اینه ...

سلام عزیزم شرمنده عکس نمیتونم بفرستم.من بینیم استخوانی بود ولی خیلی پرکار بود.

همین هفته پیش تو وات ساپ پرسیدم چرا به من ببشتر گفته🤔🤨

ببخشید بچه ها الان رفتم دیدم همون ۸ ونیم تا ۱۰ گفتن هزینه رو.اخه اینقدر از دکترهای مختلف پرسیدم قاطی کردم😁

2810