2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
الان راضی هستی از فرم بینیت؟ طبیعیه؟ مدل هنون فیلماشه؟؟؟

والا۱۲ روز گذشته چیزی مشخص نیست هنوز به نظرم ورمش زیاده واسه قضاوت ولی من خودم راضیم خیلی تا اینجا

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالتون ك عمل راحتي داشتيد،من استرسم بالاس به نظرتون روز عمل با اين حجم از استرس عمل ميكنن

استرس چیو داری اصن عملش که کاری نداره به دکترت اعتماد داشته باشی اصلا استرس ایجاد نمیشه 

اون مراقبتای بعدشو با دهن نفس کشیدنو به پهلو نخوابیدنش سخته

منم تازه بعد عمل تو مطب یه سری ها رو میدیدم که بعد هفت هشت ماه اومده بودن برای روتوش و سوهان و اینا. ...

بازم خوبه ميگه من هستم درستش ميكنم، ثابتي كه ميگه خوبه من مشكلي نميبينم، دستيارشم ميگه ناراضين برين شكايت كنين!!!

شك نكنين نوري، من خيلي پشيمونم پيشش عمل نكردم، خيلي كاراش شيكه، خييييلي

سلام آقا نوید نطرتون در مورد دکتر میلانی چیه؟؟ من اول میخاستم دکتر نوری عمل کنم پولیپ عمل نمیکنن.من هم زیبایی میخام عمل کنم هم پولیپ .میشه لطف کنید راهنمایی کنید؟؟

کارای نوری رو اصن نپسندیدم چجوری میگید خوبه

تو‌ اکثر کیساش بالای بینی نزدیک به چشم انقد بد دراورده انگار جای عینک مونده🙄🙄

هیچ وقتم از سوراخای بینی عکس نمیده

۱۲ میلیون هزینه مگه هشت تومن نبود 

استرس چیو داری اصن عملش که کاری نداره به دکترت اعتماد داشته باشی اصلا استرس ایجاد نمیشه  اون م ...

من انحراف دارم كلا هميشه با دهن نفس ميكشم،ولي خب كلا از بالا اوردن و خفگي و ايناام ترس دارم،ممنون عزيزم بابت راهنماييات

دقيقا موافقه، هم دو ماه اول راضين، متاسفانه تو مطب هم فقط همونارو ميبينيم، از ماه سوم تازه ايرادا مش ...

اتفاقا بینی شما تو عکس هایی که گذاشته بودید خیلی خوب بود .من یه بار یه فروشنده رو دیدم روم نشد بپرسم کجا عمل کرده بعد عید رفتم دوباره مغازش دیدم دماغش خیلی تغییر کرده . ورم که داشت خوشکل تر بود تازه ورما که رفته بود پستی و بلندی ها معلوم شده بود

ولی من فکر می کنم خیلی از این مسائل به پوست ما و واکنش بدن ما بستگی داره و البته شانس . هرچی حساس تری انگار بدتر میشه 

من آخرش شب عمل کنسل می کنم . بچه ها اگه کنسل کنم پولم رو پس میده ؟

بازم خوبه ميگه من هستم درستش ميكنم، ثابتي كه ميگه خوبه من مشكلي نميبينم، دستيارشم ميگه ناراضين برين ...

چقدر رفتار یه پزشک میتونه غیر حرفه ای باشه که این حرفو بزنه! اگه بینی آدم بی نقص هم باشه باز این حرفو از دکترش بشنوه دپرس میشه.

دقيقا همينه كه ميفرماييد، اولش قشنگه ورم كه ميره تازه ايرادا مشخص ميشه

اقا نوید من از دیشب که پست شما رو خوندم تو شوکم.حالم خیلی بد شد.و شاید باورتون نشه از شدت شوک و سردرگمی و بلاتکلیفی گریم گرفت.بابت اینکه پس به کی میشه اعتماد کرد.فک کنین یکی مثه من که قطعا نمیتونم هزینه ترمیم هم بدم.راستش من عکسهای خانوادگی دکتر ثابتی رو دیدم و دختراش رو دیدم که گوشاشون کاملا بیرون زده بود شدید بودها و خوب دکتر اونها رو عمل زیبایی نکرده بود.و خیلی زشت و صورت ناخوشی داشتن.از اونجا دچار تردید شدم نسبت ب ثابتی. اما برای شما خوشحال بودم ولی الان حقیقتا شوکه ام

چشم به راه...
2810