2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
من امروز دیگه اوکی بودم  ده روز میگذره از عملم گاز استریل تو بینیمو کشیدم اصن انگار دنیا رو ب ...

مبارک باشه عزیزم. پس چرا دکتر من بهم نه کرم داده نا آناهیل داده؟؟ نه میذاره خودم چسب بزنم؟؟؟؟ تا سه ماه باید هفته ایی دو بار بیم مطب...گرفتار شدم با دو تا بچه!!!! صبحا اداره بعد از ظهرا دو روز مطب دو روز کلاس زبان   خیلی سخته تو این گرما... کاش اجازه میداد خودمون میزدیم..بهش گفتم کرم برا جای بخیه ها بده گفت زوده. گرچه جای بخیه هم نمونده. فقط یکم جوش میزنه دور چسبم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان از عمل من 28 روز میگذره. دیروز که رفتم مطب واسه تعویض چسبم احساس کردم یه قوز کوچولو داره در میاد        قبلا هم قوز داشتم. چند وقت پیش یه خانومرو دیدم بعد دو ماه یه قوز درست و حسابی رو بینیش بود. میترسم مال منم بشه. البته دکتر مکن بنده خدا دلگرمی داده به خانومه و بهش گفته نگران نباش بذار 6 ماه بگذره خودم تو مطب برات درستش میکنم. ولی من دلم نمیخواد واسه منم اینجوری بشه!!!!! کسی بوده که همچین تجربه ایی داشته باشه؟؟؟ یعنی یه قوز ببینه بعد چند ماه میزون بشه بینیش؟؟؟ البته دیروز رفتم مطب دکترم نبود دستارش برام چسبو عوض کرد ولی امروز گفت برم که دکتر هم ببینه بینیمو.

کاش هیچ وقت ورما نخوابه... من دوس دارم همینجوری ورم داشته باشه

آره واقعا، کاش منم مث روزای اول ورم داشتم، چون بینی من کوچیک بود با ورم اندازه ش بهتر هم بود:)))))

هرچی میگذره ایرادات خودشو نشون میده

واقعا میترسم بعد پنج شیش سال قراره چی بشهههه  

مبارک باشه عزیزم. پس چرا دکتر من بهم نه کرم داده نا آناهیل داده؟؟ نه میذاره خودم چسب بزنم؟؟؟؟ تا سه ...

دکتر تو کلا عجیب بود از اولش کاراش😂😂سيتي و ازمایشم نداشتی

اناهیل خودت بخر التهاب و زخم رو خوب میکنه بسته ای ۵۲ تومنه

چسبش اخه یکم سخته ولی من دیگه دستم راه افتاده 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بچه ها الان از عمل من 28 روز میگذره. دیروز که رفتم مطب واسه تعویض چسبم احساس کردم یه قوز کوچولو داره ...

هی بهت گفتم فین نکن غذای جویدنی نخور فلان نکن بیسار نکن گفتی نه دکترم گفته بکن راحت باش😂😂😂خراب دکترتم

دکتر من بعد سه ماه ماساژ میده 

من خوبیش اینه یه نمونه کار از دکترم دارم تو خانوادمون واسه همین مطمئنم به کارش

هی بهت گفتم فین نکن غذای جویدنی نخور فلان نکن بیسار نکن گفتی نه دکترم گفته بکن راحت باش😂😂😂خراب دک ...

ان شالله که بینی شما هیچ ایرادی نداشته باشه ولی نطر سنجی تو اینستا گذاشته بودن گفته بودن هر کس عمل بینی کرده ناراضیه اسم وکترش ودلیلش بگه چند نفر دکتر حسنانی گفته بودن

ان شالله که بینی شما هیچ ایرادی نداشته باشه ولی نطر سنجی تو اینستا گذاشته بودن گفته بودن هر کس عمل ب ...

در کل‌مگه میشه دکتری باشه ناراضی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟

کارای نوری رو اصن نپسندیدم چجوری میگید خوبه تو‌ اکثر کیساش بالای بینی نزدیک به چشم انقد بد دراورده ...

با جای عینک موافقم

ولی منظورتون از اینکه از سوراخ بینی عکس نمیده چیه؟

۹۰ درصد عکساش که تمام رخه؟؟

عججججب پس اینم ۱۲ تومنه-_-

جمعه ارایشگاه رفته بودم. دختره بینیشو جراحی کرده بود. خوب شده بود. قرینه بود اندازه سر بالاییش خوب بود یه قوس خییییلی ملیح داشت خیلییی.

جای بخیه ش اصلااااا معلوم نبود. دکترشو پرسیدم گفت لیلا اکبری دلخواه پیجش رفتم دیوم خیلی پربار نبود ولی بدک هم نبود. ولی بینیه اون دختره که خوب بود. ۵ تومن گرفته بود بهمن هم عمل کرده بود.

ولی خوب من جرات نمیکنم سمت دکترای گمنام برم ولی بنظرم بینیش خوووب بود🤔🤔🤔

مطب گردی 
2810