2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

خدایی عملش اصلا هیچی نیست

ولی بعدش و این ورما استرس اینکه کج نشه قوز در نیاره و... ااز همش استرسش سختتره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شايد بدن شما خوش زخم بوده ك اذيت نشديد

نه بابا اتفاقا من هنوز ته سوراخ بینی که انحراف داشته هنوز زخمه دکترم که دید دو روزم توش مش گذاشت بعد دراوردمش دوباره رفتم پیشش گفتم زخمه ولی چون خون نمیاد ولش کن خودش خوب میشه 

الان همش چسب که میزنم میگم نکنه چسبه رو بد بزنم قوز بشه کج بشه بیفته وای اصن یه وضیا

نه بابا اتفاقا من هنوز ته سوراخ بینی که انحراف داشته هنوز زخمه دکترم که دید دو روزم توش مش گذاشت بعد ...

اخي😂خوش بحالت مراحل سختو گذروندي،من هرشب فوليك اسيد ميخورم مشكلي داره؟ميگن بعضيا بنييشون قويه دربرابر عمل بخاطر همين ميگن راحته

اخي😂خوش بحالت مراحل سختو گذروندي،من هرشب فوليك اسيد ميخورم مشكلي داره؟ميگن بعضيا بنييشون قويه دربرا ...

مراحل سخت الانه نه عمل!

عملش اصلا سخت نیست دردم نداره 

فولیک اسیدو نمیدونم باید از دکترت بپرسی 

من مولتی ویتامین میخوردم گفت قطع کن یک هفته قبل عمل من یکماه قبلش قطع کردم  

مراحل سخت الانه نه عمل! عملش اصلا سخت نیست دردم نداره  فولیک اسیدو نمیدونم باید از دکترت بپرس ...

ماها تا عمل نكنيم نميفهميم،نميدوني چه فكرايي تو سرمه😂همش ميگم اتاق عمل و ببينم ك غش كردم اون هيچ بعد بهوش اومدن تو ريكاوري دادو بيداد ميكنم ميگم من درد دارم دارم خفه ميشم شبش نميتونم دردو تحمل كنم ميگم كاش عمل نميكردم😂😂😂😂اينا تو فكرمه

2810