2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها خاهش میکنم کسانیکه عمل کردن با دکتر میلانی حالا ی سال یا بیشتر گذشته بیان نظراتشون بگن یا لطف کنن عکس بدن البته اگه هنوز به تاپیک سر بزنن که فکر نکنم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میلانی برای من طراحی کرد که خیلی عالیییی بود و گفت از اینم بهتر میشه.دکتر سلطانی فر هم طراحیِ میلانی ...

فکر میکنم یعنی شنیدم هرچی بگی همونو انجام میده. کارای پیجشم ظریفه. من ولی دنبال دکتری ام که فقط رفع ایراد کنه سایز بینی و دست نزنه. بعدشم الان هزینه ها همینه تقریبا متوسطش  اینه. پیش دکتر مطمعن عمل کنی ارزش داره عزیزم

فکر میکنم یعنی شنیدم هرچی بگی همونو انجام میده. کارای پیجشم ظریفه. من ولی دنبال دکتری ام که فقط رفع ...

اتفاقا همسرمم میگه همش که ب خاطر دو سه تومن بالاتر یه عمر پشیمونی بار نیار برای خودت ریسک نکن

چشم به راه...
سلام بچه ها من الان میفهمم میگن ورم آدمو پیر میکنه تا خوب بشه یعنی چی😐😂 یه روز بینیم خیلی بزرگ می ...

دقیقا.

واقعا خیلی صبر میخواد عمل بینی.

من که بعضی روزا قربون بینیم میرم بعضی روزام فقط مونده که بشینم گریه کنم از ناراحتی.

البته مشکل من سایز نیست چون کوچیکه بینیم، مشکل فرمشه، بعضی روزا حس میکنم نوکش تیز شده خیلی غصه می خورم. یعنی به مرور نوک بینی گردتر میشه یا تیز تر؟       

دقیقا. واقعا خیلی صبر میخواد عمل بینی. من که بعضی روزا قربون بینیم میرم بعضی روزام فقط مونده که بش ...

واقعا نمیدونم عزیزم. من یک هفته هم نیست چسبو برداشتم زیاد دوس ندارم خودمو تو آینه نگاه کنم چون ورم داره و ورماش مساوی نیست و کج و کوله اس انگار. خدا کنه اینجوری نمونه دق میکنم اگه اینجوری بمونه😢

سلام بچه ها من تاپیک رو تازه پیدا کردم تا بخوام صفحه ها رو بخونم و نتیجه گیری کنم نوبت جراحی نوه م میشه احتمالا😆

دکتری که مد نظر خودم هست دکتر کسری ثابتی هست. یه جلسه مشاوره رفتم پیشش کاراش به نظر خوب بودن ولی اصلا با اخلاقش حال نکردم. سه ساعت دیر اومد مطب.قرار بود چهار بیاد هفت اومد 😒😒 بعد هم که خیلی پولکی اومد بنظرم.ولی از مدل عمل کردنش و نمونه کاراش خوشم اومد. لطفا اگه کسی پیشش عمل کرده نظرشو بگه بهم تا بتونم تصمیم نهایی رو بگیرم. 🤩

سلام دوستای عزیز.دکترخوب برای عمل ترمیم بینی درتهران سراغ دارین؟ممنون میشم راهنمایی وکمک کنید🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
2810