2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
ای کلک این همه من برادران برادران گردم چرا هیچی نمیگید؟؟؟؟ چجوری بود اخلاقش و برخوردش؟

خخخ نه بخدا یه دفعه ای شد.شما گفتی رفتم کاراشو دیدم خوشم اومد دیروزم دوست باهاش عمل کرد دیگه خیلی مصمم شدم برم مشاوره.خیلییییی خوش اخلاقه.دستار و منشیش داداششه.بسیار با هوشه.خیلی وقت میزاره.کلا خیلی خوب اومد ب نظرم.توکل ب خدا‌.دیگه خسته شدم از تردید.ایرادای بینیمو گفت و گفت که به چه صورت رفع میکنه..آیینه داده بود دستم و همه رو نشونم میداد.با طراحی نه نکرد ولی با یه دوربین مخصوص که یه میله ی بلنده که سرش دوربین داره یک سانت کرد تو و تا انتهای سوراخها رو تو مانیتور بزرگ نشون داد و بررسی کرد.اخلاق و ادبش عاااالی

چشم به راه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش بايد خونه بموني

اره 🤦🏻‍♀️

دیروز یکم بیرون بودم بینیم ورم کرده از یه طرف🤦🏻‍♀️

عرق هم میکنه چسب میزنی زیرش میخاره😂😂

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
انحراف ممکنه ده درصد برگرده  ولی من اصن دکترم نگفت برمیگرده تو نت خوندم

من از ديروز كلا نااميد شدم با اينكه گفت تغيرتون خيلي زياده،ولي اونجوزي گفت گفتم برم زيرتيغ جراحي اينهمه عذاب اخرم كج بشه،به من گفت از خط پيشوني تا لبت كجه😞

به نظرم یه مشاوره برو باهاش.سعادت اباده.برا ۵شنبه وقت داشت ها بعد از ظهر زود بگیر

من این هفته همش عروسی و مهمونیم نمیتونم.

ولی دوس دادم برم. اون لیلا اکبری هم فکرمو مشغول کرده چون نمونه ۵ ماهه دیدم ازش. میگم کاش یکی بود چند ماه گذشته بود از کارای برادران هم میدیدم.‌

دیشب با یکی از بیماراش تو اینستا حرف زدم راضی بود خیلی. ولی خوب از نظر من نمیشه روش حساب کرد چون نتیه. نمیدونم چرا هر وقت با یکی ازینا تو اینستا حرف میزنم با خودم میگم نکنه از طرف خودشون باشه برای تبلیغ😄😄😄😄

مطب گردی 
2810