2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
ولی کارای اینستاگرامشون خیلییی قشنگه واقعا ، بین ابیانه و نوری موندم ...نمونه دیدید اونجا؟ بینی شما ...

شك نكنين نوري، من خيلي پشيمونم پيشش عمل نكردم، خيلي كاراش شيكه، خييييلي

شك نكنين نوري، من خيلي پشيمونم پيشش عمل نكردم، خيلي كاراش شيكه، خييييلي

انشاالله که همینطور باشه من شهرستانم باید وقت بذارم یروز بیام تهران از نزدیک نمونه ببینم کارای پیج که عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه، ي مدت نبودم، دوستان بنظرم رو دكتر ثابتي تجديد نظر كنين، جديدا خيلي شاكي داره من خودمم ...

امیدوارم که بهتر شه و یا حداقل بدتر نشه.

منم مشابه شما، اول خیلی راضی، اما الان بعد سه ماه حس میکنم تازه داره ایرادهای ریزی پیدا میشه. ایرادات الانم خیلی کمه و واقعا قابل چشم پوشیه، ولی میترسم با 

گذشت زمان بیشتر شه.

واقعا درسته که چه زیبایی چه عیب و ایرادها تازه بعد چند ماه پیدا میشه!

برای همین تو تحقیقات نباید نظر کسایی که تازه عمل کردن رو زیاد معتبر دونست، چه ناراضی چه راضی بعد شیش ماه معلوم میشه!

سلام بچه ها من تاپیک رو تازه پیدا کردم تا بخوام صفحه ها رو بخونم و نتیجه گیری کنم نوبت جراحی نوه م م ...

اخلاق دكتر ثابتي بعد عمل چند برابر بدتر ميشه، 

جرات نميكني بگي فلان ايرادو دارم، همش ميگه طبيعيه، منكه چيزي نميبينم

ازون بدتر دستيارش ، نسيم كه الهي خدا لعنتش كنه، چنان مافيايي داره تو اينترنت كه يدونه كامنت منفي نميزاره هيچ جا بمونه، يكي از پيج هاي زيبايي يه نمونه تخريبي از ثابتي گزاشت فرداش پيجو بستن! 

همين بود كه من اصلا ناراضي نتونستم قبل عملم پيدا كنم وگرنه برگردم ب عقب اصلا با ايشون عمل نميكردمح

امیدوارم که بهتر شه و یا حداقل بدتر نشه. منم مشابه شما، اول خیلی راضی، اما الان بعد سه ماه حس میکنم ...

دقيقا موافقه، هم دو ماه اول راضين، متاسفانه تو مطب هم فقط همونارو ميبينيم، از ماه سوم تازه ايرادا مشخص ميشه، پستي بلنديا و كجي ها، من بر گردم ب عقب اصلا عمل نميكنم

حداقل قيافم با نمكتر بود، الان يه قيافه مصنوعي با يه دماغ نچندان خوب 

من تو این صفحات که خوندم با اطلاعات آقای نوید که خیلی هم انگار بررسی کرده بودن و با ثابتی عمل کردن ک ...

كاش ميشد كامنتاي قبلو پاك كرد، ميترسم خيليا بخاطر من برن و خدايي نكرده بعدا ناراضي باشن، 

باز هم ميگم من خيلي تحقيق كردم اوايلش هم خيلي راضي بودم ، متاسفانه كامنت منفي نديدم ولي الان كم كم دارم كلي ناراضي پيدا ميكنم كه بالاي شيش ماه عمل كردن و تو مطب نميبينيشون، 

دقيقا موافقه، هم دو ماه اول راضين، متاسفانه تو مطب هم فقط همونارو ميبينيم، از ماه سوم تازه ايرادا مش ...

منم تازه بعد عمل تو مطب یه سری ها رو میدیدم که بعد هفت هشت ماه اومده بودن برای روتوش و سوهان و اینا...انگار قبل عمل من وجود نداشتن اینا!!!!

واقعا ترسیدم از همونجا. از اینکه بعد خوابیدن ورم تازه داستان شروع شه.

البته از حق نگذریم اخلاق دکتر ابراهیمی خوبه و مسئولیت پذیره بعد از عمل هم، میگه من هستم همینجا اگه ناراضی باشی درستش میکنم! ولی خب همون بار اول باید درست کنه!!! هیشکی خوشش نمیاد بعد یه سال باز بیهوشی و عمل و دردسراش...  

دكتر ثابتي، ايراداتش تازه داره مشخص ميشه، فرو رفتگي رو تيغم دارم، نامتقارن هم هست، مدلشم خيلي معمولي ...

انشاالله که ورم  باشه و بهتر بشه ، از قیمتهای نوری خبردارید؟ حضوری نمونه هاشو دیدید؟

اخلاق دكتر ثابتي بعد عمل چند برابر بدتر ميشه،  جرات نميكني بگي فلان ايرادو دارم، همش ميگه طبيع ...

واقعا ناراحت شدم اقا نوید و همچنین شوکه.

امیدوارم موردی که میگین رو بینیتون ایجاد شده خیلی مشخص نباشه. و روحیتون رو خراب نشده باشه. خودتون رو بابت اون درگیر نکنید. 

منم همیشه بخاطر این موضوع نگرانم و میگم نکنه عمل کنم و این یه ایراد رفع شه ۴ تا دیگه اضافه بشه. نکنه بعدا پشیمون شم و....

اقا نوید شما راجب برادران چیزی نشنیدید؟

مطب گردی 
اره خیلی کاراشو خوشم اومد ولی متاسفانه حرفی سابقه ای.ولی خوب قیمتشم با این حساب بالاست.من اینو رجایی ...

پست اخر رجایی رو دیدی؟؟؟؟ 

افتضاحهههههه

افتضاحااااا😐😐

نوک تیز زاویه دارررر

عجیییب

مطب گردی 

من اومدم از دکتر🙆🏻‍♀️

خب همه چی فعلا اوکی بود

دکترم میگه راضی هستی گفتم حالا زوده بگم راضیم😂😂😂

قشنگ زدم تو حالش

ولی دکتر حسنانی بعد عمل تازه خیلی مهربونترم میشه و منشی و دستیارشم خیلی خوبن کلا ادم با حوصله ایه مسئولیت پذیریشم بالاست 

فعلا گوله ورمم ایشالله نتیجه اش خوب باشه 

واقعا عمل بینی یه ریسکه با هر دکتری میخوات باشه ولی ایشاله ک نتیجه خوب بگیریم ازش 

اقا نوید نارحت شدم و منم شوکه!

اون موقع به خاطر رضایت شما دکتر ثابتی تو لیستم بود ولی نمیدونم چرا نرفتم پیشش 😀 اها چون تو پیجش زده بود جراح زیبایی منم تاکید داشتم حتما گوش‌ حلق بینی باشه دکترم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810